pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να μη μου λείπει τώρα,γιατί όλη μου η μέρα είναι γεμάτη,αλλά σίγουρα ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου...
Μέχρι τώρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos45
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despoina_92
Νεοφερμένος
evagreek
Νεοφερμένος
linenblue
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
"Πρέπει να διαβάσει το παιδί για να περάσει", έλεγαν , και γινόταν νεκρική σιγή στο σπίτι!!!
nikos45
Νεοφερμένος
'Συμφωνώ μαζί σου Νίκο.. Όλα αυτά που ανέφερες για το σχολείο θα μου λείψουν..Και πιο πολύ οι συμμαθητές.Πολλούς απ αυτούς τους γνωρίζω απο το προνήπιο ! Η φασαρία στην τάξη,οι εκδρομές,τα διαλείμματα,τα πάντα.Ακομα και το μάθημα θα μου λείψει..... Ο,τι και να λένε καποιοι οτι ταχα μου επιτέλους τελειώσαμε και τέρμα τα αγχη και το σχολείο και τα σχετικα, εμενα το σχολειο θα μου λειψει πολυ..............
Aχ Δεσποινα ποσο με καταλαβαινεις......Ακριβως αυτα που γραφεις μεσα σε 4 σειρες ειναι ολα αυτα που μου λειπουν κι εμενα.Οι φιλοι μου που τους εχω χασει,αυτη η φασαρια στην ταξη,ο χαμος που γινοταν και σαν τωρα βουιζει στα αυτια μου,τα πειραγματα που εκανε ο ενας στον αλλο εντος και εκτος ταξης,ακομη και το καχυποπτο βλεμμα του καθηγητη που μας επιτηρουσε και μας εκανε παρατηρησεις ηταν καποια πραγματα που τα θυμαμαι σαν χτες και που θα μου μεινουνε χαραγμενα για παντα στην μνημη μου.Οι εκδρομες θα μου μεινουν και αυτες αξεχαστες οσον αφορα το χαβαλε και τη φασαρια που καναμε στους χωρους που επισκεπτομασταν(μονο να μας ξεναγησουνε και να μας δωσουνε πληροφοριες δεν τους αφηναμε τους ανθρωπους που μας μιλουσαν).Αφου για να φαναντειστε το Σεπτεμβριο λεμε να παμε ενα καρο παιδια απο περσυ στο σχολειο μας τη πρωτη μερα του αγιασμου να σπασουμε πλακα.Καλα θα χει πολλη φαση αν καταφερω να παω γιατι μενω μακρια απο το σχολειο που πηγαινα.Να σας πω κατι τελικα?Το σχολειο ειχε τα κακα του(και σιγα τα κακα δηλαδη που καθομασταν σε μια καρεκλα και οποιος επιθυμουσε παρακολουθουσε το μαθημα και οποιος δεν γουσταρε δεν εκανε τιποτα)ειχε και τα καλα του που για μενα υπερτερουσαν σε πολυ μεγαλο βαθμο σε σχεση με τα αρνητικα.Και αν θελετε την αποψη μου στην τελικη εγω θα θυσιαζα να κανω 7 ωρες μαθημα καθε μερα αρκει να ειμαι παρεα με τους φιλους μου,να κανουμε ολοι παρεα τις πλακες μας στους καθηγητες(παντα εντος των επιτρεπτων οριων βεβαια)και τους συμμαθητες μας και γενικως θα ηθελα πολυ να ξαναζησω εκεινα τα χρονια της ανεμελιας και της ξενοιασας που δυστυχως περασανε μακρια απο τις ευθυνες και τις υποχρεωσεις(ψαξιμο δουλειας,στρατος κτλ)που αρχιζουν απο εδω και περα.Τελος παντων το τελος των σχολικων μου χρονων ειναι κατι που ξεπερνιεται,η απωλεια των φιλων μου ομως που ημασταν αχωριστοι εδω και 6 χρονια ειναι κατι που θα μου λειψει αρκετα.
Georgeprelo
Νεοφερμένος
Είμαι ο μόνος που θα του λείψει το σχολείο;
Πριν λίγες μέρες είχα φτάσει σε σημείο κατάθλιψης που αυτά τα δώδεκα χρόνια της σχολικής ζωής τελείωσαν.
