thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
δυστυχως δεν πεσαν πολλα απο το σκονακι που ειχα κανει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BlackSwan...
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanahtIstratis
Νεοφερμένος
Beat that!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Επίσης, στο σχολείο μας,κάποιες αίθουσες χωρίζονται με γυψοσανίδες και μεταξύ της γυψοσανίδας και στο πάτωμα,υπάρχει ένα μικρό κενό,οπότε τα παιδιά την ώρα του διαγωνίσματος περνούσαν χαρτάκια απο κάτω,και οι άλλοι έλεγαν τις απαντήσεις!
Υπόδειγμα έχω γίνει πολλές φορές, ιδιαίτερα σε αρχαία και λογοτεχνία. Τι θυμήθηκα τώρα: Εξετάσεις γ γυμνασίου. Στα θρανία καθόμαστε αλφαβητικά, ήμουν τελευταία στον κατάλογο, η κολλητή μου προτελευταία. Τυχαίνει λοιπόν να κάθεται εκείνη στο τελευταίο θρανίο της σειράς οπότε εγώ μόνη μου στην επόμενη. Ανεβαίνουμε στην τάξη 5 λεπτά πριν, χώνουμε άλλο ένα θρανίο από πίσω, κάθισα με μισή καρέκλα στον τοίχο. Της λέω τη μετάφραση, τη γραμματική, το συντακτικό, το λεξιλόγιο κ έκανε μόνη της την ερμηνευτική. Κάποια στιγμή, όταν της τα χα πει όλα ανοίγει διάπλατα την κόλλα της, για να ελέγξει την ερώτηση κατανόησής της. Και έρχεται η καθηγήτρια σε μένα: "Παιδί μου, δε πιστεύω να αντιγράφεις, δεν είναι σωστό". Γέλια που έκανα μετά...
Gate4
Επιφανές μέλος
Τα πρώτα θρανία είναι συνήθως τα "υπεράνω πάσης υποψίας". Οι καθηγητές έχουν το νου τους περισσότερο στα πίσω θρανία γιατί εκεί γίνονται τα περισσότερα σκονάκια οπότε τα πρώτα θρανία τα αφήνουν στην ησυχία τους.Και δεν με κατάλαβε κανένας γιατί δεν με υποπτευονται εμένα, φανταστείτε ότι κάθομαι και πρώτο θρανίο!!
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
τι σοι σπουδες ειναι αυτες ρε παιδια οταν κανετε σκονακια?ποιον κοροιδευετε?
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
SnowLover
Νεοφερμένος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα πιο επικά σκονάκια ever τα κάναμε πέρσι στην ταξη μου για ένα διαγώνισμα της ιστορίας. Ο καθένας είχε γράψει στο πίσω μέρος της καρέκλας του μπροστινού του ό,τι δεν θυμότανε. Δεν υπάρχει πιθανότητα να αποτύχει δοκιμάστε το!
Δυο ερωτησουλες:
1.Ολοι η ταξη το οργανωνει αυτο ή μια παρεα???
Τουλαχιστον ετσι εγινε στην περιπτωση σου???
2.Αν οντως ισχύει το παραπανω οι
μπροστινοι τι κανουν που θα γραψουν
τα σκονακια???
Νομιζω οτι οι ερωτησεις μου
ηταν απολύτως σαφείς
και λογικες.
Αν και νομιζω οτι μεχρι το τελος
του γυμνασιου δεν θα χρειαστεί
να κανω σκονακι απο εκεί και
περα... I don't now!!!
Guest 824270
Επισκέπτης
γυρω γυρω καρδουλες και αστερακια κι ολα κομπλε!
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα καλυτερα σκονακια γινονται στο πρωτο θρανιο. Εχεις τον καθηγητη μπροστα σου και εισαι ο μοναδικος που δεν κοιταζει καχυποπτα. (Που να ξερει τι κρυβεται κατω απο την κολλα η μεσα στα μανικια σου! ) Επιπλεον, μια καλη ιδεα (που με βοηθησε αρκετα) ειναι τα σκονακια σε γκρικλις γραμμενα πανω στο θρανιο...
γυρω γυρω καρδουλες και αστερακια κι ολα κομπλε!
Ωραία όλα αυτά αλλά δεν είναι όλα τα πρώτα θρανία ακριβώς κοντά στην έδρα, κατάλαβες πως το λέω πιστεύω, έχει λίγο κενό. Αλλά αυτό που είπες για τα γκρικλις πολύ καλή ιδέα. Το θέμα είναι πότε θα γραφτούν αφού αν δεν προσέχεις στο μάθημα σου κάνουν παρατήρηση και λένε "τι κάνεις εκεί;" πλέκω πουλόβερ, τι κάνω;!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Guest 824270
Επισκέπτης
Ολο και καποιος θα καθεται μπροστα σου για να σε καλυψει! Μπορεις τη στιγμη που θα τα γραφεις να συμμετεχεις λιγο πολυ στο μαθημα για να μην σε παρει πρεφα ο καθηγητης η στο διαλειμμα. Δοκιμασε και την καλτσα η την τσεπη μπροστα στη φουτερ σου! Ειναι πανευκολο να κανεις σκονακι σε οποιαδηποτε ταξη! Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι...Ωραία όλα αυτά αλλά δεν είναι όλα τα πρώτα θρανία ακριβώς κοντά στην έδρα, κατάλαβες πως το λέω πιστεύω, έχει λίγο κενό. Αλλά αυτό που είπες για τα γκρικλις πολύ καλή ιδέα. Το θέμα είναι πότε θα γραφτούν αφού αν δεν προσέχεις στο μάθημα σου κάνουν παρατήρηση και λένε "τι κάνεις εκεί;" πλέκω πουλόβερ, τι κάνω;!
Οτι θα εδινα συμβουλες για σκονακια δεν το ειχα φανταστει ποτε!
nikolascy
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.