A propos
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,664 μηνύματα.
04-08-11
18:31
Ένα σπάνιο χαρακτηριστικό της Σερβικής γλώσσας είναι η παρουσία δύο αλφαβήτων: του Κυριλλικού και του Λατινικού. Τα δύο αλφάβητα είναι σχεδόν ισοδύναμα.
Όσοι μαθαίνετε χρησιμοποιείτε και τα δύο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
04-08-11
18:39
Εγώ μάθαινα και με τα δύο, γιατί το ζήτησα...Είναι τέλεια τα Κυριλλικά αλλά πλέον δεν τα χρησιμοποιούν σχεδόν καθόλου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,664 μηνύματα.
12-08-11
12:09
Για απλοποίηση της γλώσσας προφανώς ε;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
12-08-11
12:32
Ακριβώς, το κάνουν όπως και στα τούρκικα που πλέον χρησιμοποιούν μόνο λατινικούς χαρακτήρες.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
22-02-13
16:06
Ξέρει κανείς να μου δώσει πληροφορίες γι αυτή τη γλώσσα? Πόσο χρήσιμη είναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CollegeLife
Νεοφερμένος
Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα.
22-09-13
14:43
Ένα σπάνιο χαρακτηριστικό της Σερβικής γλώσσας είναι η παρουσία δύο αλφαβήτων: του Κυριλλικού και του Λατινικού. Τα δύο αλφάβητα είναι σχεδόν ισοδύναμα.
Τα Κυριλλικά ειναι σπάνια τώρα πια. Μια χαρά βολευεσαι με το λατινικά (με καποιες παραλλαγες βεβαια).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SMK
Νεοφερμένος
Ο SMK αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
28-08-21
13:26
Γεια σε όλους! Είμαι φοιτητής και θα ήθελα φέτος να ξεκινήσω μαθήματα Σερβικών. Αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτή τη γλώσσα, κάποιον καθηγητή ή κάτι για την εκμάθηση αυτής της γλώσσας, παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...