vady
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
Πληροφορίες για τη σχολή μπορείς ίσως να βρείς στο greekmeds.gr αλλά να ξέρεις ότι μεγάλο ποσοστό όσων είναι εκεί είναι κομπλεξικοί :p
Uh.. τι θες να μάθεις συγκεκριμένα :S ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vady
Νεοφερμένος
01011001
Δραστήριο μέλος
ακούγεται χαζό
Φέτος έδινα πανελλήνιες και πέρασα Ιατρική. Πραγματικά αυτή η ερώτηση είναι η χειρότερη που μπορεί να κάνει κάποιος που πρόκειται να δώσει πανελλήνιες. Ο καθένας έχει τον δικό του ρυθμό και αν ρωτήσεις κάποιον άλλο για το πώς διαβάζει και ο ρυθμός του είναι διαφορετικός είναι σίγουρο πως θα επηρεαστείς και θα νομίζεις πως εσύ κάνεις κάτι λάθος. Διάβασε έτσι όπως πρέπει ώστε να νιώθεις εσύ έτοιμος.
Όταν οι άλλοι κάθε πρωί σχεδόν μου έλεγαν στο σχολείο ότι ξενυχτούσαν διαβάζοντας το τάδε μάθημα απλά τους άκουγα επειδή δεν ήθελα να πώ ότι εγώ ξενυχτούσα παίρνοντας CHL με την Spartak Moscow στο pro
Pace is the trick που λένε και οι interpol, διάβασε έτσι όπως θες εσύ και μην επηρεάζεσαι απ'τους άλλους.
*Εγώ όλη τη χρονιά μία μέρα αγχώθηκα μόνο. Δευτέρα, μετά την Κυριακή του Πάσχα, και δεν είχα ακόμη αρχίσει να κάνω επανάληψη. Πήρα τηλέφωνο 2-3 φίλους και όλοι μου έλεγαν έχω τελειώσει το τάδε μάθημα επανάληψη έχω λύσει όλες τις ασκήσεις μπλα μπλα μπλα. Down down boy down Με είχε πάρει απο κάτω αλλά οκ chill out, βάλε ένα στόχο και πήγαινε να γράψεις σε 9 μήνες νιώθοντας έτοιμος. μπεστ γουίσιζ
όπου έχω επίθετα κλπ σε αρσενικό αναφερόμενος σε εσένα, κάντα σε θηλυκό :p
19MaG93!
Νεοφερμένος
Elric, πόσο έγραψες σε κάθε μάθημα για να περάσεις ιατρική?(στη Λάρισα πέρασες φαντάζομαι, ε?)
01011001
Δραστήριο μέλος
Και 'γω Ιατρική θέλω να περάσω αλλά ξέρω πως αργείς πάρα πολλά χρονια να βγάλεις λεφτά απ'αυτό...Για μένα όμως είναι πιο σημαντικό να κάνω αυτό που μ'αρέσει παρά αυτό που θα μου δώσει λεφτά...
Elric, πόσο έγραψες σε κάθε μάθημα για να περάσεις ιατρική?(στη Λάρισα πέρασες φαντάζομαι, ε?)
Σε ποια δουλειά [χωρίς κονέ κλπ] βγάζεις γρήγορα πολλά λεφτά(πάντα μιλώντας για την Ελλαδάρα)?
χημκατ 20, βιοκατ 18.9, μαθκατ 20, φυσκατ 19.9, μαθγεν 19.8 και έκθεση 12.7 έχασα τη σχολή της Λάρισας για 23 μόρια οπότε πέρασα Γιάννενα.
