Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Οικονομικο ΕΚΠΑ, καλό τμήμα αλλά θα ήθελα ΟΠΑ Οικονομικο.
Εμένα πάλι θα μου άρεσε να ήμουν σε πανεπιστήμιο με όλα τα επιστημονικά αντικείμενα, έχει και τα καλά του. Δεν ξέρω αν καλώς ή κακώς έβαλα ΟΠΑ πάνω από ΕΚΠΑ, και κανείς δεν ξέρει τι θα του άρεσε περισσότερο (στα πλαίσια των μικρών διαφορών τους) αφού δεν βρέθηκε και στα 2. Οπότε μη σε ανησυχεί.
Στο ΟΠΑ είμαι, λοιπόν. Το τμήμα είναι καλό απ'όσα έχω προλάβει να δω και να ακούσω. Θα άλλαζα, και μάλιστα θα αλλάξω σχολή εάν καταλήξω στο ότι θα ήθελα να σπουδάζω διαφορετικό αντικείμενο (δεν αποκλείεται αλλά είναι νωρίς ακόμα). Κατά τ'άλλα δεν έχω παράπονα.
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπα ,μην το λες εχετε και καλα μεταπτυχιακα προγραμματα,εχετε παρει και το μεταπτυχιακο της ΣΟΕΛ,ποιος στη χαρη σας!!!Οικονομικο ΕΚΠΑ, καλό τμήμα αλλά θα ήθελα ΟΠΑ Οικονομικο.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως που περιμεναα.
Λιγο καλυτερη οργανωση να ειχε το πανεπιστημιο....
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παλι καλα να λες,ολα αρχιζουν ομως και απο την νοοτροπια μας,καταστρεφουμε οι ιδιοι οι φοιτητες με τις καταληψεις την δημοσια περιουσια που ειναι και δικια μας ,βρωμιζουμε τον τοπο ,πεταμε σκουπιδια μες στον χωρο του πανεπιστημιου.ιστορικο αρχαιολογικο απθ...πολυ ικανοποιημενος,ωραια μαθηματα,καλοι και συνεργασιμοι καθηγητες.
Αυτο ακριβως που περιμεναα.
Λιγο καλυτερη οργανωση να ειχε το πανεπιστημιο....
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλι καλα να λες,ολα αρχιζουν ομως και απο την νοοτροπια μας,καταστρεφουμε οι ιδιοι οι φοιτητες με τις καταληψεις την δημοσια περιουσια που ειναι και δικια μας ,βρωμιζουμε τον τοπο ,πεταμε σκουπιδια μες στον χωρο του πανεπιστημιου.
αν αγαπας αυτο που σπουδαζεις,φροντιζεις και το χωρο που σε φιλοξενειι
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι και γενικως αμα αντιλαμβανεσαι οτι και το δημοσιο ειναι δικα σου λεφτα,και αμα δεν το σεβεσαι ειναι σαν να μην σεβεσαι τον εαυτο σου,πρωτα απολα.αν αγαπας αυτο που σπουδαζεις,φροντιζεις και το χωρο που σε φιλοξενειι
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Επίσης είμαι φοιτητής του ΠΤΕΑ του Π.Θ. Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Τρομερά ενδιαφέροντα μαθήματα, πολύ καλή οργάνωση, καθηγητές που κατέχουν το αντικείμενο τους, ακριβοδίκαιοι και με μεταδοτικότητα (φυσικά και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά η παραπάνω περιγραφή αναφέρεται στο σύνολό τους).
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Όσο αφορά για την επιλογή του τμήματός μου, δεν το έχω μετανιώσει, αντιθέτως νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Το μόνο που μου λείπει είναι τα Μαθηματικά που μου άρεσαν πάρα πολύ! Αλλά θα δούμε, έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας...κανείς δεν ξέρει!!
Stefanos-20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι εννοεις ακριβως δεν προσφερονται δωρεαν?πληρωνετε τιποτα?Γιατι μου φαινεται περιεργο.Στο ιστορικό μέν απαράδεκτο δε οργανωτικά ΕΚΠΑ.Το μόνο ίσως πανεπιστήμιο στην Ελλάδα που δεν προσφέρει στους φοιτητές του δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και υπολογιστή.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντας πλεον δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,θα έλεγα οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,είναι ένα αντικείμενο που γουστάρω πολύ,και το βλέπω καθημερινά γύρω μου,ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο για τον συγκεκριμένο τομέα.
2 παρατηρήσεις έχω μόνο,δεν ήμουν ενήμερος οτι θα έχει τόσο μεγάλες μαθηματικές απαιτήσεις το τμήμα,γεγονός βέβαια που δεν με χάλασε καθόλου.
Τέλος θα προτιμούσα να είμαστε σε μια πιο ήρεμη περιοχή.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τα μαθήματα ξένων γλωσσών στο διδασκαλείο του πανεπιστημίου Αθηνών πληρώνεις 450 ευρώ το χρόνο δίδακτρα+φυσικά βιβλία ενώ δεν υπάρχουν εντατικά μαθήματα πχ να δώσεις ένα πτυχίο ιταλικών για b2 πρέπει να κάνεις 2-3 χρόνια.Τι εννοεις ακριβως δεν προσφερονται δωρεαν?πληρωνετε τιποτα?Γιατι μου φαινεται περιεργο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.