Johnnaousa
Επιφανές μέλος
σε λυπαμαι ρε φιλεναι γλωσσα ειναι ανατριχιαστικο,ειχα παλια μια κοπελα και δεν μπορουσα με την αισθηση αυτη της μεταλλικης μλκς στη γλωσσα της...αηδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
σε λυπαμαι ρε φιλε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
ναι γλωσσα ειναι ανατριχιαστικο,ειχα παλια μια κοπελα και δεν μπορουσα με την αισθηση αυτη της μεταλλικης μλκς στη γλωσσα της...αηδια
μπα? εγω το αναποδο ξερω..
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
εμενα μου αρεσει...και αμα δω αγορι με πολλα σκουλαρικια(αρκει να ταιριαζουν με το στυλ του) ψωφαω!!!!!!
Υ.Γ και αμα εχει και τατου ακομη καλυτερα!!!αλλα αυτα δεν εχουν σημασια...η ψυχη και το μυαλο μετραει...
Αυτό.
moxa15
Διάσημο μέλος
μπα? εγω το αναποδο ξερω..
ειλικρινα σου αρεσε;;;;
challenger
Επιφανές μέλος
απλα εχω ακουσει πως ισχυει το αντιθετο....
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πάρα πολύ! Είχε ένας πρώην μου και ήταν πολύ σέχιειλικρινα σου αρεσε;;;;
moxa15
Διάσημο μέλος
Εμένα πάρα πολύ! Είχε ένας πρώην μου και ήταν πολύ σέχι
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν σε ερεθίζει αυτή η αίσθηση ότι σε πειράζει στην γλώσσα κατι κρύο?
moxa15
Διάσημο μέλος
Δεν σε ερεθίζει αυτή η αίσθηση ότι σε πειράζει στην γλώσσα κατι κρύο?
οχι με ανατριχιαζει παρα πολυ δεν το συζητω,δεν μπορω να καταλαβω πως το βρισκεις-βρισκουν κάποιοι ερεθιστικό...
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει γούστα είναι αυτά, καλύτερα που δεν αρέσουν σε όλους μας τα ίδια γιατί θα είχαμε πρόβλημα..οχι με ανατριχιαζει παρα πολυ δεν το συζητω,δεν μπορω να καταλαβω πως το βρισκεις-βρισκουν κάποιοι ερεθιστικό...
challenger
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
ε, νταξει...ο καθενας την βρισκει αλλιως, ειναι γεγονος αυτο...
πραγματι αλλα μου κανει εντυπωση η ευρεια αποδοχη που εχει το σκουλαρικι στη γλωσσα....
pinelopi9964
Νεοφερμένος
ποσο ρατσιστικο μπορει να ακουστει αυτο το θεμα???anyway,λοιπον....θελω να ακουσω τις γνωμες σας...η ιδεα προηλθε απ την συζητηση με τον κολλητο μου περι αυτου του ζητηματος....ακουστηκαν πολλα και ειπωθηκαν ακομα περισσοτερα......ποια ειναι η γνωμη σας?
ειναι αποκρουστικο??οχι???πρεπει να φορανε και τα αγορια???οχι ???θα σας ενοχλουμε αν ειχε το αγορι σας(για τα κοριτσια και καποιες εξαιρεσεις.)
Ολοι μας γεννηθηκαμε με τα ιδια δικαιωματα οποτε θεωρω αδικια στις μερες μας να μην αποδεχεται καποιος(λογω ηθων η πουριτανικου χαρακτηρα) το να φοραει ενα αγορι σκουλαρικι και να το αντιμετωπιζει ρατσιστικα..εγω πιστευω πως αν ταιριαζει σε καποιον ασφαλως και πρεπει να φοραει εφοσον το επιτρεπουν οι συνθηκες(οικογενεια)
challenger
Επιφανές μέλος
πραγματι αλλα μου κανει εντυπωση η ευρεια αποδοχη που εχει το σκουλαρικι στη γλωσσα....
ε.. γουστα ειναι αυτα...
οτι ισχυει παντου, ισχυει και εδω...
moxa15
Διάσημο μέλος
Ολοι μας γεννηθηκαμε με τα ιδια δικαιωματα οποτε θεωρω αδικια στις μερες μας να μην αποδεχεται καποιος(λογω ηθων η πουριτανικου χαρακτηρα) το να φοραει ενα αγορι σκουλαρικι και να το αντιμετωπιζει ρατσιστικα..εγω πιστευω πως αν ταιριαζει σε καποιον ασφαλως και πρεπει να φοραει εφοσον το επιτρεπουν οι συνθηκες(οικογενεια)
συμφωνω οκ ας μην ειμαστε ρατσιστες αλλα και παλι πως ακριβως ειναι η φατσα καποιου που του παει;;;;
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί να μην είναι αποδεχτό, γιατί να ενοχλεί τον οποιοδήποτε?πραγματι αλλα μου κανει εντυπωση η ευρεια αποδοχη που εχει το σκουλαρικι στη γλωσσα....
moxa15
Διάσημο μέλος
Γιατί να μην είναι αποδεχτό, γιατί να ενοχλεί τον οποιοδήποτε?
εμενα με ενοχλει,εμ ανατριχιαζει η αισθηση του μεταλλου στην γλωσσα της κοπελας.μπορει να φταιει το συγκεκριμενο σκουλαρίκι που ειχε το ατομο δεν ξερω(μια φορα μονο τα ειχα με καποια με σκουλαρικι στη γλωσσα) αλλα και παλι δεν μπορω ειναι....
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά στους δίδυμους αδένες σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.