anna-what if??
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Για ενα φιλο που εγραψε για Νομικη αν βολευει Ζωγραφου η προφανης απαντηση ειναι καθολου. Λανθασμενη επιλογη.
Τιπ για οσους ερχονται τωρα Αθηνα και δν εχουν σχολες στο ΕΚΠΑ ή το ΕΜΠ. Κοιταξτε στο Χαιδαρι, τωρα ανοιγει μετρο (γραμμη 3) και θα σας βολεψει παρα πολυ. Συν οτι δν ειναι ουτως ή αλλως μακρια απο το κεντρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ρώτησα αν βολεύει, ρώτησα τι συγκοινωνίες θα χρησιμοποιώ. Ήταν ιδιαίτερα σαφές και ο δικός σου σχολιασμός άτοπος. Μένει ήδη εκεί ο αδερφός μου που σπουδάζει, επομένως κάποιος θα αναγκαστεί να μεταφέρεται στη σχολή του. Τόσο απλό, τόσο κατανοητό.Για ενα φιλο που εγραψε για Νομικη αν βολευει Ζωγραφου η προφανης απαντηση ειναι καθολου. Λανθασμενη επιλογη.

Guest 699855
Επισκέπτης

Ε εντάξει δεν είναι σίγουρα σαν τον 'Αγιο Παντελεήμονα Αχαρνών αλλά δεν είναι και από τις καλύτερες. Μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές. Η περιοχή Κάραβελ που έλεγες σε κάποιο προηγούμενο μήνυμά σου είναι πολύ προτιμότερη.Ναι, τελικά κι εγώ την απέρριψα σαν περιοχή... Η περιοχή κοντά στη στάση Συγγρού-φιξ είναι γενικά ασφαλής ή να την αποφύγω?![]()
anna-what if??
Νεοφερμένο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Που θα πρέπει να κοιτάξω για μικρά σπίτια με φθηνά ενοίκια;
Πολυ σχετικο. Πχ στα Πατησια εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες, αλλα απο περιοχη ειναι μηδεν, υπο του μηδενος θα ελεγα, ειδικα Κατω Πατησια. Εξαρταται και που ειναι οι δουλειες σου γτ η Αθηνα ειναι μεγαλη πολη και δν γινεται να την διασχιζεις ολη καθε μερα

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ σχετικο. Πχ στα Πατησια εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες, αλλα απο περιοχη ειναι μηδεν, υπο του μηδενος θα ελεγα, ειδικα Κατω Πατησια. Εξαρταται και που ειναι οι δουλειες σου γτ η Αθηνα ειναι μεγαλη πολη και δν γινεται να την διασχιζεις ολη καθε μερα![]()
Οι δουλειές μου είναι στη Συγγρού, αλλά δεν έχω πρόβλημα να κάνω όση απόσταση όση κάνει κι ένας που μένει στην Άνοιξη. Οι εποχές είναι δύσκολες για να κοιτάμε τις ανέσεις μας, δυστυχώς.
Guest 699855
Επισκέπτης

' Οχι δεν απορρίπτεται, Απλά να κοιτάξεις στο κέντρο του Νέου Κόσμου. Γύρω από την περιοχή του ΙΚΑ (Λαγουμιτζή και Μάχης Αναλάτου).Άρα και ο νέος κόσμος απορρίπτεται, ε? Για Παγκράτι κ Νεάπολη τι έχεις να μου πεις?
Παγκράτι και Νεάπολη καλά είναι αλλά δεν έχει μετρό.
DeGian
Νεοφερμένο μέλος