Καλή επιτυχία, τύχη (και κουράγιο κυρίως αφού περάσετε στη σχολή :p) σας εύχομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω στη Βιολογια αντιθετα παλευω με νυχια και με δοντια να γραψω καθαρο 20 (και με 19,9 ανικανοποιοητος θα 'μαι ), ενω Μαθ. κατ. με το ντουφεκι θα κυνηγησω ενα 15-16!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melanie
Νεοφερμένος
Μαριάνθη28666
Νεοφερμένος
01011001
Δραστήριο μέλος
Αρκετοί στη σχολη μιλάνε για το 10%. Και εγώ μέσα σ'αυτούς. Προσωπικά, όταν έκανα το μηχανογραφικό και έβαλα πρώτες τις ιατρικές δεν μπορούσα να βρώ ποιες να βάλω μετά γιατί δεν μου άρεσε κανένα άλλο επάγγελμα. Ενδιαφέροντα αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Αυτά μπορώ να σου πώ. Από κει και πέρα μετράει η δικιά σου η θέληση. Καλή επιτυχία.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως όποιος θέλει να ακολουθήσει κάποια επιστήμη υγείας όπως η Ιατρική και η Οδοντιατρική οφείλει να αποδεχτεί το γεγονός ότι πάντα θα είναι αγκαζέ με τα βιβλία και το διάβασμα. Άλλωστε παιχνίδια με την υγεία του ανθρώπου δε γίνονται.
01011001
Δραστήριο μέλος
Νταξ, όταν λες αγκαζέ εννοείς κάθε μέρα :Ρ ? Εγώ πιστεύω, ως τώρα τουλάχιστον, που είναι βέβαια ακόμα αρχή, πως μια μικρή επαφή να κρατάς με κάποια μαθήματα και να διαβάζεις στην εξεταστική αρκετά είσαι οκ ώστε να περάσεις. Από κει και πέρα βρίσκει ο καθένας αυτά για τα οποία ενδιαφέρεται πραγματικά. Εμένα ούτε η χημεία θα μου χρειαστεί(εκτός ελαχίστων πληροφορίων που περιέχει), ούτε η ιστολογία.. για να μην πώ για βιοστατιστική ή ω! ω! ω! την ιστορία της ιατρικής Τώρα το να μας βάζουν να μαθαίνουμε απ'έξω όλα τα αμινοξέα.. είναι ακραία ηλιθιότητα, και δεν είναι μόνο αυτά.
Αγκαζέ να έχουμε τα βιβλία που σχετίζονται με αυτό που θέλουμε να ασχοληθούμε, όχι αυτά που είναι γεμάτα άχρηστες πληροφορίες για εμάς.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως ρε παιδιά, διάβαζα ότι ενώ οι βασικές σπουδές είναι 6 χρόνια, πως χρειάζεσαι άλλα 4-6 για απόκτηση ειδικότητας... Και στην Ελλάδα, η ειδικότητα είναι άμισθη...
Σκεφτόμουν να πάω στο εξωτερικό για ειδικότητα... Που παίρνεις και 2000Ε μισθό... Δεν ξέρω... Τί μου προτείνετε; Πιστεύετε πως θα άξιζε τον κοπο;
ktar
Νεοφερμένος
Πρέπει να σου πω πως η ειδικότητα στην Ελλάδα δεν είναι άμισθη. Έχει μισθό 1000ευρώ σχεδόν (και αρκετά χρήματα από υπερωρίες). όντως τα πράγματα με την Ιατρική είναι δύσκολα σε επαγγελματικό επίπεδο και σε επίπεδο χρόνου σπουδών, αλλά η Ιατρική θα είναι πάντα Ιατρική! Αν εσύ το θες πραγματικά, όλα θα πάνε καλά! Και δουλειά θα βρεις και όλα θα γίνουν!
Σου ξαναλέω πως αν είναι το όνειρό σου, να το κάνεις! Εγώ, δόξα το Θεό, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και τώρα το απολαμβάνω! Η Ιατρική είναι η κορυφή και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως είναι η μόνη επιστήμη που μπορεί να γεμίσει απόλυτα έναν ανθρωπο!:xixi:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ελπίζω να σε βοήθησα!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Εφόσον θέλεις να ασχοληθείς με την υγεία των ανθρώπων,έτσι είναι
αυτό τα λέει όλα...
