NatashaLP
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penelope585
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panelladikes015
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Εδώ θα λέει ο καθένας μας τι έχει σπουδάσει, τι σπουδάζει ή και τι θέλει να σπουδάσει και κατά πόσο του άρεσε ή τι του αρέσει και γιατί;
Κάντε την αρχή
Υγ: Δεν βρήκα πιο σχετική κατηγορία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
odytheology
Νεοφερμένος
έχω σπουδάσει ημμυ
Μπράβο σου. Τι είναι αυτο;;
Εγώ πάλι είμαι οικονομολόγος περιφερειολόγος, δηλ. οικονομολόγος με ειδίκευση στην περιφερειακή ανάπτυξη.
Τώρα αν έχω εξασκήσει στην πράξη την ειδίκευση μου ή αν ήταν αυτό που ήθελα να σπουδάσω, αυτό είναι άλλη ιστορία
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Εγώ έχω προσανατολιστεί στο 1ο πεδίο και πιστεύω πιο πολύ μου ταιριάζει το τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας! Το 2019 δίνω πανελλήνιες. Έχω χρόνο ακόμα να αποφασίσω.
Καλή επιτυχία και επίσημα Ιάκωβε, ξέρω πόσο αγαπάς το αντικείμενο, εύχομαι να τα καταφέρεις, εάν και είμαι σίγουρη για εσένα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σοφία, βλέπω είσαι Αθήνα, τι σπουδάζεις;;
Μέχρι τώρα παράπονο δεν έχω από το τμήμα πάντως ( ίσως το μεγαλύτερό μου θέμα να είναι η ανοργάνωτη γραμματεία βέβαια ) . Ήταν όνειρο χρόνων και ο μοναδικός στόχος μου και τα τρία χρόνια του λυκείου και δη από τη στιγμή που άρχισα θερινή προετοιμασία για τις πανελλαδικές ! Ίσως περίμενα λίγο πιο ''ουάου'' τον τομέα της γλωσσολογίας να πω την αλήθεια. Βασικά, περίμενα να μου αρέσει πάρα πολύ και ξενέρωσα από τον πρώτο μήνα του πρώτου εξαμήνου... Δεν με πειράζει πλέον καθόλου βέβαια γιατί βρήκα αλλού ενδιαφέρον
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Βασικά πέρσι γράφτηκα στο τεχνών ήχου και εικόνας στο νησί μου!!!
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανυπομονώ να απαντησω στο τοπικ !!! Σε λιγες μέρες θα ξέρουμε!!!
Βασικά πέρσι γράφτηκα στο τεχνών ήχου και εικόνας στο νησί μου!!!
Αρίστη Επιτυχία!!!!!
Guest 576641
Επισκέπτης
Φετος ελπιζω οτι θα περασω βιολογικο στην κρητη, αμα πεσουν οι βασεις οσο χρειαζομαι. Ετσι ειναι αμα προσπερνας τη λεξη υδροστατικη και χανεις ενα πολλαπλης..δηλαδη F#CK. Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω οτι εκανα τετοια μ@λακια και δεν μου το συγχωρω με τιποτα, ειδικα αν μου στοιχησει τη σχολη μου.
Αλλιως λογικα βιολογικων εφαρμογων που ουσιαστικα η ιδια σχολη ειναι απλα ειναι 5 χρονια και ειναι στα ιωαννινα που νομιζω οτι προτιμω να ειμαι κρητη. Λογω και τοποθεσιας (και κατεπεκταση καιρου) και λογω της αναγνωρισης, διεθνους κιολας, που εχει το πανεπιστημιο της κρητης και θεωρω οτι ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα για θετικες σπουδες. Απο αποψη καθηγητων μεχρι και των εγκαταστασεων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.