Απο Σεπτεμβρη θα σπουδαζω στο Πανεπιστημιο Πειραιως και ψαχνω σιγα σιγα για σπιτι. Δεν ειμαι απο Αθηνα, οποτε την πολη τη ξερω ελαχιστα για να μη πω καθολου.
Ενα φιλαρακι που εχω Αθηνα μου προτεινε να κοιταξω προς δυτικα, οτι ειναι καλες περιοχες. Περιστερι, Χαιδαρι, Αιγαλεω. Απο την αλλη ομως βλεπω οτι απο αυτες τις περιοχες για Πα.Πει. θελω 1 ωριτσα αλλαζοντας 2-3 ΜΜΜ.
Βασικα ψαχνω για μια περιοχη απ οπου θα μπορω να ειμαι στο πανεπιστημιο με ενα μεταφορικο μεσο και να χρειαζομαι max κανα 40λεπτο και απο την αλλη να μπορω να κατεβω και κεντρο χωρις πολυ κοπο. Επισης πολυ σημαντικο να ειναι καλη περιοχη (λιγοι/καθολου αλλοδαποι) και αν γινεται να μη δινει την αισθηση της πολυ πυκνοκατοικημενης. Αν ξερει κανεις απο Θεσσαλονικη, να ειναι κατι σαν την Ανω Τουμπα ας πουμε. Αυτο ειναι το ιδανικο στο μυαλο μου.
Απο την αλλη σκεφτομαι να μην το ψαξω τοσο και να παω κατευθειαν για καποιο σπιτι κοντα στο Πα.Πει. που θα μπορω να την περπαταω τη διαδρομη. Αλλα δε ξερω καθολου τι παιζει στον Πειραια, αν ειναι καλη περιοχη, κλπ.
Για δωστε λιγο τα φωτα σας!
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ σχετικο. Πχ στα Πατησια εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες, αλλα απο περιοχη ειναι μηδεν, υπο του μηδενος θα ελεγα, ειδικα Κατω Πατησια. Εξαρταται και που ειναι οι δουλειες σου γτ η Αθηνα ειναι μεγαλη πολη και δν γινεται να την διασχιζεις ολη καθε μερα![]()
Το γαμισες. Ειδικα Αγ Ελευθέριος, ανω πατησια μια χαρα ωραια ειναι. Κατω πατησια χαλαει λιγο αλλα παλευεται
Μαθητης 1995
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπον παιδια χρειαζομαι μια λιγη βοηθεια.
Απο Σεπτεμβρη θα σπουδαζω στο Πανεπιστημιο Πειραιως και ψαχνω σιγα σιγα για σπιτι. Δεν ειμαι απο Αθηνα, οποτε την πολη τη ξερω ελαχιστα για να μη πω καθολου.
Ενα φιλαρακι που εχω Αθηνα μου προτεινε να κοιταξω προς δυτικα, οτι ειναι καλες περιοχες. Περιστερι, Χαιδαρι, Αιγαλεω. Απο την αλλη ομως βλεπω οτι απο αυτες τις περιοχες για Πα.Πει. θελω 1 ωριτσα αλλαζοντας 2-3 ΜΜΜ.
Βασικα ψαχνω για μια περιοχη απ οπου θα μπορω να ειμαι στο πανεπιστημιο με ενα μεταφορικο μεσο και να χρειαζομαι max κανα 40λεπτο και απο την αλλη να μπορω να κατεβω και κεντρο χωρις πολυ κοπο. Επισης πολυ σημαντικο να ειναι καλη περιοχη (λιγοι/καθολου αλλοδαποι) και αν γινεται να μη δινει την αισθηση της πολυ πυκνοκατοικημενης. Αν ξερει κανεις απο Θεσσαλονικη, να ειναι κατι σαν την Ανω Τουμπα ας πουμε. Αυτο ειναι το ιδανικο στο μυαλο μου.
Απο την αλλη σκεφτομαι να μην το ψαξω τοσο και να παω κατευθειαν για καποιο σπιτι κοντα στο Πα.Πει. που θα μπορω να την περπαταω τη διαδρομη. Αλλα δε ξερω καθολου τι παιζει στον Πειραια, αν ειναι καλη περιοχη, κλπ.
Για δωστε λιγο τα φωτα σας!
Περιστερι εχει δυο σταθμους μετρο τωρα πια και μπορεις να αλλαξεις με τον ηλεκτρικο για Πειραια.Και το Αιγαλεω εχει απλα πρεπει και παλι να αλλαξεις.
aggelikicr7
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Το γαμισες. Ειδικα Αγ Ελευθέριος, ανω πατησια μια χαρα ωραια ειναι. Κατω πατησια χαλαει λιγο αλλα παλευεται
Ανω ναι ειναι καλα (και ακριβα σχετικα), Κατω ομως ειναι χαλια μαυρα
Γεια σας!!!Έδωσα φέτος Πανελλήνιες και περνάω στην Φιλολογία Αθήνας!Σε λίγες μέρες θα ανέβω στην Αθήνα για να ψάξω για γκαρσονιέρα.Θα ήθελα να μου προτείνετε ποιες περιοχές είναι σχετικά ήσυχες,κοντά στο Πανεπιστήμιό μου και φυσικά κατάλληλες για κάποιον φοιτητή.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Λοιπον θα ξεφυγω απο τα κλασικα και θα σου προτεινω να μην μεινεις Ζωγραφου που ειναι διλα στο πανεπιστημιο, σαν περιοχη δν λεει και πολλα πραγματα, ειναι ακριβα επειδη ειναι διπλα στο πανεπιστημιο και δεν εχει τρενο. Εγω θα σου προτεινα να δεις Αμπελοκηπους ή Ιλισια που εχουν σταθμους της Γραμμης 3
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Γεια σας!!!Έδωσα φέτος Πανελλήνιες και περνάω στην Φιλολογία Αθήνας!Σε λίγες μέρες θα ανέβω στην Αθήνα για να ψάξω για γκαρσονιέρα.Θα ήθελα να μου προτείνετε ποιες περιοχές είναι σχετικά ήσυχες,κοντά στο Πανεπιστήμιό μου και φυσικά κατάλληλες για κάποιον φοιτητή.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Ιλισιων εχει οντως συγκοινωνια αλλα δεν ειναι ασχημα Ζωγραφου ειναι σχετικα ησυχη περιοχη και εχει ωραια στεκια και κλασσικα ειναι διπλα στο ΕΚΠΑ!Αν ψαχτεις καλα ολη η Ζωγραφου νοικιαζεται και βρισκεις και καλο σπιτακι ακομα και με 300αρα για να μην σου πω 250!!
aggelikicr7
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

