timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αδικία φιλε μου,γιατι εσεις να πληρώνετε τα βιβλία της αγγλικης γλωσσας,δεν το καταλαβαινω,αν και στο δικο μου τμημα με τον νεο οδηγο σπουδων δεν διδασκονται δηστυχως ξενες γλωσσες,αλλα δεν εχω ακουσει οτι στα αλλα τμηματα πληρωνουν,τι να πεις ελληνικη πραγματικοτητα.Για τα μαθήματα ξένων γλωσσών στο διδασκαλείο του πανεπιστημίου Αθηνών πληρώνεις 450 ευρώ το χρόνο δίδακτρα+φυσικά βιβλία ενώ δεν υπάρχουν εντατικά μαθήματα πχ να δώσεις ένα πτυχίο ιταλικών για b2 πρέπει να κάνεις 2-3 χρόνια.
Αφου η δημοσκοπηση φιλε μου επιτρεπει μεχρι 20 επιλογες,πως να ανοιγα ενα θεμα με ολες τις σχολες του μηχανογραφικου ανεξαιρετως,εδω δεν συμπεριελαβα ουτε το ανοιχτο πανεπιστημιο,ουτε τη σχολη καλων τεχνων και περιοριστηκα στις σχολες που εισαγεσαι καθαρα με πανελληνιες ,ανοιξτε καποιος αποκλειστικα με τει,γιατι αμα εβαζα και αυτα και τις στρατιωτικες γαμα τα,χωρια το οτι θα ηταν πολυ γενικο .Αλλα οποιος ειναι απο αυτες τις σχολες ας ψηφισει στο <<πανεπιστημια εξωτερικου>> γιατι εκανα την βλακεια και δεν εβαλα την επιλογη <<αλλο ΑΕΙ>> .Κρεμαστε με τι να κανω τωρα!Το θεμα ειναι μονο για πανεπιστημια ; Οσοι ειναι σε στρατιωικες, αστυνομικες σχολες και ΤΕΙ δεν μπορουν να γραψουν ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasia4ml
Νεοφερμένος
Δεύτερη μου επιλογή, πρώτη η Ιατρική. Οι καθηγητές είναι πολύ συνεργάσιμοι, τα κτήρια πάντα πεντακάθαρα και η πόλη (Λάρισα) πολύ πιο μπροστά από όσο περίμενα.
Guest 545651
Επισκέπτης
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Και εμένα μου αρέσει που έχει πολλά μαθηματικά αλλά όταν είδα στο 1ο φυλλάδιο τα εξής: και απλά ξέχασα οτιδήποτε έμαθα από τη Β' Λυκείου και έπειτα.Καλησπέρα λοιπόν,
Όντας πλεον δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,θα έλεγα οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,είναι ένα αντικείμενο που γουστάρω πολύ,και το βλέπω καθημερινά γύρω μου,ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο για τον συγκεκριμένο τομέα.
2 παρατηρήσεις έχω μόνο,δεν ήμουν ενήμερος οτι θα έχει τόσο μεγάλες μαθηματικές απαιτήσεις το τμήμα,γεγονός βέβαια που δεν με χάλασε καθόλου.
Τέλος θα προτιμούσα να είμαστε σε μια πιο ήρεμη περιοχή.
χαχα walked right into that one.χαχα εγω όχι
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ξεχάσετε διάφορα πράγματα στην πορεία,τα οποία θα μάθετε με πιο όμορφο τρόπο.Και εμένα μου αρέσει που έχει πολλά μαθηματικά αλλά όταν είδα στο 1ο φυλλάδιο τα εξής: και απλά ξέχασα οτιδήποτε έμαθα από τη Β' Λυκείου και έπειτα.
ο κ.Φλυτζάνης κάνει ακόμα τα μαθηματικά?
Επίσης αν σου αρέσουν τα μαθηματικά,θα την καταβρείς στην Στατιστική ΙΙ
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
H στατιστικη 2 ποια ειναι εκτιμητικη παραμετρων,ελεγχος υποθεσεων ,απαραμετρικη ,τι?Νομιζω αμα του αρεσουν τα μαθηματικα θα του αρεσει ολο το φασμα της στατιστικης.Θα ξεχάσετε διάφορα πράγματα στην πορεία,τα οποία θα μάθετε με πιο όμορφο τρόπο.
ο κ.Φλυτζάνης κάνει ακόμα τα μαθηματικά?
Επίσης αν σου αρέσουν τα μαθηματικά,θα την καταβρείς στην Στατιστική ΙΙ
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασχολείται κυρίως με την πιθανοθεωρητική θεμελίωση της οικονομετρίας.H στατιστικη 2 ποια ειναι εκτιμητικη παραμετρων,ελεγχος υποθεσεων ,απαραμετρικη ,τι?Νομιζω αμα του αρεσουν τα μαθηματικα θα του αρεσει ολο το φασμα της στατιστικης.
