vasilis-xania
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρήκα σπίτι στα ιλίσια.. καλή περιοχή;
απο πατησια καλυτερα παντως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρήκα σπίτι στα ιλίσια.. καλή περιοχή;
και εγω εκει..απο οσο την ειδα οταν την περπατησα μια χαρα φαινοταν..
vasilis-xania
Νεοφερμένος
και εγω εκει..απο οσο την ειδα οταν την περπατησα μια χαρα φαινοταν..
και εγώ που περπάτησα καλή μου φάνηκε...πού πέρασες;
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ που περπάτησα καλή μου φάνηκε...πού πέρασες;
πολυτεχνειο,μηχανολογος..εσυ ?
mitsip
Νεοφερμένος
ευχαριστώ! Από που είσαι; Γιατί απ' ότι κατάλαβα κι εσύ δεν είσαι Αθηναίος!ωραιος,μπραβο!
ΝικοςΡ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώ! Από που είσαι; Γιατί απ' ότι κατάλαβα κι εσύ δεν είσαι Αθηναίος!
Σωστα καταλαβες..Απο Ψαχνα ειμαι..δεν ξερω αν εχεις ακουστα..ειναι κοντα στη χαλκιδα..
εσυ πρεπει να εισαι απο λιγο πιο μακρυα
mitsip
Νεοφερμένος
Πράγματι, αρκετά πιο μακρυά..!Σωστα καταλαβες..Απο Ψαχνα ειμαι..δεν ξερω αν εχεις ακουστα..ειναι κοντα στη χαλκιδα..
εσυ πρεπει να εισαι απο λιγο πιο μακρυα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
μμμ ναι ε?δεν ειναι λιγο ακριβη ππεριοχη..εγω προσ ιλισσια εχω βρει κατι καλα αλλα θελω μια περιοχη κοντα στην φιλοσοφικη και με καλη συγκοινωνια για να μετακινουμε κα στο κεντρο
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Ζωγράφου.αναμεσα σε ιλισσια,αμπελοκηπουσ,παγκρατι,ζωγραφου και καισαριανη ποια περιοχη ειναι καλυτερη για να νοικιασω σπιτι θεωρειτε?????
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
αναμεσα σε ιλισσια,αμπελοκηπουσ,παγκρατι,ζωγραφου και καισαριανη ποια περιοχη ειναι καλυτερη για να νοικιασω σπιτι θεωρειτε?????
τσεκαρε πρωτα που σε βολευει καλυτερα η συγκοινωνια για τη σχολη σου. εγω θα ψηφιζα αμπελοκηπους παντως.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
μμμ ναι ε?δεν ειναι λιγο ακριβη ππεριοχη..εγω προσ ιλισσια εχω βρει κατι καλα αλλα θελω μια περιοχη κοντα στην φιλοσοφικη και με καλη συγκοινωνια για να μετακινουμε κα στο κεντρο
Είναι πολύ καλή και ήσυχη περιοχή. Μια γνωστή μου που σπουδάζει στην Φιλολογία Αθηνών μένει Ζωγράφου, ενώ ο αδερφός μου όταν σπούδαζε στο Ιστορικό έμενε Αμπελόκηπους. Δεν ξέρω αν συστεγάζονται τα κτίρια.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πολύ καλή και ήσυχη περιοχή. Μια γνωστή μου που σπουδάζει στην Φιλολογία Αθηνών μένει Ζωγράφου, ενώ ο αδερφός μου όταν σπούδαζε στο Ιστορικό έμενε Αμπελόκηπους. Δεν ξέρω αν συστεγάζονται τα κτίρια.
ωραιαα!!θα το ψαξω και οταν παω με το καλο και θα δω...σε ευχαριστω πολυ!!!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν συστεγάζονται τα κτίρια.
Νομίζω ναι.
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Savvina_edw
Νεοφερμένος
renoskiller44
Νεοφερμένος
Καλησπέρα παιδιά! Περνάω ασοεε και οπως ολοι σας ενδιαφέρομαι για μια καλή περιοχή που να υπάρχει και καλή πρόσβαση στη σχολή..οσο γίνετε τουλάχιστον! τις επόμενες μέρες θα πάω Αθήνα και με έχει ένας πανικός! Τι λέτε για Γαλάτσι?? είναι καλό? υπάρχει καλή πρόσβαση στη σχολή?
