Thunder
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mafiozos_16
Νεοφερμένος
Thunder
Νεοφερμένος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
nina
Νεοφερμένος
debbie+mary
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα τη βοήθειά σας όποιος και αν γνωρίζει κάτι. Έχω μια κόρη που είναι ΣΤ΄Δημοτικού και πέρυσι πήρε σε όλα τα μαθήματα και σε όλα τα τρίμηνα 10 (καθαρό). Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με έναν συμμαθητή της. Μόνο λοιπόν αυτοί οι δύο μαθητές ήταν άριστοι καθόλη τη σχολική χρονιά. Ομως ο Διευθυντής ισχυρίζεται ότι πρέπει να μπουν σε κλήρωση μαζί με άλλους 4-5 συμμαθητές τους που είχαν ένα 9 σε κάποιο μάθημα γιατί ο μέσος όρος αυτών βγάζει 10 ( δηλ. 9,8 ). Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Η εγκύκλιος αναφέρει και το κλασματικό μέρος του Μ.Ο. υπολογίζεται για το θέμα της σημαίας. Πώς πρέπει να ενεργήσω? Ξέρει κανείς? Σας έχει ξανασυμβεί ή έχετε ξανακούσει κάτι ανάλογο? Σας ευχαριστώ πολύ...
+ εγώ στο δημοτικό ειχα τον υψηλοτερο βαθμο (σε ολα τα μαθηματα 10) + παρ'ολα αυτα η σημαια -επειτα απο κληρωση- δωθηκε σε ενα μαθητη που ειχε +8+9 στον ελεγχο...
Δεν γνωριζω αν γινεται κατι...Σε εμας παντως ετσι το ειχαν αφησει αν και ειναι λιγο αδικο!
fan(aticos) fan
Νεοφερμένος
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να καμαρώσετε την κόρη σας στην σημαία,αλλά βρίσκομαι και εγώ σε μία ενδιάμεση θέση,όπως η Αλεξάνδρα.Δηλαδή,είναι τιμή ένα παιδί να κρατάει την σημαία του σχολείου του στην παρέλαση,αλλά ακόμα και αν δεν βγει στην κλήρωση,δεν πειράζει.Είναι πολύ μικρής βαρύτητας-κατά την γνώμη μου πάντα-ένα τέτοιο θέμα ώστε να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ παιδιών,γονέων και διευθυντή.Όσον αφορά αυτό που σας είπε ο διευθυντής,όντως έτσι γίνεται..
Αυτά από εμένα
love_angel
Επιφανές μέλος
στο αλλο τμημα απο το δικο μου, εγινε κληρωση παρολο που υπηρχε και ενα παιδι με 9,8. ειχε γινει φασαρια θυμαμαι με εκεινο το τμημα.
fockos
Επιφανές μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Γενικά όμως συμφωνώ με την Αλεξάνδρα, δε χρειάζεται να δημιουργηθεί ένταση παρόλο που είναι άδικο.
panabarbes
Εκκολαπτόμενο μέλος
ημουν σημαιοφορος στην εκτη δημοτικου, γιατι ημουν η μονη με καθαρο 10 στη ταξη μου, υπηρχαν δυο κοπελες με 9,9 και ενα αγορι με 9,8 αλλα δεν εγινε κληρωση. αν γινοταν η μαμα μου θα εσπαγε το γραφειο του διευθυντη βασικα.
στο αλλο τμημα απο το δικο μου, εγινε κληρωση παρολο που υπηρχε και ενα παιδι με 9,8. ειχε γινει φασαρια θυμαμαι με εκεινο το τμημα.
Κάτι τέτοια κάνουν κάποιοι γονείς και δίνουν λάθος παράδειγμα στα παιδιά τους..
Μαμάδες (κυρίως) αλλά και μπαμπάδες αγωνιούν να δουν το παιδί τους να βγάζει καλό βαθμό για να πάρει την σημαία τώρα,το απουσιολόγιο αύριο κ.ο.κ.
Ουσιαστικά χάνεται όλο το νόημα του σχολείου,όπου τα παιδιά βάζουν σκοπό να βγάλουν 20 και να γίνουν απουσιολόγοι και σημαιοφόροι..
ΥΓ:Ό,τι είπα χωρίς παρεξήγηση στο πρόσωπο του δημιουργού του θέματος και στην λοβ ειντζελ
ΥΓ2:Σόρρυ για το οφτοπικ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.