αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα θα ηταν καλυτερο να περναγα Θεσαλλονικη.Οχι μονο απο θεμα φοιτητικης ζωης αλλα και επειδη εχω μικρο αδελφο που σε τρια χρονια θα πρεπει να σπουδασει και 2 νοικια θα ηταν πολλα...
Κατι ασχετο...Εσεις εχετε σκεφτει εναλλακτικη λυση αν τυχει κατι στραβο?
Εγω σκεφτομαι διαφορα...
Γεωπονικο πανεπιστημιο (like 40 %)
Πολυτεχνειο για μηχανολογους (45%)
Μαθηματικο (35%) αλλα μανω π ολα Κτηνιατρικη(100%)
Ελα να μαζευομαστε οι ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ...αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειμαστε γυρω στους 4-5 ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia...!
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Δεν εχω προβλημα..Και Καρδιτσα και Θεσαλλονικη δεν με χαλανε.Αρκει να ειναι η σχολη....
Αλλα θα ηταν καλυτερο να περναγα Θεσαλλονικη.Οχι μονο απο θεμα φοιτητικης ζωης αλλα και επειδη εχω μικρο αδελφο που σε τρια χρονια θα πρεπει να σπουδασει και 2 νοικια θα ηταν πολλα...
Εγω σκεφτομαι διαφορα...
Ελα να μαζευομαστε οι ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ...αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειμαστε γυρω στους 4-5 ??
Εγώ μέχρι πρίν κανα δυο μήνες σκευτόμουν ΣΜΑ Ικάρων αλλά μετα απο λίγο ψαξιμο βρήκα ότι λόγο μυωπίας δεν μπορώ. Τώρα για δεύτερη επιλογή μάλλον Χημικών Μηχανικών αλλά αν δεν περάσω Κτηνιατρική που είναι όνειρο μάλλον θα ξαναδώσω.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Oχι, για να ξερω ποιον να σκοτωσω.Γιατί; Λήγει η περίοδος των εγγραφών;
η αλλιως να σωπασει για παντα ?
Α μπραβο, μπηκες στο κλιμα!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ετσι κάνε μας διαφήμιση! Πέρα από την πλάκα και καλά πανεπιστήμια έχουμε και ωραίες πόλεις για φοιτητές και σχετικά χαμηλές βάσεις σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Μηπως να σταματήσω να θέλω να φύγω?και η κρητη παιδια!!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
η αληθεια ειναι πως δεν εχω ερθει ποτε Κρητη (αν και θα ερθουμε του χρονου 5ημερη! ) αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρεις από τώρα που θα πάτε 5ήμερη? Εγώ ξέρω μόνο ότι αυτός που θα βγεί πρόεδρος του 15μελούς έχει πρόθεση να μας πάει εξωτερικό...ναι να σταματησεις!
η αληθεια ειναι πως δεν εχω ερθει ποτε Κρητη (αν και θα ερθουμε του χρονου 5ημερη! ) αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!
Μια χαρά είναι! Από όλα έχουμε και σε μικρές σχετικά αποστάσεις. Αγαπημένη πόλη για πολλούς λόγους το Ρέθυμνο!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
paul95
Δραστήριο μέλος
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχικα σκεφτομασταν την εποχη για να ξερουμε ποσο αμεσα επρεπε να ξεκινησουμε για τα χρηματα οποτε βρηκαμε και το που!Ξέρεις από τώρα που θα πάτε 5ήμερη? Εγώ ξέρω μόνο ότι αυτός που θα βγεί πρόεδρος του 15μελούς έχει πρόθεση να μας πάει εξωτερικό...
Μια χαρά είναι! Από όλα έχουμε και σε μικρές σχετικά αποστάσεις. Αγαπημένη πόλη για πολλούς λόγους το Ρέθυμνο!
εξωτερικοο?τυχερα!κι εμεις το σκεφτομασταν αλλα ειναι ολοι ξενερωτοι και αν δεν μεθανε και δεν πηγαινουν στα μπουζουκια δεν μπορουν!:@
δεν μοιαζει καθολου με Αθηνα ε?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά σας βρίσκω! Πολύ οργανωμένα πράγματα!αρχικα σκεφτομασταν την εποχη για να ξερουμε ποσο αμεσα επρεπε να ξεκινησουμε για τα χρηματα οποτε βρηκαμε και το που!
