anti
Νεοφερμένος
Η anti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
04-06-09
20:34
αρχιτεκτονικη...οπου να ναι γιατι ευτυχωσ εχω αλλα 2 αδερφακια και θα παω αθηνα...αλλα να πιασω εστω κ την τελευταια...πωσ τα πατε με σχεδιο παιδια?εγω κανω σχεδια αλλα ζηλευω τα αλλα παιδια που καθονται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5,129 μηνύματα.
05-06-09
11:06
Γιαννενα νηπιαγωγων αλλα δεν το βλεπω συμφωνα με τα γραπτα που παρεδωσα...............αρα ελπιζω σε καμια λογοθεραπια ή φυσικοθεραπεια........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18
Νεοφερμένος
Η εφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
05-06-09
23:44
αγγλικη φιλολογια ή παιδαγωγικα
Angelique
Νεοφερμένος
Η Angelique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
06-06-09
17:27
εγώ θέλω να περάσω τοπογράφος μηχανικός στο ΕΜΠ!!!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
07-06-09
12:36
Οικονομικό μακεδονίας ή οικονομικό στο αριστοτέλειο ή και μαθηματικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...