Βέβαια τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις το έχω ξεπεράσει (έχοντας την ιδέα της ξεγνοιασιάς και του αχαλίνωτου clubbing) αλλά σίγουρα θα νοσταλγώ τα χρόνια αυτά και τις εμπειρίες του σχολείου...
Είμαι ο μόνος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgeprelo
Νεοφερμένος
τα μαθητικά?δε νομίζω . Τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα με διαφορά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα στο μέλλον θα τα νοσταλγήσω, από τις καφρίλες κτλ μέχρι και τον πρωινό μου καφέ στο τραπεζάκι στο φουαγιέ της σχολής
Τι να πω; Μπορεί να μου φαίνεται έτσι επειδή μόλις τελείωσα
Πάντως σίγουρα υπάρχουν εμπειρίες (πολυήμερες εκδρομές, ξενύχτια, βόλτες, φίλοι, κοπέλες...) μεταξύ των ηλικιών 15-18 που είναι απλά αδύνατο να ξεχάσεις ποτέ.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Και θα μου λείψουν πολύ.
Πέρα από τα διαβάσματα και τις πιέσεις φέτος δέθηκα περισσότερο από ποτέ με κάποια άτομα!
Όποτε σκέφτομαι πόσο υπέροχα πράγματα έχω ζήσει, συγκινούμαι και νοσταλγώ εκείνες τις στιγμές...
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν είσαι ο μόνος. Όλοι (αργά ή γρήγορα) νοσταλγούν το σχολείο. Βλέπω τον πατέρα μου που αποφοίτησε το 1821 και κάθε χρόνο κάνει σαν παιδί για την ετήσια συγκέντρωση των συμμαθητών του.Είμαι ο μόνος που θα του λείψει το σχολείο; Πριν λίγες μέρες είχα φτάσει σε σημείο κατάθλιψης που αυτά τα δώδεκα χρόνια της σχολικής ζωής τελείωσαν. Βέβαια τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις το έχω ξεπεράσει .... αλλά σίγουρα θα νοσταλγώ τα χρόνια αυτά και τις εμπειρίες του σχολείου... Είμαι ο μόνος;
Μάλλον έχεις λανθασμένη άποψη για τη φοιτητική ζωή...το έχω ξεπεράσει (έχοντας την ιδέα της ξεγνοιασιάς και του αχαλίνωτου clubbing)
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Μάλλον έχεις λανθασμένη άποψη για τη φοιτητική ζωή...
Δεν έχουν όλοι τους ίδιους στόχους!
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
Όσον αφορά το λύκειο, αν όλες οι χρονιές ήταν σαν την πρώτη λυκείου (λόγω καθηγητών και τελικά λόγω γενικής ψυχολογίας), μάλλον δεν θα είχα δυνατότητα να σας γράφω τώρα...
Έπειτα άλλαξα σχολείο (πήγα στο επαγγελματικό) και ένιωσα πολύ παράξενα!
Παρόλο που βρισκόμουν 200 το πολύ μέτρα από το παλιό μου σχολείο (όσον αφορά το θέμα παρέας) ένιωθα από αρκετή έως πολλή μοναξιά, καθώς μέσα στην τάξη ήμουν λίγο ανεπιθύμητος (ή τουλάχιστον έτσι ένοιωθα εγώ μέχρι το τέλος...).
Ωστόσο, το ενδιαφέρον μου για το αντικείμενο, αλλά και η στήριξη από τους καθηγητές (ήμουν από τους ελάχιστους εκεί μέσα που ήξεραν τι θέλουν) με βοήθησε, και η αλήθεια είναι πως στους καθηγητές μου χρωστάω πολλά!
Παρολαυτά, στο ΕΠΑ.Λ. είδα ένα άλλο σχολείο από αυτό που είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια...
Οι καθηγητές μας ενθάρρυναν και ήταν δίπλα σου όταν τους χρειαζόσουν!
Μάλλον θα μου άρεσε να ξαναέκανα μαθητής, ΑΛΛΑ με διαφορετικούς συμμαθητές!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.