Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια απορία: το Πάντειο και το κτίριο του Πολιτικού του Ε.Κ.Π.Α. απέχουν πολύ από την περιοχή του Ζωγράφου; Κι ακόμα, η συγκοινωνία βολεύει;
Κανείς;
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Έχουμε σπίτι στο Ν.Ψυχικό (κοντά στην Αγία Σοφία) και λόγω οικονομικών θα αναγκαστώ να δηλώσω μόνο εκεί.έχει πολύ κοντα(5-10 λεπτά) με τα πόδια μετρό νομίζω...θέλω ΑΣΟΕΕ η καποδιστριακό.είναι πολύ μακριά;
Το ΟΠΑ ειναι στο σταθμο Βικτωρια της γραμμης 1, αλλαζεις Μοναστηρακι (εσυ λογικα εισαι κοντα στη Γραμμη 3) και ειναι δυο στασεις.
Το Καποδιστριακο θελει λεωφορειο απο τη σταση Ευαγγελισμο. Θρυλειται οτι μερικες φορες ειανι μεγαλες οι αναμονες, αλλα αν δεν εχεις αυτοκινητο, δεν εχεις αλλη επιλογη. Αυτα για την Πανεπιστημιουπολη, καποιες σχολες του ΕΚΠΑ δεν ειναι εκει
Κανείς;
Αν ανηκει στην Πανεπιστημιουπολη τοτε ειναι στη περιοχη του Ζωγραφου, για Παντειο δεν γνωριζω, just google it
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
σ'ευχαριστώ!νόμιζα ότι είναι πολύ μακριά:p μια ιστοσελίδα μου είχε βγάλει απο το σπίτι μου στην ΑΣΟΕΕ 47 λεπτά
Ποια ιστοσελίδα;
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσο πιο κοντα στη σχολη σου λολ
Nαι...επειδη είμαι και επαρχιώτης παναθεμα με ,θα μπορουσε κανεις να με κατατοπίσει;
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Παιδια, περναω στο Παντειο στη σχολή Διεθνών και Ευρωπαικών σπουδών!! Που πιστευετε είναι καλύτερο να νοικιασω σπίτι;;;
Στις γύρω περιοχές. Αν ασχολείσαι με ομάδες και δεν εισαι ΑΕΚ μη μηνεις νεο κοσμο.
Πηγενε Καλλιθέα αλλα σχετικά κοντά, ή κουκάκι με απλα λογια οπου βρείς φθινό σπίτι αλλα να εχεις κοντα σου κανενα κεντρικο δρομο με λεωφορεία,οσο πιο κοντα στο κεντρικό τοσο το καλύτερο.
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
giorgos_pao
Νεοφερμένος
περναω τει αθηνας που να μεινω προτεινετε μου περιοχες!
Αυτα δεν ειναι στο Αιγαλεω? Αν ναι τοτε στις γυρω περιοχες, Αιγαλεω, Χαιδαρι καπου στα περιξ. Μην τρως πολλες ωρες στα πηγαινε ελα
φιλιππος94
Νεοφερμένος
Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από μήνυμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
giorgos_pao
Νεοφερμένος
Γεια σας! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και σορρυ αν γραφω σε λαθος μερος. Εδωσα 2η φορα Πανελληνιες και περναω σε αρκετα πανεπιστημια και ολα τα τει των πεδιων μου. Αλλα εχω καταληξει στο τμημα οδοντικης τεχνολογιας στο τει Αθηνας (Αιγαλεω). Η αδερφη μου που εδωσε για 1η φορα πανελληνιες περναει (αν πεσει 79 μορια) στο οικονομικο πανεπιστημιο της Αθηνας. Αν οχι τει πληροφορικης στο Αιγαλεω. Θελω συμβουλη για το που ειναι καλυτερα να ψαξω για σπιτι να νοικιασουμε. Αιγαλεω ή κεντρο?(Ειμαστε απο Θεσσαλονικη και η ενοικιαση κατοικιας ειναι μονοδρομος) Εψαξα για τις συγκοινωνιες και ειναι λιγο μανικι αν η αδερφη μου περασει στο οικονομικο γιατι ο ενας θα πρεπει να τρωει 1 ωρα+ στις συγκοινωνιες. Αυτο θα το κοιταξω αργοτερα. Θελω προτασεις για το που ειναι καλυτερα απο αποψη ζωης. Δηλαδη να μπορεις να κανει και την βολτα σου καπου κοντα, να ψωνισεις, να εχει ησυχια κτλ. Και οι φοιτητες της Αθηνας εχουν συγκεκριμενη περιοχη που προτιμανε να νοικιασουνε ή οπου κατσει και βολευει καλυτερα τον καθενα? Ευχαριστω εκ των προτερων!
