Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μακάρι να βρείς κάτι καλό και οικονομικόαυριο αρχιζει η αναζητηση σπιτιου!!!!![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μακάρι να βρείς κάτι καλό και οικονομικό![]()
σε ευχαριστω πολυ απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!εσυ βρηκεσ τιποτα κομοτηνη?

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Χμ, θα χτίσω μία βίλα σε λίγες μέρες και θα βολευτώ εκεί μωρέσε ευχαριστω πολυ απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι!!!εσυ βρηκεσ τιποτα κομοτηνη?![]()

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Χμ, θα χτίσω μία βίλα σε λίγες μέρες και θα βολευτώ εκεί μωρέ![]()
μωρε και εγω αρχικα βιλα ειπα να φτιαξω αλλα ποιοσ καθαριζει...γι αυτο σκεφτομαι να βολευτω σε καμια μεζονετα στην ακροπολη...κατι μικρο και απλο θελω γενικα με ξερεισ

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Χαχαχαχα, έτσι βρε Χριστινιώ. Πάντως αν δεν έχεις ήδη κάποιον γνωστό να σου προτείνει διαμέρισμα , στο τέλος της ημέρας θα λές: Σκατά!μωρε και εγω αρχικα βιλα ειπα να φτιαξω αλλα ποιοσ καθαριζει...γι αυτο σκεφτομαι να βολευτω σε καμια μεζονετα στην ακροπολη...κατι μικρο και απλο θελω γενικα με ξερεισ!!!χαχαχαχαχαχα
![]()
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχαχα, έτσι βρε Χριστινιώ. Πάντως αν δεν έχεις ήδη κάποιον γνωστό να σου προτείνει διαμέρισμα , στο τέλος της ημέρας θα λές: Σκατά!
χαχαχα σημερα το ειδα αυτο το επεισοδιο

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Τέλεια σειρά. Εγώ χθές είδα και τα τελευταία επεισόδια. Σκατάχαχαχα σημερα το ειδα αυτο το επεισοδιο...χαχα ισχυει αλλα ευτυχωσ εχω την θεια μου και μια οικογενειακη μασ φιλη οποτε κατι μασ προτεινε το θεμα ειναι τωρα τιμεσ και κατα ποσο θα ειναι σε καλη κατασταση τα σπιτια...!!!
εσυ πηγεσ καθολου κομοτηνη?
![]()

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μια χαρά! Πόσες ώρες είναι το ταξίδι;Εγώ Κυριακή μάλλον θα φύγω για σπίτι.![]()
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Μια χαρά! Πόσες ώρες είναι το ταξίδι;
10 με το καράβι.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

ΑΑΑ ταλαιπωρία κι εσύ με το ταξίδι.10 με το καράβι.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

ΑΑΑ ταλαιπωρία κι εσύ με το ταξίδι.
Ε ναι μένω σε νησί και είναι κάπως μακριά...
Το αεροπλάνο είναι κανά 45λεπτο αν θυμάμαι καλά, αλλά και πολύ ακριβότερο, οπότε...

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Κι εγώ την ίδια ταλαιπωρία θα περάσω , αλλα με λεωφορείοΕ ναι μένω σε νησί και είναι κάπως μακριά...
Το αεροπλάνο είναι κανά 45λεπτο αν θυμάμαι καλά, αλλά και πολύ ακριβότερο, οπότε...![]()

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Κι εγώ την ίδια ταλαιπωρία θα περάσω , αλλα με λεωφορείο![]()
Ε υπομονή. Μέχρι να τακτοποιηθούμε είναι!

Εγώ μάλλον θα κάτσω μέχρι να αρχίσουν οι εγγραφές.
Γιατί να φεύγω και να ξαναγυρίζω κ να φεύγω πάλι όταν αρχίζουν τα μαθήματα δε λέει...
Θα δούμε!!!
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Bugatti_Veyron
Νεοφερμένο μέλος

Το καλό της Αθήνας ειναι πως δε προκειται να σου πεί κανείς τίποτα αν πεις του καλαμάκι σουβλάκι ή το σουβλάκι καλαμάκι! Και θα απολάυσεις ζαμπονοτυρόπιτες και όχι μπουγάτσες ζαμπόν τυρι!επειτα απο μια εξουθενωτικη μερα στην αθηνα και οντασ αυπνη καταφερα να επιβιωσω απο τισ 6 το πρωι ωσ τωρα που γυρισα απο την αθηνα οπου τελειωσε επιτυχωσ η πρωτη μερα αναζητησ σπιτιου!!!με λιγα λογια???ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ!!!!πηγα να δω και τη σχολη μου και ειναι υπεροχη!!τι τελεια πολη η αθηνα τελικα!!!!!
![]()

Με λίγα λόγια δεν ειναι φανατισμένοι... Ειναι ώραια πόλη αρκει να προσέξεις τις γειτονίες που πάς...
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλό της Αθήνας ειναι πως δε προκειται να σου πεί κανείς τίποτα αν πεις του καλαμάκι σουβλάκι ή το σουβλάκι καλαμάκι! Και θα απολάυσεις ζαμπονοτυρόπιτες και όχι μπουγάτσες ζαμπόν τυρι!![]()
Με λίγα λόγια δεν ειναι φανατισμένοι... Ειναι ώραια πόλη αρκει να προσέξεις τις γειτονίες που πάς...
χαχαχα ισχυει!!!ναι μου ειπαν μεταξουργειο,ομονοια,εξαρχεια κυψελη να μην πολ επισκεπτομαι

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- Startx0
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- User2350
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Dr. Gl. Luminous
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.