Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Δεν είπα ότι θα λιώσουν. Αλλά υπάρχει αύξηση θερμοκρασίας στους πόλους. Αυτό προκαλεί λιώσιμο πάγων. Σαφώς και δεν θα λιώσουν όλοι.
Το ότι δεν είμαστε τόσο powerful μην το λες. Με πυρηνικό πόλεμο θα μπορούσαμε να καταστρέψουμε τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Ελπίζω όμως να μην μπορούμε και να είναι όπως τα λες.
Δεν υπάρχει αύξηση της θερμοκρασίας,η οποία να είναι man made και να είναι πάνω απ'το φυσιολογικό.Απλά,πριν από 2 αιώνες αν θυμάμαι καλά,τέλειωσε μια μίνι,πολύ ήπια περίοδος παγετώνων,οπότε τώρα η γη επανέρχεται στα φυσιολογικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα είναι δυνατόν να τα λές όλα αυτα?Μίλησα εγω για κατι τέτοιο?Μιλάς με άσχετα επιχειρηματα για να στηρίξιες μια θέση..Και μου λές πραγματα που δεν εχω πει,και λες οτι αυτα ειναι βλακείες,και βγάζεις και συμπέρασμα.Αυτο είναι κανω διάλογο με τον εαυτο μου.Μην μου βάζεις λόγια που δεν έχω πει...και επαναλαμβανω:Ολα στη γή περνούν φάσεις ηρεμίας και έξαρσης.Καποιες περιόδους δεν γίνονται σεισμοί,καποιες γίνονται πολλοι!.Α!και αν ίσχυαν ολα αυτά που είπες θα είχα πει αυτο?:Έχετε πέσει στην παγίδα,οτι περιέργο συμβαίνει,να το ρίχνεται στην καταστροφή του περιββάλοντος.Οτι ειπα, οχι οτι ειναι λάθος να κατηγορησούμε τον άνθρωπο για τις καταστροφές γύρω μας.Αν θέλεις να ξέρεις,είμαι φανατικός οικολόγος!Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν είναι (έστω και λίγο) από την καταστροφή περιβάλλοντος? Ε τότε τυχαίο ήταν! Τυχαίο είναι που τόσα ζώα εξαφανίζονται (δεν είναι λόγω κλιματικής αλλαγής), τυχαία είναι η αύξηση της θερμοκρασίας (δεν είναι λόγω της ρύπανσης), τυχαία έγιναν πολλοί σεισμοί στο πρόσφατο παρελθόν (δεν φταίνε καθόλου οι πυρηνικές δοκιμές). Ε τώρα είμαστε σε μια αλυσίδα. Τι να πω, πίστευε ότι δεν φταίει καθόλου ο άνθρωπος για αυτό...
Johnny15
Επιφανές μέλος
τι είμαι εγώ καλε?να με πληρωνετε να ανεβάζω την κινηση στο σαιτ:5 μνμτα σε 20 λεπτα!
Καλα είναι δυνατόν να τα λές όλα αυτα?Μίλησα εγω για κατι τέτοιο?Μιλάς με άσχετα επιχειρηματα για να στηρίξιες μια θέση..Και μου λές πραγματα που δεν εχω πει,και λες οτι αυτα ειναι βλακείες,και βγάζεις και συμπέρασμα.Αυτο είναι κανω διάλογο με τον εαυτο μου.Μην μου βάζεις λόγια που δεν έχω πει...και επαναλαμβανω:Ολα στη γή περνούν φάσεις ηρεμίας και έξαρσης.Καποιες περιόδους δεν γίνονται σεισμοί,καποιες γίνονται πολλοι!.Α!και αν ίσχυαν ολα αυτά που είπες θα είχα πει αυτο?:Έχετε πέσει στην παγίδα,οτι περιέργο συμβαίνει,να το ρίχνεται στην καταστροφή του περιββάλοντος.Οτι ειπα, οχι οτι ειναι λάθος να κατηγορησούμε τον άνθρωπο για τις καταστροφές γύρω μας.Αν θέλεις να ξέρεις,είμαι φανατικός οικολόγος!
Το ότι πρόσθεσα κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε εκνευρίζει. Σου απάντησα και έκανα νέα παράγραφο για να μιλήσω γενικά και να ειρωνευτώ λιγάκι το post σου.
Τώρα για τα άλλα που λες βαριέμαι απείρως να κάθομαι και να απαντάω (σε μερικά σου απάντησα στο προηγούμενο post). Κάνε διάλογο μόνος σου...
Α! και καλό σου που είσαι οικολόγους. Τους χρειάζεται η Ελλάδα.
Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω!Καλό βράδυ.Δεν έχω όρεξη να συνδιαλέγομαι με καποιον που ειρωνεύται (τον αν εισαι ειρώνας σκέψου το εσυ..),ενω εχω διαθεση να κάνω ουσιαστικο διάλογο και όχι να παιδιαρίσω!
