Σε άλλο τμήμα με το 10%

why230

Νεοφερμένος

Ο why230 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Αν κάποιος φοιτητής συμπληρώσει εκ νέου μηχανογραφικό και περάσει σε κάποιο άλλο τμήμα με το 10% πηγαίνει υποχρεωτικά εκεί; ή μπορεί να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο τμήμα που ήδη είναι;

Επίσης, είναι αλήθεια ότι το δικαίωμα για να κάνει αυτή τη διαδικασία το διατηρεί αποκλειστικά και μόνο το επόμενο χρονολογικό έτος από αυτό που έδωσε ο ίδιος πανελλήνιες;

redpointer

Νεοφερμένος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ειναι για τα επομενα 2 ετη που καποιος εχει δωσει παννεληνιες την πρωτη χρονια ειναι με το 6% και την δευτερη ειναι με το 4%. Πηγαινεις εκει αμα θες και εγγραφεις αλλιως δεν χρειαζεται να πας ακομα και να περασεις αλλα ψαξε και περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με αυτο δεν ειμαι 100% σιγουρος.

Vasiliis

Νεοφερμένος

Ο Vasiliis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Αν κάποιος φοιτητής συμπληρώσει εκ νέου μηχανογραφικό και περάσει σε κάποιο άλλο τμήμα με το 10% πηγαίνει υποχρεωτικά εκεί; ή μπορεί να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο τμήμα που ήδη είναι;
Από γνωστή μου , όχι. Μπορείς να κάνεις 10% , να περάσεις, να μην κάνεις την εγγραφή που αρχίζει τέλη Αυγούστου/Αρχές Σεπτέμβρη και να μην αλλάξει τίποτα.(Έχουν περάσει 8 χρόνια απο τότε ομως...)

Τελευταία επεξεργασία:

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 549 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Ναι μπορεί να κάτσει σε αυτη που ήδη είναι απλά είναι λιγακιιιιι ανήθικο με την έννοια ότι πιάνεις μια θέση που θα μπορούσε να πάει σε παιδί που πραγματικά την θέλει. Προσωπική άποψη, την ίδια άποψη έχω και για τις μετεγγραφές.
Επίσης, είναι αλήθεια ότι το δικαίωμα για να κάνει αυτή τη διαδικασία το διατηρεί αποκλειστικά και μόνο το επόμενο χρονολογικό έτος από αυτό που έδωσε ο ίδιος πανελλήνιες;
Το επόμενο και το μεθεπόμενο. Η πρώτη χρονιά έχει 6% των θέσεων και η δεύτερη 4%.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια