Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
Κατα τη γνωμη μου τα φαβορι:
Κολοκωτρονης-οπλαρχηγος του 21!
Ομηρος-ραψωδος.
Μεγας Αλεξανδρος-στρατηγος-βασιλιας της Μακεδονιας!
Σοφοκλης-φιλοσοφος.
Αρης Βελουχιωτης(Θανασης Κλαρας)Αρχηγος του ΕΛΑΣ(ελληνικος λαικος αντιστασιακος στρατος)στην κατοχη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Στους πραγματικά Μεγάλους βάζω Σωκράτη, Αριστοτέλη, Ίππαρχο, Πυθαγόρα, Αρχιμήδη, Ήρωνα, Ικτίνο, Καλλικράτη, Καραθεοδωρή, Ρήγα Φεραίο και Μακρυγιάννη.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Αλλά πάμε στους εξής:
Δημόκριτος και Σοφιστές.
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο poll?
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
ο χιτλερ 1`θεωρουσε τον λαο του ανωτερο και εκανε σαπουνια οσους διαφωνουσαν
ο αλεξανδρος τα παντρευε με τους αντρες του
ο αλεξανδρος δεν φεροταν βιαια στους κρατουμενους του.
Συγγνωμη που δεν εβαλα τον Ρηγα Φεραιο Βελεστινλη στα φαβορι. Τον 3εχασα.
-----------------------------------------
πως βαζω poll συγνωμη ε?ειμαι καινουριος!:no1:Πραγματικά σχεδόν ακατόρθωτο να επιλέξω... Κάθε μέρα θα μου έρθουν κι άλλοι...
Αλλά πάμε στους εξής:
Δημόκριτος και Σοφιστές.
Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο poll?
djimmakos
Διάσημο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Οχι παιδια, αν δεν το δουμε απο την πνευματικη πλευρα, ο Μ.Α ειναι ο κορυφαιος ελληνας στρατηγος ολων των εποχων και πιστευω ανωτερος του ναπολεοντος.Επισης δεν τιθεται θεμα με τον μ τον χιτλερ.
ο χιτλερ 1`θεωρουσε τον λαο του ανωτερο και εκανε σαπουνια οσους διαφωνουσαν
ο αλεξανδρος τα παντρευε με τους αντρες του
ο αλεξανδρος δεν φεροταν βιαια στους κρατουμενους του.
Συγγνωμη που δεν εβαλα τον Ρηγα Φεραιο Βελεστινλη στα φαβορι. Τον 3εχασα.
πως βαζω poll συγνωμη ε?ειμαι καινουριος!:no1:
Από εκεί που λέει "Δημιουργία Δημοσκόπησης". Τσεκάρεις το κουτάκι και όταν πατήσεις "αποστολή"/"καταχώρηση απάντησης" ή κάτι τέτοιο, θα σου βγάλει πρώτα τις επιλογές της δημοσκόπησης.
Ο Μ. Α. πετσόκοψε κεφάλια και ήταν αρκετά αλαζόνας ώστε να θεωρεί τον εαυτό του θεό.
miv
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω πάντως ότι ένας άνθρωπος που κατέκτησε το μισό γνωστό κόσμο να μπορεί να κριθεί με βάση τη λογική ενός κοινού θνητού για το πίστευε για την πάρτη του.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά δε θα ξεχωρίσω κανέναν.
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος
thx φιλε...Από εκεί που λέει "Δημιουργία Δημοσκόπησης". Τσεκάρεις το κουτάκι και όταν πατήσεις "αποστολή"/"καταχώρηση απάντησης" ή κάτι τέτοιο, θα σου βγάλει πρώτα τις επιλογές της δημοσκόπησης.
Ο Μ. Α. πετσόκοψε κεφάλια και ήταν αρκετά αλαζόνας ώστε να θεωρεί τον εαυτό του θεό.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε ξέρω αν τον ξέρετε, Djimmakos λέγεται
Όχι, ποιός στα διάλα είναι αυτός ο καραγκιόζης?
Υ.Γ. Παρακαλούνται τα ψώνια να περάσουν εκτός ischool, ευχαριστώ.
Εγώ ψηφίζω Αρχιμήδη και Σωκράτη (αν και ο μύθος λέει ότι ήταν κερατάς-ο Πλάτωνας έκανε όλη τη δουλειά-και δαρμένος-έτρωγε παντόφλα από την γυναίκα του, την Ξανθίππη(πληροφορίες από Ειμαρμένη)-, αλλά δε μας ενδιαφέρει αυτό). Σίγουρα κι άλλοι που δε μου 'ρχονται τώρα στο μυαλό, αλλά έναν δε μπορώ να ξεχωρίσω.
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδω ψηφιστε τον κατα την αποψη σας σημαντικοτερο Ελληνα ολων των εποχων
Κατα τη γνωμη μου τα φαβορι:
Κολοκωτρονης-οπλαρχηγος του 21!
Ομηρος-ραψωδος.
Μεγας Αλεξανδρος-στρατηγος-βασιλιας της Μακεδονιας!
Σοφοκλης-φιλοσοφος.
Αρης Βελουχιωτης(Θανασης Κλαρας)Αρχηγος του ΕΛΑΣ(ελληνικος λαικος αντιστασιακος στρατος)στην κατοχη.
εγω γιατι δεν ειμαι στην λιστα;;;;;;
Green 13
Δραστήριο μέλος
Ελευθέριος Βενιζέλος
Ιωάννης Καποδίστριας
Ανδρέας Παπανδρέου
Περικλής
Αθλητισμός
Νίκος Γκαλης
Παναγιωτης Γιαννακης
Πυρρος Δήμας
Κώστας Τσικλητήρας
Μιμης Δομάζος
Δημητρης Σαραβάκος
Ποιηση
Γιαννης Ριτσος
Νικος Καββαδίας
Κώστας Καρυωτάκης
Ηθοποιία
Δημήτρης Χόρν
Κώστας Χατζηχρήστος
Νικος Ξανθόπουλος
Αιμίλιος Βεάκης
Τραγούδι
Μικης Θεοδωρακης
Σταυρος Ξαρχακος
Σοφια Βεμπο
Μαρκος Βαμβακαρης
Βασιλης Τσιτσανης
Μανος Χατζιδάκις
Πετρολουκας Χαλκιάς
Νικος Ξυλουρης
Γενικα:
Νικος Μπελογιαννης
Αρης Βελουχιωτης
astathmitos
Δραστήριο μέλος
Ανδρεας Παπανδρεου; ελεος!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.