ThetikisMonster
Νεοφερμένος
Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Καλησπέρα , είμαι φοίτησης Χημ μηχ στο ΕΜΠ και ενδιαφέρομαι από του χρόνου να αλλάξω τη σχολή μου . Μια επιλογή είναι οι μηχανολόγοι , υπάρχουν πιθανότητες να πιάνω τις βάσεις στο ΕΜΠ αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό σκέφτομαι και το ΠΑΔΑ. Τι παίζει ; Αξίζει ή προτιμότερο να ακολουθήσω ναυπηγούς μηχ ΕΜΠ και με μεταπτυχιακά να τρέξω προς το περιβάλλον των μηχ μηχ ;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,338 μηνύματα.
Δες τα προγράμματα σπουδών και σύγκρινε. Οι ναυπηγοί με τους μηχανολόγους δεν είναι μακριά, εαν το πιάσεις πήγαινε. Το παδα γενικά κρατάει μια μέση στάση πάντως. Δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλιότερα(καμία σχέση) αλλά δεν το παρατραβάει τόσο όσο το ΕΜΠ. Είναι όπως τα περισσότερα τμήματα σε όλο τον κόσμο δηλαδή. Αυτό τώρα μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Λόγου χάρη απο άποψη να μην υπάρχει αδικαιολόγητη δυσκολία και άγχος στις εξεταστικές αλλά και απο άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης είναι καλό.Καλησπέρα , είμαι φοίτησης Χημ μηχ στο ΕΜΠ και ενδιαφέρομαι από του χρόνου να αλλάξω τη σχολή μου . Μια επιλογή είναι οι μηχανολόγοι , υπάρχουν πιθανότητες να πιάνω τις βάσεις στο ΕΜΠ αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό σκέφτομαι και το ΠΑΔΑ. Τι παίζει ; Αξίζει ή προτιμότερο να ακολουθήσω ναυπηγούς μηχ ΕΜΠ και με μεταπτυχιακά να τρέξω προς το περιβάλλον των μηχ μηχ ;
Βέβαια αυτά αλλάζουν ανάλογα με το τμήμα και την κατεύθυνση. Αλλού μπορεί να είναι παιδική χαρά και αλλού μπορεί να γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Σε κάθε περίπτωση όπως γνωρίζεις ήδη, είναι στο χέρι του καθενός προσωπικά για το τι γνώσεις θα αποκτήσει.
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
Ο ThetikisMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Δες τα προγράμματα σπουδών και σύγκρινε. Οι ναυπηγοί με τους μηχανολόγους δεν είναι μακριά, εαν το πιάσεις πήγαινε. Το παδα γενικά κρατάει μια μέση στάση πάντως. Δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλιότερα(καμία σχέση) αλλά δεν το παρατραβάει τόσο όσο το ΕΜΠ. Είναι όπως τα περισσότερα τμήματα σε όλο τον κόσμο δηλαδή. Αυτό τώρα μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Λόγου χάρη απο άποψη να μην υπάρχει αδικαιολόγητη δυσκολία και άγχος στις εξεταστικές αλλά και απο άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης είναι καλό.
Βέβαια αυτά αλλάζουν ανάλογα με το τμήμα και την κατεύθυνση. Αλλού μπορεί να είναι παιδική χαρά και αλλού μπορεί να γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Σε κάθε περίπτωση όπως γνωρίζεις ήδη, είναι στο χέρι του καθενός προσωπικά για το τι γνώσεις θα αποκτήσει.
Νομίζω ότι γενικά με τραβάει πιο πολύ το κομμάτι των μηχ μηχ απλά σκέφτομαι από την άλλη το κύρος του ΕΜΠ . Ίσος αξίζει παραπάνω , εξ άλλου στην βιομηχανία μπορείς να δουλέψεις και ως ναυπηγός στην θέση του μηχανολόγου.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,338 μηνύματα.
Είναι πολύ κοντά. Οφείλω να σου πω βέβαια πως οι ναυπηγοί φαίνεται να έχουν πολύ καλή αποκατάσταση και απο τις εκθέσεις του ΕΜΠ επιβεβαιώνεται οτι είναι το μόνο το τμήμα που τα πάει εξαιρετικά απο όλες τις απόψεις, με τους ίδιους τους φοιτητές(και αυτό κρατάω προσωπικά) να δηλώνουν ευχαριστημένοι σε μεγάλο βαθμό.Νομίζω ότι γενικά με τραβάει πιο πολύ το κομμάτι των μηχ μηχ απλά σκέφτομαι από την άλλη το κύρος του ΕΜΠ . Ίσος αξίζει παραπάνω , εξ άλλου στην βιομηχανία μπορείς να δουλέψεις και ως ναυπηγός στην θέση του μηχανολόγου.
ThetikisMonster
Νεοφερμένος
Ναι και εγώ τα καλύτερα λόγια έχω ακούσει η αλήθεια είναι .Είναι πολύ κοντά. Οφείλω να σου πω βέβαια πως οι ναυπηγοί φαίνεται να έχουν πολύ καλή αποκατάσταση και απο τις εκθέσεις του ΕΜΠ επιβεβαιώνεται οτι είναι το μόνο το τμήμα που τα πάει εξαιρετικά απο όλες τις απόψεις, με τους ίδιους τους φοιτητές(και αυτό κρατάω προσωπικά) να δηλώνουν ευχαριστημένοι σε μεγάλο βαθμό.
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Λες οτι το ΠΑΔΑ δεν έχει φτάσει το ΕΜΠ. Τις πολυτεχνικές σχολές του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΑΠΘ; Το Πολυτεχνείο Χανίων; Ή ακόμα υπολείπεται και σε αυτά;Δες τα προγράμματα σπουδών και σύγκρινε. Οι ναυπηγοί με τους μηχανολόγους δεν είναι μακριά, εαν το πιάσεις πήγαινε. Το παδα γενικά κρατάει μια μέση στάση πάντως. Δεν είναι στο επίπεδο που ήταν παλιότερα(καμία σχέση) αλλά δεν το παρατραβάει τόσο όσο το ΕΜΠ. Είναι όπως τα περισσότερα τμήματα σε όλο τον κόσμο δηλαδή. Αυτό τώρα μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα πως το βλέπει κανείς. Λόγου χάρη απο άποψη να μην υπάρχει αδικαιολόγητη δυσκολία και άγχος στις εξεταστικές αλλά και απο άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης είναι καλό.
Καλησπέρα , είμαι φοίτησης Χημ μηχ στο ΕΜΠ και ενδιαφέρομαι από του χρόνου να αλλάξω τη σχολή μου . Μια επιλογή είναι οι μηχανολόγοι , υπάρχουν πιθανότητες να πιάνω τις βάσεις στο ΕΜΠ αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό σκέφτομαι και το ΠΑΔΑ. Τι παίζει ; Αξίζει ή προτιμότερο να ακολουθήσω ναυπηγούς μηχ ΕΜΠ και με μεταπτυχιακά να τρέξω προς το περιβάλλον των μηχ μηχ ;
Ναυπηγούς ΕΜΠ να πας. Στα δικαιώματα του ΤΕΕ, Ναυπηγοί, Μηχανολόγοι και ΗΜΜΥ έχουν 99% κοινά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...