Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ιστορια μου, ιστορια μου! Αχ ιστορια! Ε κι αυτη ακυρα θεματα εβαλε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Δεν έπρεπε λέει να σταθώ μόνο στο κείμενο.Ήθελε να επεκταθώ και πέρα από αυτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Aκριβως το ιδιο επαθα κι εγω και εχω γραψει γυρω στο 17 επισης.Αρχαία!Γύρω στο 17!Έχασα από τις ερμηνευτικές(δεν το σχολιάζω).
Δεν έπρεπε λέει να σταθώ μόνο στο κείμενο.Ήθελε να επεκταθώ και πέρα από αυτό!
sydney96
Δραστήριο μέλος
Aκριβως το ιδιο επαθα κι εγω και εχω γραψει γυρω στο 17 επισης.
Κοίτα για τα Αρχαία που δε μου αρέσουν κιόλας μια χαρά είναι και το 17 αλλά είχα διαβάσει ρε γαμώτο.Από γραμματική και συντακτικό τα έγραψα σχεδόν όλα,εκτός από κάτι λεπτομερειούλες.
Αυτά που έλεγε το κείμενο και αυτά που είχα διαβάσει τα έγραψα!Τι παραπάνω ήθελε ακόμη δεν κατάλαβα!Περίμενε από εμένα λέει να είμαι πιο μεστή στις απαντήσεις μου.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Καλα εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα αρχαια και δεν ειχα διαβασει ουτε μια ωρα ολοκληρη.Γι αυτο ειμαι και ικανοποιημενος με το 17Κοίτα για τα Αρχαία που δε μου αρέσουν κιόλας μια χαρά είναι και το 17 αλλά είχα διαβάσει ρε γαμώτο.Από γραμματική και συντακτικό τα έγραψα σχεδόν όλα,εκτός από κάτι λεπτομερειούλες.
Αυτά που έλεγε το κείμενο και αυτά που είχα διαβάσει τα έγραψα!Τι παραπάνω ήθελε ακόμη δεν κατάλαβα!Περίμενε από εμένα λέει να είμαι πιο μεστή στις απαντήσεις μου.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Υπολογίζω λίιιγο πάνω από τη βάση!
Loreley
Περιβόητο μέλος
Είμαι ευχαριστημένη όμως, γιατί με τον καθηγητή που είχαμε, ο οποίος δεν εξηγούσε και έκανα μόνη μου ότι προσπάθειες μπορούσα(φροντιστήριο δεν πάω), το 17 είναι τέλειο.
elli-anna
Νεοφερμένος
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
γενικά ΣΚΑΤΑ ολα στις εξετάσεις της πρώτης
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.