10-11-11

21:59
Παιδιά καλησπέρα..! Και εγώ πάω Γ Γυμνασίου φέτος και για κάποιο λόγο έχουν πέσει λιγάκι φέτος οι επιδόσεις μου (αν φανταστούμε ότι πέρσι έβγαλα καθαρό 20)
Τέλος πάντων ελπίζω να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά..!
Τέλος πάντων ελπίζω να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotinipapa
Νεοφερμένος
Η fotinipapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 92 μηνύματα.

21-07-18

22:54
εγώ πάντως (που φέτος θα πάω β λυκειου) προτείνω να γίνονται τακτικές επαναλήψεις στα αρχαία, τα μαθηματικά, τη χημεία και τη φυσική. Ιδιαίτερα όμως να δοθεί προσοχή στη γραμματική και το συντακτικό των αρχαιων ( οχι επσιδη ειναι δυσκολο γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει αν γινονται αακησεις και επανάληψεις εφ'ολης της υλης , αλλα για να εχετε γερες βασεις οχι μονο αυτοι που θα πατε θεωρητικη στο λυκειο , αλλα και για να γνωρισετε Καλύτερα τον νεοελληνικό λογο και την ορθογραφια )αλλά και στα μαθηματικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.