aggelikicr7
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!θεωρείς πως θα είναι εύκολη η προσαρμογή για κάποιον που προέρχεται από επαρχιακή πόλη:
Η Αθηνα ειναι μια πολυ καλη πολη για φοιτητη, το μονο μειον εχει τις αποστασεις. Εχει ωραια μερη να φας, να πας για καφε, για ποτο, εχει να κανεις ψωνια, εκδρομες και ο,τι αλλο σου κατσει στο μυαλο. Το κοστος εχει πεσει τα τελευταια χρονια οποτε δν ειναι τοση η διαφορα σε συγκριση με την επαρχια.
Edit: Δν ειχε περαστει το τελευταιο μηνυμα σου, ε ενταξει απο το Αγρινιο δν θα εχεις και τοσο μεγαλο προβλημα
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Αγρίνιο και εδώ είναι πολύ διαφορετικά!!!
Μην νομίζεις και εγώ στην αρχή που έμεινα λίγο Αθήνα με έναν φίλο μου φοιτητή μου έλειπαν πολλά.Δεν μπορείς να πας μία βόλτα εκεί κοντά,αναγκαστικά κλείνεσαι σε καφετέριες,συνοστισμός παντού,γρήγοροι ρυθμοί.. Αλλα να σου πω κατι το συνηθισα λιγες φορες που πηγα και δεν σου κρυβω πως δεν ειναι κακο αν αλλαζεις που και που ρυθμους και τροπο ζωης για να δεις και τι σου ταιριαζει!!Μου αρεσε πολυ που δεν ειναι μια μικρη κοινωνια και δεν εισαι ο γνωστος του γνωστου!!Επισης εχει απειρες επιλογες,σινεμα,θεατρα,ψωνια,διασκεδαση,μην ξεχνας ειναι Μεγαλουπολη αλλα η πρωτευουσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- Startx0
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- User2350
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Dr. Gl. Luminous
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.