foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ετσι, με τον καιρο γινομαστε περισσοτεροι!!!Παιδαγωγικό Δημοτικής Αλεξανδρούπολη !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ή Π.Τ.Δ.Ε. όπως τ λένε στο πάσο :ΡΡΡ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skountouflis
Νεοφερμένος
και τα μυαλά στα... σκάμματα!!!!!!(θεσσαλονίκη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος
iakwvina
Νεοφερμένος
Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή μου και βρίσκω την Λάρισσα πολύ ωραία με πλήθος επιλογών όσον αφορά τα ψώνια,την διασκέδαση και το nightlife.
Το ΤΕΙ είναι πολύ οργανωμένο με όλα τα τμήματά του συγκεντρωμένα σε μια μεγάλη έκταση με:Λέσχη,Βιβλιοθήκη,Γήπεδα και Γυμναστήριο!Τα μαθήματα στο τμήμα μου είναι λίγο δυσκολούτσικα αλλά οκ ας ζοριστώ και λίγο...
karotenia
Δραστήριο μέλος
Εγώ σπουδάζω στο ΤΕΙ Λάρισσας στο Τ.Π.Τ(Τεχνολογία της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών)!
Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή μου και βρίσκω την Λάρισσα πολύ ωραία με πλήθος επιλογών όσον αφορά τα ψώνια,την διασκέδαση και το nightlife.
Το ΤΕΙ είναι πολύ οργανωμένο με όλα τα τμήματά του συγκεντρωμένα σε μια μεγάλη έκταση με:Λέσχη,Βιβλιοθήκη,Γήπεδα και Γυμναστήριο!Τα μαθήματα στο τμήμα μου είναι λίγο δυσκολούτσικα αλλά οκ ας ζοριστώ και λίγο...
ναι ειναι γεγονος οτι η λαρισα ειναι γαματη!!!!!αν δεν ηταν εκει το πατρικο μου σιγουρα θα σκεφτομουν σπουδες εκει!!!!
argyrouli
Νεοφερμένος
pizza1993
Δραστήριο μέλος
hale
Δραστήριο μέλος
01011001
Δραστήριο μέλος
ναι ειναι γεγονος οτι η λαρισα ειναι γαματη!!!!!αν δεν ηταν εκει το πατρικο μου σιγουρα θα σκεφτομουν σπουδες εκει!!!!
για τον πούτσο είναι. εκεί είναι το μητρικό μου.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
ημμυτης εμπ
Φέτος έδωσες;
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Ναι φετος!Φέτος έδωσες;
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι φετος!
Τότε δεν σπουδάζεις ακόμη.
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
WARNING : Θα περάσουν πέντε χρόνια γεμάτα μαθηματικά φυσική κυκλώματα πληροφορική κλπ κλπ
Να μην νομίζουν οτι εχει πουθενα διαβασμα με την εννοια ανοιγω ενα βιβλιο και διαβαζω κειμενο και μαθαίνω κατι απ'έξω παπαγαλία πχ ή κατανοώ ενα κείμενο (σαν το αοδε πχ). Τα μαθήματα που ειναι ετσι ειναι μολις 3(?) στα 60 και θεωρουνται της πλακας Ούτε ότι διαβάζω 2-3 μέρες πριν την εξέταση χωρίς να έχω παρακολουθήσει πριν , τα καταλαβαινω και περνάω..
επίσης δεν μπορείς να ξέρεις τι θα πέσει περίπου ώστε να το διαβάσεις λίγο πριν και να περάσεις με ενα 5 ή αυτο είναι πολυυ σπανιο
όλα τα μαθηματα θελουν να λυνεις ασκησεις
Να λύνεις ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής...αυτο τα λέει όλα
πως έλυνες για να μπεις στη σχολή ? Έ , θα λύνεις και μέσα...
Ασκησεις μαθηματικων , φυσικης ,κυκλωματα, εργασιες στην πληροφορικη κλπ κλπ Τα θέματα σε μαθηματα φυσικής και μαθηματικών είναι νομίζω πιο δύσκολα απο οτι στις αλλες σχολες του ΕΜΠ...
Όλα ειναι τυποι πράξεις και μαθηματική σκέψη
Όποιος τα γουσταρει αυτα ή δεν τον τρομαζουν και του αρεσουν τα μαθηματα λογικα του ταιριάζει η σχολή...αλλιώς ΜΑΚΡΙΑ!
(για το δικό του καλό)
αμα ειναι αντρας και νομίζει οτι θα ειναι σε αμφιθεατρο με πολλα γκομενακια πλανάται γιατι οι κοπελες ειναι απειροελαχιστες σε αριθμο)
Λογικά είναι η πιο δύσκολη σχολή στην Ελλάδα...
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.