εξωτερικοο?τυχερα!κι εμεις το σκεφτομασταν αλλα ειναι ολοι ξενερωτοι και αν δεν μεθανε και δεν πηγαινουν στα μπουζουκια δεν μπορουν!:@
δεν μοιαζει καθολου με Αθηνα ε?
Καλά και που το θέλει σιγά μην πάμε... Περυσι δεν πήγαν πουθενά γιατί δεν συμφώνησαν στον προορισμό και φέτος πήγαν ενα 2ήμερο στα Χανιά έτσι για να πούνε ότι πήγανε κάπου. Συν το ότι του χρόνου οικονομικά θα είμαστε όλοι χειρότερα οπότε το εξωτερικό μαλλον δεν παίζει! Πολύ μικρότερη και όμορφότερη πόλη! Εχει και ωραίους φοιτητές! Μισή ώρα σε μια καφετέρια κάτσαμε όταν πήγαμε και νομίζαμε ότι είμαστε σε επιτροπή καλλιστείων.
Και τώρα τέρμα το off...
Gate4
Επιφανές μέλος
Έλα αδαμαντία κτηνίατρε Εγώ εναλακτική έχω σκεφτεί χημικό αλλά θα δείξειΔεν εχω προβλημα..Και Καρδιτσα και Θεσαλλονικη δεν με χαλανε.Αρκει να ειναι η σχολη....
Εγω σκεφτομαι διαφορα...
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια αν περασω εκει(που ειναι και το πιθανοτερο) θα ερθω να σε δω να μου μαθεις ολα τα..κολπα!Μια χαρά σας βρίσκω! Πολύ οργανωμένα πράγματα!
Καλά και που το θέλει σιγά μην πάμε... Περυσι δεν πήγαν πουθενά γιατί δεν συμφώνησαν στον προορισμό και φέτος πήγαν ενα 2ήμερο στα Χανιά έτσι για να πούνε ότι πήγανε κάπου. Συν το ότι του χρόνου οικονομικά θα είμαστε όλοι χειρότερα οπότε το εξωτερικό μαλλον δεν παίζει! Πολύ μικρότερη και όμορφότερη πόλη! Εχει και ωραίους φοιτητές! Μισή ώρα σε μια καφετέρια κάτσαμε όταν πήγαμε και νομίζαμε ότι είμαστε σε επιτροπή καλλιστείων.
Και τώρα τέρμα το off...
Vicky13
Δραστήριο μέλος
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ! Το θέατρο το αγαπώ από πολύ μικρός και ασχολούμαι καιρό. Αν τλκ περάσω στην Αθηνα, θα δώσω εξετάσεις στο Εθνικό, εύχομαι να τα καταφερω!
Εσύ γτ δεν κάνεις αυτό που αγαπάς;
Ξέρω κάποιον που ασχολείται με το θέατρο επαγγελματικά, απίστευτο παιδί, τον εκτιμώ πολύ. Σου εύχομαι να του μοιάσεις και να καταφέρεις όσα θες
Εγώ θέλω πολλά πράγματα.. Τα οποία ίσως να τα κάνω,δηλαδή κάτι θα κάνω,αλλά οχι μέσω των Πανελληνιών.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εε δεν νομιζω πως η μονη διεξοδος ειναι οι πανελληνιες και καλο θα ηταν να το καταλαβουμε οσο πιο νωρις μπορουμε αυτο!για να μην αγχονομαστε κι ολας τοσο!Ξέρω κάποιον που ασχολείται με το θέατρο επαγγελματικά, απίστευτο παιδί, τον εκτιμώ πολύ. Σου εύχομαι να του μοιάσεις και να καταφέρεις όσα θες
Εγώ θέλω πολλά πράγματα.. Τα οποία ίσως να τα κάνω,δηλαδή κάτι θα κάνω,αλλά οχι μέσω των Πανελληνιών.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.