qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο δημοτικό μπήκα στην κλήρωση με ένα άλλο παιδί το οποίο έτρεμε από το άγχος πριν την κλήρωση. Τελικά κληρώθηκε αυτός. Γυμνάσιο ήμουν εγώ σημαιοφόρος. Τώρα στο λύκειο είναι μια άλλη κοπέλα αλλά θα είχαμε ισοψηφίσει αν δεν είχα γράψει στο τέλος 18 στα θρησκευτικά. Το θέμα όμως δεν με απασχολεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariw
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μοιάζει με το άλλο που όσοι είναι κατά της κατάργησης του ασύλου και άρα ζητάνε από το κράτος να τους προστατέψει το πανεπιστήμιο συνήθως είναι άγριοι πολέμιοι του κράτους.
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Προσωπικα, ποτε δεν ηθελα να παρω τη σημαια και ευτυχως τοσα χρονια δεν την πηρα!!Και δεν την χρειαζομουν για να νιωσω οτι ανταμειβονται οι κοποι μου...!!
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EngineSp
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύΤη σημαία την παίρνει αυτός με το μεγαλύτερο Μ.Ο, είτε είχε επιλεγόμενο που μετρούσε στο ΜΟ, είτε όχι.
Dias
Επιφανές μέλος
Με συγχωρείς, αλλά πώς υπολόγισες τέτοιους μέσους όρους; Προφανώς εννοείς βαθμούς Β λυκείου. Πρώτον: στο λύκειο οι Μ.Ο. είναι δεκαδικοί και όχι κλασματικοί. Δεύτερον: και κλάσματα να υπολόγιζες, θα έπρεπε οι παρονομαστές να είναι 15α ο δικός σου και 16α της κοπέλας, καθώς στη Β δεν υπάρχουν κλάδοι και συμψηφισμοί αλλά κάθε μάθημα είναι αυτόνομο. (Το 6/10 μπορεί να προέκυψε από απλοποίηση του 9/15, το 7/11 όμως δεν κολλάει).Έχω βγάλει 19 και 6/10 και μια άλλη κοπέλα 19 και 7/11
Ναι, ο νόμος έτσι λέει. Όμως, πολλές φορές αν υπάρχει δεύτερος με διαφορά 0,1 ο διευθυντής πετυχαίνει φιλική συμφωνία μεταξύ των δύο μαθητών να μοιραστούν τη σημαία. (Φαντάζομαι ότι θα πρέπει η/ο πρώτη/ος θα πρέπει να είναι πολύ αγγούρι για να μη δεχθεί).Τη σημαία την παίρνει αυτός με το μεγαλύτερο Μ.Ο, είτε είχε επιλεγόμενο που μετρούσε στο ΜΟ, είτε όχι.
Στο δημοτικό είναι πολλά τα 10ρια και γίνεται κλήρωση. Πήγαινα σε τοπ ιδιωτικό δημοτικό και στην κλήρωση (ώ του θαύματος) πάντα έβγαιναν σημαιοφόροι τα παιδιά υπουργών, βουλευτών, εφοπλιστών και βιομηχάνων.Στο δημοτικό μπήκα στην κλήρωση ....
Την καταράστηκε η 2η να πέσει...
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αν δεν παρεις την σημαια αγαπητη pkat876 δεν θα γινει τιποτα. Σου μιλαω εξ πειρας και σου λεω πως το μονο που θα χασεις ειναι... ενα περιττο βαρος και ενα αγχος...
Για τον Θεο εχεις υπεροχο βαθμο . Δεν θα σου δειξει η σημαια ( που στην ουσια μια ωρα κοροϊδίας ειναι νομιζω) αν αξιζεις ή οχι....
Η αξια δεν βρισκεται στο χαρτι ή στην σημαια... ΕΣΥ οπως και οι ανθρωποι του περιβαλλοντος σου ξερουν τι αξιζεις
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα νταξει
Αν δεν παρεις την σημαια αγαπητη pkat876 δεν θα γινει τιποτα. Σου μιλαω εξ πειρας και σου λεω πως το μονο που θα χασεις ειναι... ενα περιττο βαρος και ενα αγχος...
Για τον Θεο εχεις υπεροχο βαθμο . Δεν θα σου δειξει η σημαια ( που στην ουσια μια ωρα κοροϊδίας ειναι νομιζω) αν αξιζεις ή οχι....
Η αξια δεν βρισκεται στο χαρτι ή στην σημαια... ΕΣΥ οπως και οι ανθρωποι του περιβαλλοντος σου ξερουν τι αξιζεις
Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες. Φυσικά και δεν έχει καμία απολύτως αξία το να είσαι σημαιοφόρος, από τη στιγμή που βλέπουμε παιδιά που δεν ήταν ποτέ στη σημαία να βγάζουν περισσότερα μόρια από τους παραστάτες ή τον σημαιοφόρο στις πανελλήνιες! Ωστόσο, η σημαία ή το αριστείο δεν παύουν να είναι ένα είδη επιβράβευσης
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Καλα νταξει
Αν και εν μερει συμφωνω ντροπη σου να μιλας ετσι..ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω.. Δε θελω να σε θιξω αλλα ως Ελληνας εχω τη γνωμη οτι ειναι ασεβης η συμπεριφορα σου!!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Οπότε συνεχίζεις έτσι ακριβώς όπως πριν και αφοσιώνεσαι στον στόχο σου!! Καλή επιτυχία σε ότι ότι κάνεις!Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό που λες. Φυσικά και δεν έχει καμία απολύτως αξία το να είσαι σημαιοφόρος, από τη στιγμή που βλέπουμε παιδιά που δεν ήταν ποτέ στη σημαία να βγάζουν περισσότερα μόρια από τους παραστάτες ή τον σημαιοφόρο στις πανελλήνιες! Ωστόσο, η σημαία ή το αριστείο δεν παύουν να είναι ένα είδη επιβράβευσης
Αν και εν μερει συμφωνω ντροπη σου να μιλας ετσι..ελπιζω να καταλαβαινεις τι λεω.. Δε θελω να σε θιξω αλλα ως Ελληνας εχω τη γνωμη οτι ειναι ασεβης η συμπεριφορα σου!!
