Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Εγω σαν κυριο στοχο εχω να περασω στην Ικαρων και να γινω ιπταμενος
Απο εκει και περα σκευτομαι διαφορα, μηχανικος αεροσκαφων, πλοιαρχος (στο πολεμικο ναυτικο), σχολη ευελπιδων, σχολη ιπταμενων ραδιοναυτιλων, σχολη απο οπου γινεσε αξιοματικος του λιμενικου, σχολη τεχνικων υπαξιωματικων αεροποριας, σχολη υπαξιωματικων διηκιτικων αεροποριας.
Απο εκει και περα, αν για καπιον λογο δεν μπορω να μπω σε καμια απο αυτες της σχολες θα δηλωσω νομικη (για να συνεχισω μετα και να γινω εισαγκελεας), ειδικευση σε μηχανες εσωτερικης καυσης και ισως κατι αλλο. Ισως απλα κατι το οπιο να διδασκετε στο πανεπιστιμιο αιγαιου μια και πλεων δεν θα σπουδασω για να κανω καπιο επαγκελμα τα οπιο μου αρεσει παρα μονο για να αποκτισω γνωσεις, να ωριμασω και να εχω χαρτη αμα χρειαστει, καθος εχω ειδη στρομενες δουλιες, ολα αυτα τα επαγκελματα τα θελω καθαρα και μονο γιατι μου αρεσουν και καθος θα εχω αρκετα πλεωνεκτιματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
ΜΗΝ αρκεστείτε σε πληροφορίες απο άλλους και γραπτές! Πηγαίνετε στη σχολή και παρακολουθήστε παραδόσεις! Συνήθως είναι ανοιχτά και δεν θα σας πει τίποτα κανείς ούτε θα σας ρωτήσει τι κάνετε εκεί. Μην σκεφτείτε οτι δεν θα καταλαβαίνετε τι λέει ο καθηγητής. Σίγουρα δεν θα καταλάβετε πολλά αλλά θα είναι μια εμπειρία που θα σας βοηθήσει πολύ. Ειδικά αν πρόκειται να πάτε του χρόνου τρίτη λυκείου, κοιτάξτε να παραστείτε στις πρώτες παραδόσεις των σχολών που σας ενδαφέρουν. Μην βαρεθείτε να πάτε! Μπορεί να σας σώσει απο λάθη που θα μετανιώνετε τα επόμενα 4-5 (τουλάχιστον) χρόνια!
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
@Michelle Αυτο ειναι νομιμο η απλα πας και ελπιζεις να μην σε παρουν χαμπαρι;
@Faithplus μηπος εχεις περισσοτερες πληροφοριες; Κανενα site η κατι τετιο; θα μου αρεσε και η αεροναυπηγικη
dooo
Διακεκριμένο μέλος
οι στρατιωτικές σχολές είναι αρκετά δύσκολες, όχι τόσο στο να περάσεις, όσο στο να αντέξεις εκει μέσα.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:@Michelle Αυτο ειναι νομιμο η απλα πας και ελπιζεις να μην σε παρουν χαμπαρι;
Καταρχάς για στρατιωτικές σχολές δεν νομίζω να γίνεται.
Πάντως νόμιμο δεν ξέρω αν είναι αλλά ακόμα και να σε "πάρουν χαμπάρι" όπως λες, δεν θα σου πουν τίποτα. Βέβαια είναι απίθανο και να σε πάρουν χαμπάρι. Σου είπα, το πιθανότερο είναι να μην σου μιλήσει κανένας ή να σου μιλήσει κανας πρωτοετής που ψάχνει να κάνει γνωριμίες
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
@Michelle, εντιαξει για της στρατιωτικες σχολες δεν με πειραζει, ουτος η αλλως μια και καλη θα παω αθηνα... αυτο που θελω βασικα ειναι να δω τι παιζει στο πανεπιστιμιο Αιγαιου.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πάντως νόμιμο δεν ξέρω αν είναι αλλά ακόμα και να σε "πάρουν χαμπάρι" όπως λες, δεν θα σου πουν τίποτα. Βέβαια είναι απίθανο και να σε πάρουν χαμπάρι. Σου είπα, το πιθανότερο είναι να μην σου μιλήσει κανένας ή να σου μιλήσει κανας πρωτοετής που ψάχνει να κάνει γνωριμίες
γιατί να μην είναι νόμιμο??? θα μου έκανε τρελή εντύπωση [σε παραδόσεις έτσι? όχι σε εργαστήρια!) να είναι παράνομο να παρακολουθήσεις απλώς την δημόσια, ανοιχτή διάλεξη ενος καθηγητή στο αμφιθέατρο!!!