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ Γ ΙΑΤΡΙΚΗ..ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝ Τ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ...
ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΕΝΩΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ,ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ 4-6 ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ..Κ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΣΘΗ...
ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ...ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ 2000 ΕΥΡΩ ΜΙΣ8Ο..ΔΝ ΞΕΡΩ..ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;
:nono::nono::nono::nono::nono::nono:
Πληρώνεσαι κανονικά...
Όσο για τα υπόλοιπα που ρωτάς, αμα σ αρέσει μην το ψάχνεις...
Αλλα λίγο νωρίς δεν είναι να ψαχνεις για ειδικότητες κλπ? Μόλις μπήκες στο λύκειο
aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το εξωτερικό παντως, απ τα λίγα που γνωρίζω απ τον ξαδερφο μ είναι μονοδρομος, όχι απαραίτητα λόγω αναμονών αλλά γιατί το επίπεδο δεν έχει καμια σχέση με την Ελλάδα... (βρισκεται Αγγλία τώρα, τελείωσε ΑΠΘ και έκανε 2 χρόνια ειδ. στο Λοιμοδών)
ktar
Νεοφερμένος
Ε όχι και η Ιστολογία άχρηστη βρε παιδιά! Πρώτα από όλα είναι καταπληκτικό μάθημα! έπειτα, εμείς δεν έχουμε κλινική εμπειρία, ώστε να την κατανοήσουμε όπως πρέπει! Με τον καιρό, θα αποκτήσουμε την ικανότητα να κατανοούμε καλύτερα κάποια πράγματα! Δε γεννηθήκαμε γιατροί!
ktar
Νεοφερμένος
Δεν είναι και λίγα αυτά που πρέπει να ξέρει ένας γιατρός! άρα, τα χρόνια σπουδών είναι αυτά που πρέπει να είναι! Αν πραγματικά αγαπάει κάποιος την Ιατρική, λίγο τον νοιάζει αυτό! Και εγώ κάποια στιγμή το σκεφτόμουν, αλλά κατάλαβα πως Ιατρική ήθελα πραγματικά και άφησα στην άκρη τον ενδοιασμό μου για τα χρόνια σπουδών!από ότι κατάλαβα τα χρόνια σπουδών την πειράζουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 114 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- BatGuin
- despoina13
- TheNorth
- persour
- medstudy
- sophiaa
- MarcoReus
- tan07
- Nasia2433266
- ~Sonne~
- elevag
- Mammy Nun
- ναντια30
- Ioanna98
- Nocommingback
- Μαρία Ιρέν
- Sherlockina
- eukleidhs1821
- KingPoul
- Drglitterstar
- Than003
- estrela
- Eirinakiii8
- drstathis
- 042003
- Libertus
- Scandal
- Ryuzaki
- GTS
- strsismos88
- roud
- Κλημεντίνη
- sweater weather
- Αλκης Κ.
- panamixagr97
- Ασαπ
- Γιωργος15773
- Kamelan
- SoyLydia20
- gwgw_5
- andoc
- xriiistiiinaaa
- Alinta
- stefan
- fockos
- kostas83
- Meow
- jimis2001
- cel123
- Dimitris9
- GiorgosAsi
- jimnikol21
- Ν.Χ.
- ΘανάσοςG4
- MarilynSt
- Steffie88
- γιω99
- suaimhneas
- Viedo
- tsiobieman
- azula
- Evimgr
- kiyoshi
- Thanos_D
- Unseen skygge
- T C
- panagiotis23
- alpha.kappa
- Ggpg
- nucomer
- ada1974
- iminspain
- J.Cameron
- nicole1982
- lnesb
- EiriniS20
- barkos
- NightOwl
- χημεια4λαιφ
- louminis
- TommyMak
- nicks1999
- don_vito
- Vasilis2000kak
- Θανασης Α.
- fmarulezkd
- Kostakis45
- Tommy_civil
- fearless
- the purge
- marianna04
- xristina11
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.