myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
στην σαλονικη υπαεχει καποιο φροντιστιριο που να κανει σουηδικα;
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
στην σαλονικη υπαεχει καποιο φροντιστιριο που να κανει σουηδικα;
Εχει σιγουρα το Speak πανω στην Εγνατια, δεν εχω ακουσει για καποιο αλλο...
Νομιζω πως του κανω ΤΡΕΛΗ διαφημιση αυτου του φροντιστηριου
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει σιγουρα το Speak πανω στην Εγνατια, δεν εχω ακουσει για καποιο αλλο...
Νομιζω πως του κανω ΤΡΕΛΗ διαφημιση αυτου του φροντιστηριου
αυτο ειναι κοντα στην καμαρα μηπως ξερεις ποσα ειναι τα διδακτρα και ποσο χρονο θες για να φτασεις σε επιπεδο καποιου πτυχειου
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ειναι κοντα στην καμαρα μηπως ξερεις ποσα ειναι τα διδακτρα και ποσο χρονο θες για να φτασεις σε επιπεδο καποιου πτυχειου
Τα διδακτρα ειναι 760Ε αν εισαι φοιτητρια (ή 850 αν ΔΕΝ εισαι). Ειναι για 4 ωρες/εβδομαδα και συνολο 8 μηνες.. Παιρνεις Β2 σε 2 χρονια Αυτα εχω σημειωμενα στο χαρτι που μου εδωσαν, ελπιζω να βοηθησα
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
Kάνω σουηδικά αυτή την στιγμή στο φροντιστήριο siountris, είμαι Α2 και μας το είπε η καθηγήτρια μας όταν συζητούσαμε για το ΤΙSUS.
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εννοείται ότι ιδιαίτερα μπορείς να κάνεις.
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
δεν ειναι δυσκολο να παω Σουηδια για να παρω επισημη αδεια διδασκαλιας,(τοσους γνωστους εχω) αλλα αν χρειαστει να τελειωσω απαραιτητα καποιο πανεπιστημιο εκει, για να εχω επαγγελματικα δικαιωματα διδασκαλιας της σουηδικης, αυτο ειναι κομματακι δυσκολο
Όχι, δεν χρειάζεται να τελειώσεις κάποιο πανεπιστήμιο εκεί.
Αφού έχεις γνωστούς ρώτα τους αν ξέρουν για την άδεια διδασκαλίας.
Υπάρχουν κάποια courses ακόμα και για να γίνεις swedex examiner!
δεν ειναι δυσκολο να παω Σουηδια για να παρω επισημη αδεια διδασκαλιας,(τοσους γνωστους εχω) αλλα αν χρειαστει να τελειωσω απαραιτητα καποιο πανεπιστημιο εκει, για να εχω επαγγελματικα δικαιωματα διδασκαλιας της σουηδικης, αυτο ειναι κομματακι δυσκολο
Θα ρωτήσω σίγουρα στο επόμενο μάθημα και θα σου πω. Η καθηγήτρια μας έχει τελειώσει σουηδική φιλολογία στην στοκχόλμη , είναι σουηδέζα και μας είπε ότι το ΤΙSUS αρκει. Αλλά μπορεί να μην κατάλαβα καλά εγώ οπότε θα το επιβεβαιώσω και θα σου πω.
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bbb
- Βασιλης1234
- Queeva
- Νικολινα
- mermaid89
- homelander23
- PanPan
- Xristinaqui
- Gus Roger10
- MIkeTr123
- Κλημεντίνη
- thecrazycretan
- Metal-Militiaman
- Παράνοια
- globglogabgalab
- παιδι για κλαματα
- ninaki97
- neurogirl
- Χρήστος Τζαβάρας
- KingOfPop
- sweater weather
- Georgekk
- Eua5
- stefan
- nucomer
- Dimitris2001
- fmarulezkd
- MarcoReus
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Meow
- iminspain
- calliope
- Libertus
- GiannisK_26
- Imelda82
- Parrot
- JohnGreek
- angelina95
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.