Επισήμανση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από μήνυμα με παρόμοιο περιεχόμενο.
Κεντρο Αθηνας και ησυχια δεν ειναι εννοιες που συμβαδιζουν. Η λογικη λεει να ψαξετε σπιτι κοντα σε σταθμο τρενου να βολευει και τους δυο σας, Αιγαλεω δεν ειναι ασχημη περιπτωση γιατι η αδερφη σου θα ειναι 5 στασεις απο τη σχολη της. Μια χαρα δηλαδη. Το Αιγαλεω στην περιοχη του μετρο εχει και δικια του αγορα αλλα δεν ειναι αυτο που λες ησυχη...
Guest 699855
Επισκέπτης
Guest 699855
Επισκέπτης
Πολύ καλή πρόταση. Θα ψάξετε κοντά στη σχολή σου οπότε εσύ θα πηγαίνεις με τα πόδια και η αδελφή σου θα παίρνει το μετρό (αρχικά τη γραμμή 3 μέχρι το Μοναστηράκι και μετά τη γραμμή 1 μέχρι Βικτώρια). Θαύμα.Κεντρο Αθηνας και ησυχια δεν ειναι εννοιες που συμβαδιζουν. Η λογικη λεει να ψαξετε σπιτι κοντα σε σταθμο τρενου να βολευει και τους δυο σας, Αιγαλεω δεν ειναι ασχημη περιπτωση γιατι η αδερφη σου θα ειναι 5 στασεις απο τη σχολη της. Μια χαρα δηλαδη. Το Αιγαλεω στην περιοχη του μετρο εχει και δικια του αγορα αλλα δεν ειναι αυτο που λες ησυχη...
φιλιππος94
Νεοφερμένος
Πολυ καλες οι προτασεις σας! Θα κοιταξω και την περιπτωση του Αγιου Αντωνιου. Την περιπτωση να νοικιασουμε σπιτι κοντα στην σχολη μου και εγω να πηγαινω με τα ποδια την εχω σκεφτει και η αδερφη μου να πηγαινει με μετρο. Αλλα η αποσταση μου φαινεται λιγο μεγαλη. Θα τρωει πανω απο 1 ωρα για να παει στην σχολη της αν κανει την διαδρομη που προτεινες εσυ με το μετρο?Πολύ καλή πρόταση. Θα ψάξετε κοντά στη σχολή σου οπότε εσύ θα πηγαίνεις με τα πόδια και η αδελφή σου θα παίρνει το μετρό (αρχικά τη γραμμή 3 μέχρι το Μοναστηράκι και μετά τη γραμμή 1 μέχρι Βικτώρια). Θαύμα.
Guest 699855
Επισκέπτης
Σε 10 λεπτά θα είναι στη σχολή της. Απίστευτο και όμως αληθινό. Γι αυτό όλοι προτιμούν να νοικιάζουν σπίτια κοντά στο μετρό. Αν μπλέξεις με άλλα συγκοινωνιακά μέσα τρως τη μέρα σου.Πολυ καλες οι προτασεις σας! Θα κοιταξω και την περιπτωση του Αγιου Αντωνιου. Την περιπτωση να νοικιασουμε σπιτι κοντα στην σχολη μου και εγω να πηγαινω με τα ποδια την εχω σκεφτει και η αδερφη μου να πηγαινει με μετρο. Αλλα η αποσταση μου φαινεται λιγο μεγαλη. Θα τρωει πανω απο 1 ωρα για να παει στην σχολη της αν κανει την διαδρομη που προτεινες εσυ με το μετρο?
Guest 699855
Επισκέπτης
Από Ζωγράφου για ΕΚΠΑ παίρνεις το 608 και καθάρισες. Για Πάντειο (λεωφόρος Συγγρού 136-Καλλιθέα) είναι αρκετά μακρυά. Σίγουρα χρειάζονται παραπάνω από μία συγκοινωνίες. Για μπες στο σάιτ του οασα στην εφαρμογή "αναζήτηση βέλτιστης διαδρομής". Θα πάρεις μια ιδέα.Κανείς;
anna-what if??
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- brizoulis
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.