georgia.94
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
Πόσο σωστά πιστεύουμε ?
-.-'
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheStranger
Νεοφερμένος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Άλλο το να διαβάζεις κάτι και άλλο να εξετάζεσαι σε αυτό.Δέν βρίσκω κάποια ουσία στο να διαβάζω ολόκληρα κατεβατά που μπορεί και να μη μου χρειαστούνε και ΠΟΤΕ.
TheStranger
Νεοφερμένος
Άλλο το να διαβάζεις κάτι και άλλο να εξετάζεσαι σε αυτό.
Οταν Λέω να 'διβάζω' ενοω να σπατάλαω 2-3 μέρες για να αφομοιώσω σελίδες με κατεβατά (!) μόνο και μόνο για να παω σε ένα κτήριο να γράψω και μόλις βγω να μη θυμάμαι τίποτα ...
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Εγώ, πάντως, στο γυμνάσιο δε θυμάμαι ποτέ να έμαθα ολόκληρα κατεβατά απ' έξω, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Και δεν έγραφα 10.Οταν Λέω να 'διβάζω' ενοω να σπατάλαω 2-3 μέρες για να αφομοιώσω σελίδες με κατεβατά (!) μόνο και μόνο για να παω σε ένα κτήριο να γράψω και μόλις βγω να μη θυμάμαι τίποτα ...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δαφνη300
Νεοφερμένος
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ο λόγος; Ρωτάω, κυρίως, διότι βλέπω ότι ακόμα δεν την έχεςι διδαχθεί.την κ.π.α
Claire14<3
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitis
Νεοφερμένος
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Τρανό παράδειγμα η περίπτωση δύο φιλολόγων μου, που μας δίδαξαν το ίδιο κείμενο πέρσυ και φέτος. Το αποτελεσμα ήταν να υποστηριξουν τις ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις! Πέρσυ θυμάμαι οτι είχα διαφωνήσει με την άποψη του καθηγητή μου, αλλά στο τέλος κατάλαβα πως ήταν λογική κι έτσι την δέχτηκα και την υποστηρίζω. Την λέω στην φετινή μου καθηγητρια, υποστηρίζοντας την πλέον, και μου λέει πως είναι λάθος κλπ... Και τις δυο χρονιές εξετάστηκα σε αυτό τ θέμα, και τις 2 χρονιές έγραψα το ίδιο, πέρσυ πήρα 17 και φέτος έχασα όλο το θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης
nPb
Επιφανές μέλος
Όταν πήγαινα σχολείο δεν μπορούσα με τίποτα τους χορούς στη γυμναστική. Ρεζίλι κάθε χρόνο στο δημοτικό και στο γυμνάσιο.
Πωω τι θύμησες. Καμιά φορά που καθόμουν παράμερα στις κερκίδες και έβλεπα τους υπολοίπους να χορεύουν ή πήγαινα για νερό στις βρύσες, οι υπόλοιποι χόρευαν κάπως ασυγχρόνιστα, σαν ζόμπυ.
Guest 892943
Επισκέπτης
Τα ζόμπυ χορεύουν ασυγχρόνιστα;Πωω τι θύμησες. Καμιά φορά που καθόμουν παράμερα στις κερκίδες και έβλεπα τους υπολοίπους να χορεύουν ή πήγαινα για νερό στις βρύσες, οι υπόλοιποι χόρευαν κάπως ασυγχρόνιστα, σαν ζόμπυ.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Τα ζόμπυ χορεύουν ασυγχρόνιστα;
Μάλλον εννοεί ότι χόρευαν ασυγχρόνιστα ΚΑΙ ήταν και σαν ζόμπι
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.