Δεν εννόουσα περιττό βάρος την σημαία από άποψη ''ντροπής'' για την Ελλάδα προς Θεού. Με την έννοια ''περιττό βάρος'' εννοούσα λιγότερο άγχος και λιγότερα πικρόχολα σχόλια.... Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος παρεξήγησης... Το εθνικό συναίσθημα μας τυφλώνει καμιά φορά... Να το προσέξεις
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Οπότε συνεχίζεις έτσι ακριβώς όπως πριν και αφοσιώνεσαι στον στόχο σου!! Καλή επιτυχία σε ότι ότι κάνεις!
Δεν εννόουσα περιττό βάρος την σημαία από άποψη ''ντροπής'' για την Ελλάδα προς Θεού. Με την έννοια ''περιττό βάρος'' εννοούσα λιγότερο άγχος και λιγότερα πικρόχολα σχόλια.... Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει λόγος παρεξήγησης... Το εθνικό συναίσθημα μας τυφλώνει καμιά φορά... Να το προσέξεις
Εθνικο και οχι εθνικιστικο!! Θα σε συμβουλευα να εκφραζεσαι πιο κατανοητα αλλη φορα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Εθνικο και οχι εθνικιστικο!! Θα σε συμβουλευα να εκφραζεσαι πιο κατανοητα αλλη φορα
Εγω θα σε συμβουλευα να chill λιγο
δεν ειπε τιποτα η κοπελα... εξαλλου, το να κρατησεις τη σημαια για μια ωρα περνωντας μπροστα απο τους επισημους, πως θα σε κανει να νιωσεις περισσοτερο... Ελληνας?
αν το παμε ετσι, γιατι σημαιοφοροι να μη γινονταν ολα τα παιδια ανεξαρτητως βαθμου? ολοι Ελληνες δεν ειμαστε? (ή τουλαχιστον νιωθουμε)
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχοντας κρατήσει 2 φορές τη σημαία σου λέω ότι αισθάνεσαι κάποια εθνική υπερηφάνεια.Είναι τιμή να κρατάς τη σημαία της χώρας σου και πίστεψε με δεν ήμουν και δεν θα γίνω ποτέ ένθερμος υποστηρικτής των εθνικών ιδεών(δεν μπορώ να το εκφράσω ακριβώς αυτό που θέλω να πω).Επίσης δεν έχουν σχέση οι επίσημοι δεν κάνεις παρέλαση για αυτούς.Προσωπικά δεν γύρισα καν το κεφάλι παρόλο που μου είχαν πει.Σημαιοφόροι γίνονται οι καλύτεροι επειδή θεωρητικά είναι το μέλλον της χώρας και επίσης το μόνο πιο δίκαιο θα ήταν με κλήρο.Τώρα το αν έπρεπε να γίνεται με κλήρο σηκώνει πολλή συζήτηση,πολλοί θα συμφωνούσαν άλλοι όχι.Εγω θα σε συμβουλευα να chill λιγο
δεν ειπε τιποτα η κοπελα... εξαλλου, το να κρατησεις τη σημαια για μια ωρα περνωντας μπροστα απο τους επισημους, πως θα σε κανει να νιωσεις περισσοτερο... Ελληνας?
αν το παμε ετσι, γιατι σημαιοφοροι να μη γινονταν ολα τα παιδια ανεξαρτητως βαθμου? ολοι Ελληνες δεν ειμαστε? (ή τουλαχιστον νιωθουμε)
Μετα στο γυμνασιο εγινα σημαιοφορος και μπορω να πω πως αν και ειναι τιμη να κουβαλας τη σημαια ειναι και μεγαλη ευθυνη, θυμαμαι δεν μπορουσα να συγχρονισω το βημα μου λογω του μεγαλου υψους της σημαιας (ειμαι και λιγο κοντουλα) και χρειαστηκε να περπατησω ποσο δρομο μεσα στην βροχη, να σταθω ποση ωρα στην καταθεση στεφανων ενω αλλοι συνομηλικοι μου ηταν αραχτοι! Γενικα για εμενα ηταν μια ωραια εμπειρια αλλα δεν προκειται να ξαναγινω αν μου την παραδωσουν, τιμη ειναι δεν λεω αλλα εμενα η επιβραδευση μου για τις μαθητικες μου ικανοτητες ειναι η περηφανεια των γονιων μου και η αυτοπεποιθηση που εχω πως θα περασω στη σχολη που θελω
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.