IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angie iliop
Νεοφερμένος
Στο Φυσικό ασχολείσαι και με μαθηματικά ενώ στο μαθηματικό δεν ασχολείσαι με Φυσικήναι αλλά επειδή μου αρέσουν και τα δύο πολύ, μου φαίνεται πιο εύκολο να είμαι στο φυσικό και να διαβάζω κάτι που με ενδιαφέρει στα μαθηματικά ή και να ασχοληθώ μετά με αυτά παρά το αντίστροφο. μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Στο Φυσικό ασχολείσαι και με μαθηματικά ενώ στο μαθηματικό δεν ασχολείσαι με Φυσική
Eίσαι απόλυτα σίγουρη; Νομίζω ότι κάνεις λάθος..
artemaki
Διάσημο μέλος
Eίσαι απόλυτα σίγουρη; Νομίζω ότι κάνεις λάθος..
Πες μου οτι στο Μαθηματικο ασχολουμαστε με Φυσικη να τρελαθω.
nPb
Επιφανές μέλος
Πες μου οτι στο Μαθηματικο ασχολουμαστε με Φυσικη να τρελαθω.
Πού είναι το κακό; Μήπως δεν έχεις ιδέα από την σύγχρονη έρευνα πάνω στα μαθηματικά; Προσωπικά διδάχτηκα αρκετή, εφόσον ασχόληθηκα με αυτήν μέσω ειδικών μαθημάτων.
artemaki
Διάσημο μέλος
Πού είναι το κακό; Μήπως δεν έχεις ιδέα από την σύγχρονη έρευνα πάνω στα μαθηματικά; Προσωπικά διδάχτηκα αρκετή, εφόσον ασχόληθηκα με αυτήν μέσω ειδικών μαθημάτων.
Ποιος ειπε οτι υπαρχει καπου κακο ;
Και οχι, φυσικα δεν εχω ιδεα απο τη συγχρονη ερευνα πανω στα μαθηματικα. Απο που να ειχα δηλαδη ;
Μαλιστα.
nPb
Επιφανές μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Πλέον οι επιστήμες και στην φτωχή ..Ελλάδα, διδάσκονται εδώ και 20ετίες διεπιστημονικά. Δηλαδή σε ένα Τμήμα Μαθηματικών μπορεί ο ενδιαφερόμενος να χτίσει βάση πάνω σε φυσική, προγραμματισμό, στατιστική - θεωρία αποφάσεων, κλασικά μαθηματικά, μαθηματική μοντελοποίηση στην οικονομία, στην βιολογία, στην εφαρμοσμένη μηχανική, στην θεωρία χάους, στην διδακτική,..κλπ. Εξαρτάται τι επιλέγει ο καθένας. Τα έχω ξαναπεί και πλέον κουράζω. Υπάρχουν και τα σχετικά topics με το τι προσφέρει η κάθε επιστήμη.
Μαλιστα. Πολυ ενδιαφερον. :]
Παρολ'αυτα, ειναι υποχρεωτικα αυτα τα μαθηματα η εσυ επιλεγεις αν θα κανεις φυσικη/προγραμματισμο/κλπ. ;
Οκτώβρη έχουμε ακόμα.
angie iliop
Νεοφερμένος
Δεν εννοώ οτι κάνεις τα μαθήματα που κάνεις στο Μαθηματικό αλλά στη Φυσική χρησιμοποιείς και μαθηματικάEίσαι απόλυτα σίγουρη; Νομίζω ότι κάνεις λάθος..
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
πληροφορικη η μαθηματικο αθηνας αλλα στη πληροφορικη δεν ξερω τι προοπτικες εχει μετα μπορει να μου κανεις και ποια ειναι η καλυτερη σχολη πληροφορικης?
Καλημέρα!
Ρίξε μια ματιά εδώ, θα βρεις πολλά στοιχεία: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=85467
nPb
Επιφανές μέλος
Μαλιστα. Πολυ ενδιαφερον. :]
Παρολ'αυτα, ειναι υποχρεωτικα αυτα τα μαθηματα η εσυ επιλεγεις αν θα κανεις φυσικη/προγραμματισμο/κλπ. ;
Σε μας κάποια βασικά μαθήματα Νευτώνειας Μηχανικής και Μαθηματικών με έμφαση στην Μηχανική Στερεού ή στις Μη/Γραμμικές Ταλαντώσεις, είναι υποχρεωτικά. Από εκεί και πέρα όποιος ήθελε να μάθει ενότητες από Σύγχρονη (Μαθηματική) Φυσική, Κβαντική Μηχανική, Ρευστοδυναμική, Ηλεκτροδυναμική, Ειδική Σχετικότητα,...κοκ μπορούσε να κινηθεί αναλόγως με ειδικά μαθήματα επιλογής (κατεύθυνσης θα μπορούσαν να λέγονται).
Δεν εννοώ οτι κάνεις τα μαθήματα που κάνεις στο Μαθηματικό αλλά στη Φυσική χρησιμοποιείς και μαθηματικά
Στα Μαθηματικά χρησιμοποιείς..Μαθηματικά και Λογική. Οπότε τι θες να πεις;
crash crash
Νεοφερμένος
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
2) Πολιτικών Μηχανικών
3) Βιολογικο
crash crash
Νεοφερμένος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.