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει και μαθήματα του στυλ αεροδυναμική, μηχανές εσωτεριής καυσης, τεχνητή νοημοσύνη κ.α..
www.mech.ntua.gr ------>>>Πήγαινε εκεί που λέει οδηγός σπουδών περιεχομενο μαθημάτων να δεις αν σε ενδιαφερουν οι κατευθυνσεις και τα μαθηματα και αν σε καλύπτουν
xristinaki
Δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
@diddle δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο ακομα, απλα καλο ειναι να αρχιζω να μαθενω διαφορα επι του θεματος και πιστευω οτι ενδιαφερθουν και αλλοι, ιδικα οσοι πανε στο λυκειο.
@xristinaki αυτο το ακουω απο πολους, και η αληθεια ειναι οτι ετσι γινετε συνιθως, και εγω αλλαζω. πριν εναν χρονο ουτε που θα το σκευτομουν για ευελπιδων πχ, ομως η Ικαρων πιστευω πως θα μινει για παντα πρωτη επιλογη, απο 4-5 ετων τα αεροπλανα και ειδικα τα μαχιτικα ητανε ο ερωτας μου.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Πριν αρχίσεις και κάνεις πολλά όνειρα για κάτι που μπορεί να ειναι ανέφυκτο... καλύτερα να το ψάξεις λιγάκι περισσότερο και καλύτερα....
Επίσης... πάλι θα σε στεναχωρήσω αλλά... φοβάμαι ότι για τέτοιου είδους σχολές που έχουν απιστευτα υψηλά στανταρ... θα σου ειναι μεγαλο προβλημα το θέμα της ορθογραφίας στα γραπτά σου
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Οσο για την ορθογραφια συγουρα θα ειναι ενα προβλημα για τον βαθμο μου στα φιλολογικα μαθηματα που φυσικα μπορει να επιρεασει σε μεγαλο βαθμο τον τελικο μ.ο. Προσπαθω οσο μπορω και μεχρι στιγμης βλεπω μια μικρη βελτιωση. Σιως στα γραπτα μου σε Forum νη μην φενετε καθως εδω γινονται πολα απο απροσεξια αλλα στα γραπτα του σχολειου που προσεξω εχουν μιωθει αρκετα.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Φίλε μου, δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ξέχνα την Ικάρων άμα έχεις και το παραμικρό πρόβλημα ματιών. Είναι απόλυτοι σε αυτό. Όπως και στο ύψος του πιλότου που πρέπει να είναι 1,70-1,90. Φυσικά δε χάνεις και τίποτα να το ρωτήσεις, αλλά μιλάμε για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ σχολή και εκεί ή πληρείς ή δε πληρείς τα κριτήρια για να μπείς. Δεν υπάρχει μέση οδός. Εκτός αν έχεις τέτοια ψύχωση που θα πας να κάνεις και εγχείρηση με λέιζερ για να διορθώσεις τα μάτια σου. ( Αν και πρέπει να είσαι τουλάχιστο 18 γιάυτο) Δε συμφωνώ με αυτό το μέτρο, καθώς κάποιος μπορεί να πετάξει με ειδικά γυαλιά, αλλά όπως είπα, μιλάμε για στρατιωτική σχολή και τα κριτήρια είναι τα πλέον αυστηρά. Ειδικά για Ικάρων που είναι ο ''αφρός''.
Και εγω αυτο φοβαμε φιλε.Αν και ο αστιγματισμος ειναι περιεργη παθηση... Θα επισκευθω σε μερικες μερες εναν οφθαλμιατρο και θα τον ρωτισω και αυτων αν ξερει τι παιζει με το θεμα.
Οσο για το leiser δεν περνας αμα εχεις κανει.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Και εγω αυτο φοβαμε φιλε.Αν και ο αστιγματισμος ειναι περιεργη παθηση... Θα επισκευθω σε μερικες μερες εναν οφθαλμιατρο και θα τον ρωτισω και αυτων αν ξερει τι παιζει με το θεμα.
Οσο για το leiser δεν περνας αμα εχεις κανει.
Γίνεται να το κρύψεις και να μη καταλάβουν αν έχεις κάνει επέμβαση? Θέλω να πω το λέιζερ δεν αφήνει σημάδια απ 'οτι ξέρω. Αν ναι, και είσαι τόσο ψυχωμένος για Ικάρων...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Δεν νομιζω, εκτος και αν εχεις πολυ καλο μεσων.Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Γίνεται να το κρύψεις και να μη καταλάβουν αν έχεις κάνει επέμβαση? Θέλω να πω το λέιζερ δεν αφήνει σημάδια απ 'οτι ξέρω. Αν ναι, και είσαι τόσο ψυχωμένος για Ικάρων...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.