Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος
Μου λείπει, όμως, πολύ το ιδιαίτερο και η επαφή που είχα με την καθηγήτρια εκεί.
Περνούσα ευχάριστα πάντα, και οι συζητήσεις μας επί των μαθημάτων (και όχι μόνο) ήταν πολύ εποικοδομητικές και δημιουργικές/ουσιαστικές.
Πφφ...
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σχολείο όμως, σα θεσμός, σα λειτουργία και σαν υποχρεώση ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Έχει μπει στο συρτάρι με τις αναμνήσεις και το καλό που του θέλω εκεί να μείνει!!
Dalian
Περιβόητο μέλος
Πάμε γι'άλλαααα
Γιάννης94
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μόνο που μου λείπει είναι το μάθημα της φιλοσοφίας με τον συγκεκριμένο καθηγητή. Αυτός έκανε το μάθημα σαν «διάλεξη», να φανταστείτε πως στην ώρα του ήθελαν να έρθουν και μαθητές όλων των άλλων κατευθύνσεων, μόνο και μόνο για να τον ακούν! Ξεκίνησε τη χρονιά με 10 μαθητές στην τάξη και καταλήξαμε να είμαστε 30+.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
ζωη ειναι μικρη για να αφηνουμε τις μερες να περνανε αδειες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Πλέον όποιος μαθητής στηρίζεται στο σχολείο για την εκπαίδευση του είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο θεωρείται αμόρφωτος.
Το σχολείο προσφέρει μονόπλευρες γνώσεις και πλέον οι μαθητές το έχουν καταλάβει.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρωστάω πολλά πράγματα στο σχολείο, από το ότι πέρασα στη σχολή που ήθελα (δεν έκανα φροντιστήριο σε όλα τα μαθήματα) μέχρι και τις γενικές γνώσεις που μου πρόσφερε.. Σίγουρα δεν ήταν όλα ρόδινα, σε καμία περίπτωση, υπήρχαν καθηγητές αδιάφοροι και κακεντρεχείς, υπήρχαν μαθήματα ανούσια, υπήρχαν συμμαθητές κακομαθημένοι και εριστικοί, όμως όλα αυτά ήταν '' the exception rather than the rule''.
xristaras9
Διάσημο μέλος
Αν σου πω ρε μπαγασα πως με το που διαβασα την πρωτη προταση που εγραψες καταλαβα πως εισαι εσυ θα με πιστεψεις?Κοιτά να δεις κανείς δεν είναι χαζός και αν θες να σου πω και παράδειγμα και εγώ Β λυκειου είμαι είμαι απουσιολόγος και πέρσι έβγαλα 19.5/10 φέτος δεν έχω πάρει βαθμούς ακόμα , αλλα το λέω αυτο γιατί πολλές φορές άτομα του 16 γράφουν σαν εμενα . Άρα κανείς δεν είναι χαζός και οποίος το λέει τότε είναι ο ίδιος .
Guest 712911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.