love_angel
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
debbief
Νεοφερμένος
που καλύτερα από το νήμα των φοιτητών;
Χμμ.. εγώ στο PTSILK είμαι, Φιλολογικό
φυσικά σεργιανίζω ακόοοομη Αθήνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Πως είναι αυτή η σχολή ;Πληροφορική στα ΤΕΙ Αθήνας.
Έχω ακούσει ότι κάνετε και πολύ πρακτική
Σπουδάζω Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες Λαρσα !!!!!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Το πρωτο μου postακι στο steki !!
Σπουδάζω Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες Λαρσα !!!!!!!!!
Πληροφορικάρια, για πρώτο ποστάκι πας εδώ:
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=454
Να σε καλωσορίσουμε όλοι και επίσημα ρε παιδί μου!
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnyTziEn
Νεοφερμένος
naysika
Νεοφερμένος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
εγω εχω φρικαρι . μετα απο 17 χρονια η 16 αποφασισα να ξανακατσω στα θρανια κθνηγοντας ενα παλιο μου ονειρο .καλα μιλαμε εχω λαλισι .μου φενοντε ολα βουνο καποτε ειμουν του 20 τωρα χλομο να πιασω κ 10 . ασε δε που αυτα τα μαθιματικα τα καναν ετσι που ακομα και λιγα να ηξερες τωρα ειναι σαν να τα βλεπεις για προτη φορα . συγνομη και για την ορθογραφια αλλα απο τα πολλα γκρικλις ξεχασαμε να γραφουμε τα δικα μας.σημερα ποθ λετε μας βαλαν να μαθουμε να βρισκουμε την εφαπτ σθνφ ημιτονα σθνιμ του κυκλου ........παναγια μου αν εβαζα τα παιδια μου να τ βρουν σιγουρα θα το εβρισκαν ..... με πηρε απο κατο βασικα τεσπα αυταααααα και αντε καλη μου αρχη και στο στεκι και χαρικα που σας γνορισα και ολας
Καταρχάς μπράβο σου
Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε Ναυσικά;
Έχε τ΄όνειρό σου στο μυαλό σου κάθε φορά που η εφαπτομένη θα πάει να σε τρελάνει.
Μην τα παρατήσεις όσο βουνό κι αν φαίνονται τώρα.
Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τα παιδιά σου, δεν είναι ντροπή.
Να θυμάσαι.. κάθε βουνό έχει και μια κορυφή για να κατακτήσεις και είναι η ανηφόρα που μας μαθαίνει και μας αφήνει κάτι.
Xristossss
Νεοφερμένος
krisnamourti
Νεοφερμένος
S_telios
Νεοφερμένος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η επιστήμη σε ΑΛΛΟ επίπεδο...
Δηλαδη? Θελεις να μας το εξηγησεις?
S_telios
Νεοφερμένος
Αγγελική_Ήρα
Νεοφερμένος
Φοβερά τα Γιάννενα για τους φοιτητές....!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ellaki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Μου αρέσουν πολύ πλέον τα μαθηματικά, αν και στην αρχή δεν ήμουν φαν αυτής της απέριττης και «μη πιασάρικης» επιστήμης για τα Ελληνικά δεδομένα, γιατί είχα πήξει με τις «ανούσιες» άλγεβρες και γεωμετρίες του πρώτου έτους. Τελικά, αποδείχθηκαν ότι δεν ήταν ανούσιες αλλά μάλλον εγώ ήμουν ανούσιος! Αν συνδυαστούν όλες οι βάσεις-μαθήματα (όπως άλγεβρες, γεωμετρίες, αναλύσεις...κτλ) μεταξύ τους, δίνουν υπέροχα αποτελέσματα εκπέμποντας μια τρομερή γοητεία καθηλώνοντας και τον πιο «δύσκολο» που εκπλήρωσε του υπέρλαμπρους στόχους του Ελληνικού σχολείου δηλ., να απεχθάνεται τα Μαθηματικά...κάτι που το βλέπω τώρα, που τελειώνω αυτήν την διαδρομή. Θα ήθελα, αυτή η επιστήμη να μην είχε 4ετές πρόγραμμα σπουδών αλλά 10ετές...για να μπορώ να την απολαύσω καλύτερα τώρα, πλέον που έχω χτίσει «σωστά» (και όχι «μηχανιστικά» όπως στο λύκειο) και να διεισδύσω στην μαγεία της. Επίσης στα 4 χρόνια πορείας, έμαθα και κάτι άλλο. Τα Μαθηματικά δεν είναι μια επιστήμη με την υλιστική και τεχνοκρατική έννοια του όρου (δηλ., να βρούμε δουλειά και να αράξουμε στα κιλά μας). Τα Μαθηματικά είναι ένας τρόπος ζωής, «γνώσεις» για την κοινωνική καθημερινότητα και ένας «ευρύτερος» ορθολογικός τρόπος σκέψης για πολλά πράγματα. Δεν ξέρω μπορεί να σκέφτομαι λάθος....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.