pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην πατρα που ξερω(οχι, δεν πηρα εγω καμια αλλα ακουσα απο φιλες μου) υπάρχει μεγαλη καθυστερηση και μπλεξιματα στο να δωθει η υποτροφία. Στη γραμματεία κανουν τα στραβα ματια(μπορουμε νομιζω ολοι να καταλαβουμε πως εμπλεκεται και αυτος ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας στην υποθεση...). Υπαρχουν μερικες φορες και υποτροφιες για καθε μαθημα ξεχωριστα(ξερω πχ την βιολογια και τη βιοχημεια). Στη βιολογία παιζει να την τρωνε ή τπτ σχετικο γιατι οταν τους ρωτησει κανεις για αυτη, αλλαζουν δρόμο. Στην βιοχημεια δινεται, αλλα λιγο καθυστερημενα.
Και για τον πρωτο του ετος δίνεται, αλλα ΠΟΛΥ καθυστερημενα(ενας γνωστος μου την ελαβε 2-3 χρονια μετα χωρις να το περιμενει)
Γενικα στις περισσότερες σχολες οι υποτροφίες δίνονται κανονικά, απλως σε αρκετες σχολες της πατρας απ'οτι εχω ακουσει τουλ υπαρχει μπλεξιμο. Ομως δεν νομιζω να υπαρχουν σοβαρα προβληματα στις αλλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
είναι χρήσιμες η πληροφορίες αυτές ...................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
internet_robber
Νεοφερμένος
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η νευρολογία ασχολείται κυρίως με τη διαγνωση και γενικα με μη-επεμβατικες διαδικασιες(δλδ δεν κοβουν και ραβουν). Η νευροχειρουργικη οπως το λεει και το όνομα ασχολείται με εγχειρησεις που σχετιζονται με το νευρικο.
Βεβαια η νευρολογία δεν ειναι και απο τις πιο ενδιαφερουσες ειδικότητες, μιας και ενω η θεωρια και γενικα το αντικείμενό της ειναι το πιο ανεξερευνητο κομματι της ιατρικης, η καθημερινοτητα ενος νευρολογου ειναι ψιλοβαρετη. Αν θες ερευνα προφανως και ειναι πολυ συναρπαστικα τα πράγματα, αλλα μονο εκει, οχι στο κλινικό επιπεδο.
Απο την αλλη η νευροχειρουργικη, αντιθετα με την νευρολογία, είναι απο τις πιο περιζητητες και δύσκολες ειδικότητες. Δεν ασχολείσαι ομως με την λειτουργία του εγκαφάλου και δεν ερευνας όλα αυτα τα ομορφα και μυστηρια πραγματα, αλλα χειρουργεις σε εγκεφαλο και σπονδυλικη στηλη κυριως.
Stefi17
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια φιλη μου που μπηκε 1 φορα σε μαστεκτομη και μια φορα σε τοκετο, ειπε οτι ο τοκετος ήταν με διαφορα το πιο αηδιαστικο.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
γυναικολογος-μαιευτηρας θελει στομαχι
εγώ πιστευω οτι οχι μονο ο γυναικολογος-μαιευτηρας θελει στομαχι αλλα και ολα τα επαγγέλματα του γιατρου ........... δεν νομίζω να κανω λαθως.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
σκέψου το λιγο να ερθει κανεις με το ενα ματι έτοιμο να πέσει η καποιος του το εβγαλε κατα λαθως(εκει δεν εχει αιμα?)
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
αλλα εμενα μου αρεσει να εχει δρασει και η δουλια του γιατρου ειναι οτι πρεπει για μενα (ασχετα αμα θα πηγαίνω καθε 10 λεπτα στιν τουαλετα για να @@@@)λιγο υπερβάλω καθε 20 λεπτα θα πηγαινω
-----------------------------------------
καλα ποιος μετακινησε το θεμα μου εδω?
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Άπιαστο όνειρο η ιατρική για εμένα.. Με την βάση και αν που έγραψα στα Μαθηματικά,αν γραψω καλά στα άλλα τρία,μπαίνω???
Κανε δοκιμες στον υπολογιστη μοριων για να δεις. για να εισαι σιγουρα μεσα θελεις τουλαχιστον 18.750-18.800 στο 3ο
Αν και ειναι νωρις να ψαχνεσαι με τετοια
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
και εμενα μου αρεσει να κοβω εντερα νεφρα στομαχια εγκεφαλους και τετοια και δεν με επηρεαζει το αιμα ...........
εκτος του οτι αυτο που συζητατε ειναι υποκειμενικο και διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο, το αν αντεχεις να βλεπεις τετοια ειναι περισσοτερο ψυχολογικο ζητημα.
Πολλοι που μπηκαν στην ιατρικη το ξεπερασαν μεσα στην σχολη. Μην σας απασχολει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- BatGuin
- despoina13
- TheNorth
- persour
- medstudy
- sophiaa
- MarcoReus
- tan07
- Nasia2433266
- ~Sonne~
- elevag
- Mammy Nun
- ναντια30
- Ioanna98
- Nocommingback
- Μαρία Ιρέν
- Sherlockina
- eukleidhs1821
- KingPoul
- Drglitterstar
- Than003
- estrela
- Eirinakiii8
- drstathis
- 042003
- Libertus
- Scandal
- Ryuzaki
- GTS
- strsismos88
- roud
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- Αλκης Κ.
- panamixagr97
- Ασαπ
- Γιωργος15773
- Kamelan
- SoyLydia20
- gwgw_5
- andoc
- xriiistiiinaaa
- Alinta
- stefan
- fockos
- kostas83
- Meow
- jimis2001
- cel123
- Dimitris9
- GiorgosAsi
- jimnikol21
- Ν.Χ.
- ΘανάσοςG4
- MarilynSt
- Steffie88
- γιω99
- suaimhneas
- Viedo
- tsiobieman
- azula
- Evimgr
- kiyoshi
- Thanos_D
- Unseen skygge
- T C
- panagiotis23
- alpha.kappa
- Ggpg
- nucomer
- ada1974
- iminspain
- J.Cameron
- nicole1982
- lnesb
- EiriniS20
- barkos
- NightOwl
- χημεια4λαιφ
- louminis
- TommyMak
- nicks1999
- don_vito
- Vasilis2000kak
- Θανασης Α.
- fmarulezkd
- Kostakis45
- Tommy_civil
- fearless
- the purge
- marianna04
- xristina11
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.