Θεωρία κατανομών,συναρτήσεις πιθανοφάνειας κ.λ
Ασχολείται κυρίως με την πιθανοθεωρητική θεμελίωση της οικονομετρίας.
Θεωρία κατανομών,συναρτήσεις πιθανοφάνειας κ.λ
ακριβώς ότι δεν θα χρειαστείς εάν πιάσεις δουλειά
κάνα οικονομετρικό πακέτο σας διδάσκουν;
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό ισχύει!!Αν και έχεις καλό υπόβαθρο για applied economics σε επίπεδο μεταπτυχιακού(χρηματοοκονομικά κ.λ),και ακόμα καλύτερα σε καθαρά οικονομικά,μόνο που αν το αποφασίσεις,εκεί πας μόνο για ερευνητική καριέρα.ακριβώς ότι δεν θα χρειαστείς εάν πιάσεις δουλειά
κάνα οικονομετρικό πακέτο σας διδάσκουν;
Υπάρχει μάθημα που σου διδάσκει R,αλλά λίγα πράγματα,μην το ψάχνεις,δεν είναι τμήμα που σου προσφέρει απτές γνώσεις.
ΣΩΤΗΡΗΣ_14
Νεοφερμένος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει, καλό είναι το όπα, δεν είναι και άσχημα να είσαι η δευτερή πιο καλή, οικονομική σχολή. Τουλάχιστον όμως ο υπουργός οικονομικών είναι καθηγητής σας... Oh wait!!!
Ποια είναι η πρώτη;
ΣΩΤΗΡΗΣ_14
Νεοφερμένος
Ποια είναι η πρώτη;
Θα σου έλεγα εμείς αλλά μάλλον είμαι λάθος. Νόμιζω ότι μετά από μία έρευνα ότι είστε πρώτοι(τουλάχιστον στην ελλάδα). Αν κοιτάξεις στην λίστα περίπου στο 20-30 στο λινκ που παραθέτω.
https://ideas.repec.org/top/top.finecon.html
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου έλεγα εμείς αλλά μάλλον είμαι λάθος. Νόμιζω ότι μετά από μία έρευνα ότι είστε πρώτοι(τουλάχιστον στην ελλάδα). Αν κοιτάξεις στην λίστα περίπου στο 20-30 στο λινκ που παραθέτω.
https://ideas.repec.org/top/top.finecon.html
https://sep4u.gr/job/economic_dpts_comparison.pdf
Όχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, απλώς επειδή αναφέρθηκε.
ΣΩΤΗΡΗΣ_14
Νεοφερμένος
https://sep4u.gr/job/economic_dpts_comparison.pdf
Όχι ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, απλώς επειδή αναφέρθηκε.
Αν μου επιτρέψεις 3 παρατηρήσεις,
1)μελέτη από το παμακ, σοβαρά; Την επόμενη φόρα πες μου να κοιτάξω και σε στην έρευνα του ιεκ ακμη
2)αν μου έδειχνες κάτι που έλεγε ότι το όπα είναι καλύτερο, αν και θα διαφωνούσα θα το καταλάβαινα αλλά το πανεπιστήμιο ιωαννίνων(έχουν και εκεί πανεπιστήμιο;;; Εκεί σταμάτησα να διαβάζω.
3)οι τύποι απ'έξω με τισ θήκες των κινητών πόσο τις έχουν; Λέω να πάρω καμία. Είναι φοιτητές του έρασμους που βγάζουν χαρτζιλίκι ή απλά αράζουν εκεί;
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μου επιτρέψεις 3 παρατηρήσεις,
1)μελέτη από το παμακ, σοβαρά; Την επόμενη φόρα πες μου να κοιτάξω και σε στην έρευνα του ιεκ ακμη
2)αν μου έδειχνες κάτι που έλεγε ότι το όπα είναι καλύτερο, αν και θα διαφωνούσα θα το καταλάβαινα αλλά το πανεπιστήμιο ιωαννίνων(έχουν και εκεί πανεπιστήμιο;;; Εκεί σταμάτησα να διαβάζω.
3)οι τύποι απ'έξω με τισ θήκες των κινητών πόσο τις έχουν; Λέω να πάρω καμία. Είναι φοιτητές του έρασμους που βγάζουν χαρτζιλίκι ή απλά αράζουν εκεί;
Οι δύο πρώτες σου παρατηρήσεις είναι τέρμα άκυρες, τι νομίζεις ότι έχει το Πα. Πει. που δεν έχει το Πα. Μακ. και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων;
Η τρίτη είναι άσχετη με το θέμα, εντελώς.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.