Johnny15
Επιφανές μέλος
Λοιπόν, δεν είπα ότι δεν θα συζητήσω αλλά ότι δεν θα απαντήσω στο προηγούμενό σου σχόλιο.Ok,συγχαρητήρια που δεν ολοκληρώνεις ενα διάλογο!Δεν πειράζει ουτως ή αλλως συμφωνα με τα λεγομενα σου μονο εγω μιλόύσα,οχι εσυ.Α!Ξεχασες μια μικρη λεπτομέρεια (ακολουθω τα βηματα σου).Το φορουμ στο οποίο βρίσκεσαι ειναι φορουμ συζήτησης και όχι ειρωνειας.Εχουμε πίξει απο δαυτους!
Ευχαριστω!Καλό βράδυ.Δεν έχω όρεξη να συνδιαλέγομαι με καποιον που ειρωνεύται (τον αν εισαι ειρώνας σκέψου το εσυ..),ενω εχω διαθεση να κάνω ουσιαστικο διάλογο και όχι να παιδιαρίσω!
Και 2ον όταν σε είπα οικολόγο δεν ειρωνεύτηκα. Προσπαθώ και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ στο να έχει λιγότερα σκουπίδια το σχολείο μου και γενικότερα η κοινωνία μου.
3ον και εγώ θέλω να κάνω ουσιαστικό διάλογο. Αν πας πιο πίσω θα δεις ότι εσύ πρώτος απάντησες σε αυτό που έγραψα και δεν το έκανες με καθόλου καλό τρόπο. Δεν προσπάθησες να εξηγήσεις αυτό που πιστεύεις. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να σε πάρω στην πλάκα.
Ελπίζω οι επόμενες συζητήσεις μας να έχουν κάτι ποιο εποικοδομητικό.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
btw τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε περι εκδικησης της φυσης.............δωσαμε......
και οκ παιδες αλλα μου κολλανε αν ανακυκλωνεις ρε γιαννη στο σχολειο σου με την συζητηση???
Johnny15
Επιφανές μέλος
στο ότι είμαι οικολόγος!και οκ παιδες αλλα μου κολλανε αν ανακυκλωνεις ρε γιαννη στο σχολειο σου με την συζητηση???
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείςοκ γιαννη ,αγορι μου εισαι μορφη!!!!
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
έλα βρε, μια μικρή απόκλιση από το θέμα έκανα στην μικρή μας συζήτηση με τον αστερίξ!οτι εισαι εκτος θεματος..αφασιας..πως να το πω?ΓΙΟΥΡΓΙΑ
Α μάθατε ότι έγινε 2ος σεισμός πριν από μιάμιση ώρα στην βορειο-δυτική Ιαπωνία?
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/66.html
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά για μια φράση έγινε ολόκληρη φασαρία; Μου φαίνεται δεν έχετε λίγο λυρισμό πάνω σας(πλάκα κάνω)... Αλλά γιατί τόσα νεύρα για αυτή τη φράση; Πραγματικά δεν ήξερα ότι θα προκαλούσε τόσο μεγάλη συζήτηση!!!btw τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε περι εκδικησης της φυσης.............δωσαμε......
Selestian
Δραστήριο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
στο ότι είμαι οικολόγος!
Στους οικολόγους πράσινους?Περιμένετε να μπείτε στη βουλή και έτσι φάση?
Johnny15
Επιφανές μέλος
Στους οικολόγους πράσινους?Περιμένετε να μπείτε στη βουλή και έτσι φάση?
Νομίζω ότι έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι δεν υποστηρίζω ΚΑΝΕΝΑ κόμμα. Το ότι θέλω να είναι καθαρός ο τόπος που μένω δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.
Οπότε μάλλον για πλάκα το είπες
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Της τρελης θα γινοταν. Αυτο ολοι το ξερουμε!!!!!!!!!!Η Γη ειναι λογικο να συμπερυφερεται ετσι , οχι επειδη εμεις τη καναμε κατι και αυτη μας "εκδικιται" αλλα επειδη παντα ετσι ηταν. Απλα κανει τον κυκλο της στον οποιο βεβαια περιλαμβανονται και οι σεισμοι , οι πλυμμηρες κ.τ.λ. Αλλα περα απο αυτο το φυσικο συμβαν που δεν ξερω αν οφειλεται σε πειραματα με πυρινικη ενεργεια η οτιδηποτε αλλο, αυτο που ξερω ειναι οτι αισθανομαι βαθια λυπη για αυτους τους ανθρωπους αλλα και βαθια ευγνωμωσυνη που δεν μας εχει τυχει εμας κατι τετοιο εδω γιατι με τις εγκαταστασεις που εχουμε , ποιος ξερει τι θα γινοταν...
Dias
Επιφανές μέλος
Στην Ιαπωνία είναι πάντα προετοιμασμένοι για σεισμούς. Τα κτίρια είναι αντισεισμικά και κάνουν συνέχεια ασκήσεις σεισμού. Και εμείς εδώ κάνουμε (και καλά) στο σχολείο ασκήσεις σεισμού, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται (όπως συνήθως) για χαβαλέ.Της τρελης θα γινοταν. Αυτο ολοι το ξερουμε!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.