anna2405
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mentos852
Νεοφερμένος
νταξ... καλά είναι... τζάμπα είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kotetsi:Πρώτο post, καλώς σας βρίσκω.
ΤΕΙ Βιομηχανικού Σχεδιασμού στην Κοζάνη, φοιτητής επί πτυχίω.
Μπορείτε πλέον να με θεωρείτε Μηχανικό Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. Στα μέσα Μαρτίου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!
Άντε, Ιταλία σού 'ρχομαι (Master of Industrial Design in Florence Design Academy)!
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kotetsi:Μπορείτε πλέον να με θεωρείτε Μηχανικό Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. Στα μέσα Μαρτίου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!
Άντε, Ιταλία σού 'ρχομαι (Master of Industrial Design in Florence Design Academy)!
συγχαρητήρια φίλε, και εις ανώτερα αντε και κανα μαστεράκι και διδακτορικό
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kotetsi:Μπορείτε πλέον να με θεωρείτε Μηχανικό Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε. Στα μέσα Μαρτίου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!
Συγχαρητήρια μάστορα! Καλή επαγγελματική σταδιοδρομία (και καλά να περνάς στην Ιταλία )
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Άραγε εγώ πότε θα ορκιστώ λογικά Απρίλη αν όντως κάνουν ορκομωσία τώρα και όχι σε 10 χρόνια πάλι
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι σπουδάζεις αν επιτρέπεται?Αρχική Δημοσίευση από bunny:Μπράβο ρε κοτετσάκι
Άραγε εγώ πότε θα ορκιστώ λογικά Απρίλη αν όντως κάνουν ορκομωσία τώρα και όχι σε 10 χρόνια πάλι
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Τεχνολόγος γεωπόνος τελείωσα τον Νοέμβρη
Αρχική Δημοσίευση από bunny:Μπράβο ρε κοτετσάκι
Γιατί, δεν έχετε τακτικές ορκομωσίες;
Σε εμάς οι ορκομωσίες είναι τέσσερις κάθε χρόνο: Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο και Νοέμβριο.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
μπαίνουν 150 άτομα τον χρόνο και παίρνουν πτυχίο το πολύ 10, στο προηγούμενο εξάμηνο που πήρα εγώ, πήρα εγώ και άλλα 2 άτομα, δεν μπορούν να κάνουν ορκομωσία για 10 άτομα και τώρα είπε ο προιστάμενος οτι θα γίνει αλλα δεν ξέρω αν έκανε πλάκα
μπορεί να ενώσουν και τα άλλα 2 τμήματα για αν γίνεται μια ορκομωσία
Αρχική Δημοσίευση από bunny:όχι δεν έχουμε εμείς και η μηχανολογία Πειραια νομίζω,
μπαίνουν 150 άτομα τον χρόνο και παίρνουν πτυχίο το πολύ 10, στο προηγούμενο εξάμηνο που πήρα εγώ, πήρα εγώ και άλλα 2 άτομα, δεν μπορούν να κάνουν ορκομωσία για 10 άτομα και τώρα είπε ο προιστάμενος οτι θα γίνει αλλα δεν ξέρω αν έκανε πλάκα
μπορεί να ενώσουν και τα άλλα 2 τμήματα για αν γίνεται μια ορκομωσία
Αυτό είναι από τα χειρότερα που ακούω. Τι πάει να πει «δεν μπορεί να γίνει ορκομωσία για δέκα άτομα»; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται... Δηλαδή αν ο άλλος πρέπει να πάρει το πτυχίο του για να φύγει σε κάποιο άλλο Πανεπιστήμιο (του εξωτερικού φερ' ειπείν) θα περιμένει να φιλοτιμηθεί ο Προϊστάμενος της Σχολής να κάνει ορκομωσία ή θα περιμένει καμιά τριανταριά ακόμη παιδιά να αποφασίσουν ότι δε θέλουν να τους αποκαλούν πια «αιώνιους φοιτητές»;
Anywayz, άντε με το καλό εύχομαι και ΣΥΝΤΟΜΑ! (Λίγο off βγήκαμε αλλά δεν πειράζει, ε; )
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Το πτυχίο σε πάπυρο, τουλάχιστον για τα ΤΕΙ δεν ξέρω αν ισχύει. Στα ΑΕΙ πάντως έχω την εντύπωση ότι πρέπει να γίνει αίτηση για να το αποκτήσει κάποιος.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Με αυτά τα χαρτια΄βρίκσεις κανονικά δουλειά.
Απλά άλλο είναι να έχεις το πτυχιο και άλλο την βεβαίωση
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kotetsi:Μπα, σε εμάς η ορκομωσία είναι (πέραν του τζερτζελέ) η χορήγηση δύο αντιγράφων πτυχίου κι ενός χαρτιού με τα μαθήματα της σχολής, την αναλυτική βαθμολογία που πήρες σε αυτά και τις ημερομηνίες που εξετάστηκες επιτυχώς. Άλλωστε στην αίτηση ορκομωσίας που υπογράφουμε αναγράφεται ακριβώς αυτό: «Ζητώ να μου χορηγηθούν δύο αντίγραφα πτυχίου».
Το πτυχίο σε πάπυρο, τουλάχιστον για τα ΤΕΙ δεν ξέρω αν ισχύει. Στα ΑΕΙ πάντως έχω την εντύπωση ότι πρέπει να γίνει αίτηση για να το αποκτήσει κάποιος.
το πτυχιο το παιρνεις εσυ, δεν το κραταει το ιδρυμα.
Vkey
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giannisvitara:το πτυχιο το παιρνεις εσυ, δεν το κραταει το ιδρυμα.
Ναι αλλά στην ορκωμοσία παίρνεις αντίγραφο...Ειδικά αν έχεις κάνει παραγγελία σε πάπυρο σου το στέλνουν μετά από 1-2 χρόνια...Και βασικά αυτό που χρειάζεσαι για να κινηθείς είναι τ' αντίγραφα...Για να το κάνεις σε πάπυρο πληρώνεις 20 ευρουλάκια....Δεν ξέρω αν είναι ωραίο...Όταν μου το στείλουν και το κορνιζώσω θα σας το πω 8)
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Ναι αλλά στην ορκωμοσία παίρνεις αντίγραφο...Ειδικά αν έχεις κάνει παραγγελία σε πάπυρο σου το στέλνουν μετά από 1-2 χρόνια...Και βασικά αυτό που χρειάζεσαι για να κινηθείς είναι τ' αντίγραφα...Για να το κάνεις σε πάπυρο πληρώνεις 20 ευρουλάκια....Δεν ξέρω αν είναι ωραίο...Όταν μου το στείλουν και το κορνιζώσω θα σας το πω 8)
δλδ εμένα είναι αντίγραφο πτυχίου αφου είναι χειρόγραφο?
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.