Είναι πολύ καλή και ήσυχη περιοχή ΟΜΩΣ(!) κάπως μακριά από κέντρο(οπου βρίσκεται η σχολή σου)...στα τρόλλευ που σε εξυπηρετούν γίνεται κάθε φορά πανικός και το 608 που πηγαίνει στην περιοχή είναι φίσκα συνέχεια :/...καλό θα ήταν να πας σε περιοχές της πράσινης γραμμης του ηλεκτρικού για άμεση πρόσβαση(βγαίνεις Βικτώρια και περπατάς 3 λεπτά),ή σε οποιαδήποτε περιοχή θες με μετρό,θα βγαίνεις Ομόνοια και από εκεί θα παίρνεις ηλεκτρικό για να πηγαίνεις Βικτώρια(να περπατάς από Ομόνοια στην σχολή σου δν παίζει γιατί θέλεις κανένα τέταρτο-εικοσάλεπτο και δεν συμφέρει..χεχε)
Savvina_edw
Νεοφερμένος
Εχετε να μου προτεινεται κατι??Σας παρακαλω απαντηστε να παρω καμια ιδεα γτ αυριο φευγω για αθηνα....
Bugatti_Veyron
Νεοφερμένος
Περασα στο οικονομικο του καποδιστριακου κ ειμαι απο κρητη οποτε τις επομενες μερες ανεβαινω για να νοικιασω σπιτι...Ειναι καποιος απο αθηνα ή σπουδαζει εκει ωστε να με ενημερωσει για το που ειναι καλα να μεινω...Τωρα ψαχνω για αμπελοκηπους κ κοιταω να βρω σπιτι κοντα σε σταση μετρο αφου μ ειπαν οτι το μετρο με βολευει γτ σταματαει κοντα στο πανεπιστημια...Μου ειπαν να κοιταξω και νεο κοσμο (κοντα σε μετρο)...
Εχετε να μου προτεινεται κατι??Σας παρακαλω απαντηστε να παρω καμια ιδεα γτ αυριο φευγω για αθηνα....
προσωπικα δε μου αρεσει η περιοχή (νεος κοσμος)...ειναι πολές κλικες που εχουν ορεξη για καβγα, φανατικοί αεκτζίδες κ.αλλα...δε ξέρω που ειναι το καποδηστριακο να σε βοηθούσα πιο πολυ..η ξαδέρφη μου κανει μαθημα σε 2 η 3 κτίρια που ειναι λιγο μακρυα μεταξύ τους..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 156 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magichero
- theodle
- Hased Babis
- Steliosalm
- dmav
- AggelikiGr
- thenutritionist
- giorgos78
- BillyTheKid
- Nikos_T
- Maynard
- Unboxholics
- brizoulis
- phoni
- Fofifofi78
- Annalad
- KingPoul
- Nikoleta_Giann
- Annu
- Αννα1
- mitsos14
- ggl
- Eri0611
- Nala
- Alexecon1991
- Dimitris2001
- Panagiotis849
- Giii
- calliope
- lnesb
- iminspain
- Εριφύλη
- Leukosrinokeros
- valantis21
- azula
- Theodora03
- korlef
- globglogabgalab
- Revekka
- Nick2325
- charmander
- constansn
- Ανώνυμη
- Marple
- SlimShady
- stav.mdp
- Ryuzaki
- snowy
- vetas
- VasoGrimes
- stamoul1s
- SMK
- n1ki20
- Ria99
- nucomer
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- pacheiko
- Paragontas7000
- johnsala
- Georgekk
- liana
- igeorgeoikonomo
- Fourtou
- Κλημεντίνη
- tfghp
- kostas1233
- katerinavld
- Manolo165
- Nefeloula
- Lebron
- T C
- kilopo
- Renia21
- vero_rove
- Barka
- Moblok
- stefan
- Natassa02
- Kostas30
- J.Cameron
- Γιώργος - Κόρινθος
- KingOfPop
- Viedo
- Elena78
- Αλκης Κ.
- giannhs2001
- Belle26
- tsiobieman
- Stelios725
- Mukumbura
- fretoe
- Stefanosxios
- ikigai
- SweetGirl
- KaterinaL
- hirasawayui
- Ευθυμος
- suaimhneas
- Χριστιαννα
- Paul77
- NEKTARIOS11
- Dimitris9
- iManosX13
- Φινεύς
- civilian
- jj!
- NightOwl
- kz22
- Libertus
- cynzp
- Ggpg
- dimitrama5
- dim6
- Vasilina93
- dbPoliceOff
- Dimitris13
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.