Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΕΝΟΣ
Νεοφερμένος
δεν εχω φωτογραφια προς το παρον αλλα δεν χανεται και πολλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Πρέπει να έχεις σχετικά καλή φυσική κατάσταση, αφού θα εξεταστείς μετά τις πανελλήνιες σε κάποια αγωνίσματα και να έχεις ύψος πάνω από 1.70 (αν θυμάμαι καλά).
Αν κάνεις τα παραπάνω και αν ο βαθμός πρόσβασής σου είναι πάνω από 18, έχεις πολλές πιθανότητες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΡΕΝΟΣ
Νεοφερμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
ΡΕΝΟΣ
Νεοφερμένος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
είναι αλήθεια ότι μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα στο πανεπιστήμιο, χωρίς να είσαι φοιτητής?
Δεν βρικα καπιο αντιστοιχο θεμα και ειπα να ανοιξω αυτο ωστε οσοι ειμαστε σε ηλικια που δεν εχουμε περασει απο αυτα νπ μπορουμε να παρουμε ιδεες για σχολες, να μαθουμε καπια πραγματα απο οσους ηταν η ειναι φοιτιτες κλπ.
Εγω σαν κυριο στοχο εχω να περασω στην Ικαρων και να γινω ιπταμενος
Απο εκει και περα σκευτομαι διαφορα, μηχανικος αεροσκαφων, πλοιαρχος (στο πολεμικο ναυτικο), σχολη ευελπιδων, σχολη ιπταμενων ραδιοναυτιλων, σχολη απο οπου γινεσε αξιοματικος του λιμενικου, σχολη τεχνικων υπαξιωματικων αεροποριας, σχολη υπαξιωματικων διηκιτικων αεροποριας.
Απο εκει και περα, αν για καπιον λογο δεν μπορω να μπω σε καμια απο αυτες της σχολες θα δηλωσω νομικη (για να συνεχισω μετα και να γινω εισαγκελεας), ειδικευση σε μηχανες εσωτερικης καυσης και ισως κατι αλλο. Ισως απλα κατι το οπιο να διδασκετε στο πανεπιστιμιο αιγαιου μια και πλεων δεν θα σπουδασω για να κανω καπιο επαγκελμα τα οπιο μου αρεσει παρα μονο για να αποκτισω γνωσεις, να ωριμασω και να εχω χαρτη αμα χρειαστει, καθος εχω ειδη στρομενες δουλιες, ολα αυτα τα επαγκελματα τα θελω καθαρα και μονο γιατι μου αρεσουν και καθος θα εχω αρκετα πλεωνεκτιματα
η ικαρων ειναι ωραια επιλογη αν δεν εχεις προβληματα ορασης και μπορεις να γραψεις τοσο καλα...αλλα για ευελπιδων δεν θα το συνηστουσα...ενας γνωστος μου που πηγε εκει τα παρατησα πολυ συντομα..τους εκαναν τα καψονια..τους ξυπναγαν μες στη νυχτα και τους εβαζαν να σπρωχνουν τα ντουβαρια για να μετακινησουν την σχολη...αν ειναι δυνατον...
kalypso
Περιβόητο μέλος
γειά σας κ από μένα. σήμερα τελείωσα την Β λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης κ θέλω να περάσω στην αρχαιολογία, όχι για καθηγήτρια αλλά για αρχαιολόγος. άλλη μια σχολή που μου αρέσει πολύ είναι ιστορικός έργων τέχνης. γνωρίζει κάποιος από σας κάτι σχετικό γι αυτές τις σχολές?
είναι αλήθεια ότι μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα στο πανεπιστήμιο, χωρίς να είσαι φοιτητής?
Ναι βρε, μπορείς να παρακολουθήσεις αλλά προφανώς δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε εξετάσεις ή εργαστήρια που πιθανόν να έχει η σχολή, αν δεν είσαι εγγεγραμμένος σε αυτή.
Για την Αρχαιολογία, τι θα ήθελες να μάθεις;
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
γειά σας κ από μένα. σήμερα τελείωσα την Β λυκείου θεωρητικής κατεύθυνσης κ θέλω να περάσω στην αρχαιολογία, όχι για καθηγήτρια αλλά για αρχαιολόγος. άλλη μια σχολή που μου αρέσει πολύ είναι ιστορικός έργων τέχνης. γνωρίζει κάποιος από σας κάτι σχετικό γι αυτές τις σχολές?
H σχολή είναι Ιστορίας και Αρχαιολογίας και απ΄όσο ξέρω επιλέγεις έναν από τους 2 τομείς κατά τη διάρκεια των σπουδών σου. Η βάση είναι γύρω στο 15.
Σχολή Ιστορίας της Τέχνης δεν υπάρχει. (εκτός κι αν έχει ανοίξει νέο τμήμα, που το θεωρώ απίθανο)
Λοιπόν υπάρχουν τα εξής: Ιστορία - Αρχαιολογία (είναι τμήμα των Φιλοσοφικών Σχολών), Συντήρηση έργων τέχνης και αρχαιοτήτων, το οποίο είναι τελείως άλλο πράγμα από την Ιστορία-Αρχαιολογία και νομίζω ότι υπάρχει και ένα θεωρητικό τμήμα στην Σχολή Καλών Τεχνών, στο οποίο σπουδάζεις Ιστορία της Τέχνης. Μάλλον αυτό το τελευταίο είναι αυτό που ψάχνεις.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποια σχολή συνδυάζει φυσική(με φαινόμενα,θεωρήματα κλπ)-ιατρική(ή ότι έχει να κάνει με τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος) ;
Ένα Master στην Ιατρική Φυσική.
Εκτός αν τώρα εσύ θέλεις να συνδυάσεις μήλα με πορτοκάλια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.