bati
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει ίσως λίγο,όχι το σχολείο σαν διδακτικές ώρες,αλλά οι πλάκες με συμμαθητές και καθηγητές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
loobs
Νεοφερμένος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Εμένα μου λύπει και ο στρατός τώρα . Ειδικά ο τελευταίος μήνας που ήμουν "παλιός" ειχε πολύ πλάκα...Περνούσα, καλά. Πλάκες, κοπάνες, πρώτοι έρωτες στο σχολείο. Ατελείωτες βόλτες στη Θεσσαλονίκη. Ωραίες εποχές...ώσπου έβαλα τα χακί.
Το σχολείο μου λύπει ελάχιστα εως καθόλου. Όσο σκέφτομαι το άγχος και τα ατέλειωτα φροντιστήρια στη Γ λυκείου μου φεύγει η λύπη. Με όσα άτομα ήθελα να κρατήσω επαφή το έχω κάνει.... Αντίθετα πολλά παιδιά που γνώρισα στο Πανεπιστήμιο έχουμε χαθεί λόγω απόστασης....
Πολύ χαλαρώνεις ως φοιτητής και δε μου αρέσει.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αν και παλιότερα απαντώντας σε ένα παρόμοιο θέμα έλεγα πως θα μου έλειπε ο χαβαλές/η πλάκα/τα πειράγματα,τώρα και μόνο που σκέφτομαι πως το σχολείο αποτελεί πλέον για μένα μια μακρινή ανάμνηση,με πιάνει ένα ανεξήγητα υπέροχο αίσθημα ευχαρίστησης.
Τα 12 χρόνια ήταν υπεραρκετά για μένα τελικά,δεν θέλω άλλο να μου λείπει.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
συμφωνω...Μου έλειψε η ρουτίνα.
Πολύ χαλαρώνεις ως φοιτητής και δε μου αρέσει.
το προγραμμα.να ξερεις τι κανεις..φευγεις το πρωι γυριζεις μεσημερι.(οπως ειναι και η δουλεια μετα,οποτε ετσι συνηθιζεις)
το μπαχαλο των τει που ειμαι εγω..δεν μου αρεσει καθολου..ανυπμονω να τελειωσω τη σχολη και να πιασω καμια δουλεια..να μπω σε μια σειρα..
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
makisr91
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
Οπότε κοιτάμε μπροστά και ας χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Μην αφήνουμε το σήμερα να είναι μια χθεσινή μέρα ρουτίνας.
fly
Δραστήριο μέλος
ioannazer
Νεοφερμένος
Nαι, σίγουρα κάθε στιγμή είναι μοναδική. Και εμένα δε μου λείπει το διάβασμα, προς θεού δε μαζοχίζομαι άλλο καθώς έχω μετανιώσει, αλλά οι στιγμές πλάκας, προσπάθειας να ξεγελάσουμε τους καθηγητές και πολλά άλλα. Νομίζω αυτές οι στιγμές μας μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη. (or not; )Μου λείπουν μόνο οι ωραίες στιγμές (εκτός μαθήματος), δηλ., οι ατελείωτες πλάκες υπό την εφηβική αγνότητα. Για κάτι άλλο δεν μου λείπει. Γενικά πιστεύω ότι η κάθε φάση της ζωής μας είναι μοναδική. Αν δεν ήταν η κάθε φάση της ζωής μας μοναδική, δεν θα άξιζε να την ζήσουμε την ζωή...
Οπότε κοιτάμε μπροστά και ας χαιρόμαστε την κάθε στιγμή. Μην αφήνουμε το σήμερα να είναι μια χθεσινή μέρα ρουτίνας.
nPb
Επιφανές μέλος
Ίσως, αλλά το πανεπιστήμιο δε συγκρίνεται με το σχολείο με την έννοια ότι στο σχολείο γνωρίζεστε όλοι μεταξύ σας ενώ στο πανεπιστήμιο είσαι κάπως άγνωστος μεταξύ αγνώστων.Πού να δεις στο Πανεπιστήμιο τι πλάκες θα κάνετε με τους καθηγητές. Πέραν του ότι πολλοί μιλάνε με ελεύθερο στόμα ή κάνουν σόκιν αστεία με υπονοούμενα ή λένε κρύα ανέκδοτα (ακαδημαϊκού κάφρικου στυλ). Οι πιο ωραίες πλάκες είναι των φοιτητών με τα σκονάκια και τις αντιγραφές στην εξεταστική και τα μαζικά κοψίματα μετά όταν βγαίνουν οι βαθμοί. Εκεί να δεις γέλια...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αλλά σκέφτομαι τον χειμώνα πόσο free θα είναι τα πράγματα...Ότι θα μου λείπει αυτό το καθημερινό πρόγραμμα...Αχ, θα δούμε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζουμε απτο Σεπτεμβρη να ζησουμε ακομα καλυτρες στιγμες ως φοιτητες yay!!!!!
jay18
Νεοφερμένος
σιγουρα θα μου λειψουν οι πλακες εν ωρα μαθηματος,τα γελια που προσπαθουσες να κρυψεις,οι κοπανες και πανω απ'ολα οι συμμαθητες μου,που,οντας σε ιδιωτικο σχολειο,εχουμε περασει το μεγαλυτερο μερος της μεχρι τωρα ζωης μας μαζι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.