Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πλέον;
ΤΑ ΜΙΣΩ!!
Ωωω ναι!
Κι ἐγώ!!!!!!!!!!!!!
Ἀλλα δυστυχῶς θὰ τὰ κάνω καὶ στὸ Πανεπιστήμιο!!!
Γιὰ τὸ πτυχίο ρε γαμῶτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ τα ίδια ακριβώς!!
Μέχρι που πέρασα στη φιλολογία και τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Είναι το πιο βαρετό μάθημα.
αληθεια????και θελω να διαλεξω και κλασσικη κατευθυνση...με τρομαξες τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δὲ θέλω νὰ σὲ τρομάξω, μὰ πραγματικὰ θὰ λιώσεις στὰ λατινικά!!!!!!!αληθεια????και θελω να διαλεξω και κλασσικη κατευθυνση...με τρομαξες τωρα
Θὰ τὰ σιχαθεῖς...
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δὲ θέλω νὰ σὲ τρομάξω, μὰ πραγματικὰ θὰ λιώσεις στὰ λατινικά!!!!!!!
Θὰ τὰ σιχαθεῖς...
εμενα μου αρεσαν παρα πολυ και εγραψα σχεδον αριστα...αλλα ετσι οπως το ειπατε ειλικρινα τρομαξα
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχουν ΣΧΕΣΗ με αυτά του λυκείου.... Και εγώ τα φοβάμαι τα λατινικά... ολόκληρη τη σχολή γενικά, με έχουν τρομοκρατήσει...εμενα μου αρεσαν παρα πολυ και εγραψα σχεδον αριστα...αλλα ετσι οπως το ειπατε ειλικρινα τρομαξα
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα μου αρεσαν παρα πολυ και εγραψα σχεδον αριστα...αλλα ετσι οπως το ειπατε ειλικρινα τρομαξα
Καλὰ αὐτὸ δὲ νομίζω νὰ παίζει ρόλο
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχουν ΣΧΕΣΗ με αυτά του λυκείου.... Και εγώ τα φοβάμαι τα λατινικά... ολόκληρη τη σχολή γενικά, με έχουν τρομοκρατήσει...
ενταξει ρε παιδια αν διαβαζεις απο την αρχη χωρις κενα(αυτο εχω σκοπο να κανω) παιζει να εχεις προβλημα???μπορει να περασα σε σχολη με βαση 14.600 αλλα ειχα σχεδον 18.000 μορια....ποσο να δυσκολευτω αν τα παρακολουθω?
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει ανάλογα τι καθηγητές έχεις είναι καμιά φορά το θέμα... Εμένα πάντως κάτι φίλες μου σε φιλολογίες γιάννενα-θεσσαλονίκη δυσκολεύονται πάρα πολύ να τα περάσουν...ενταξει ρε παιδια αν διαβαζεις απο την αρχη χωρις κενα(αυτο εχω σκοπο να κανω) παιζει να εχεις προβλημα???μπορει να περασα σε σχολη με βαση 14.600 αλλα ειχα σχεδον 18.000 μορια....ποσο να δυσκολευτω αν τα παρακολουθω?
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλὲ ναί! Τὰ μόρια δὲν παίζουν ρόλο στὸ ἑλληνικὸ σύστημα.ενταξει ρε παιδια αν διαβαζεις απο την αρχη χωρις κενα(αυτο εχω σκοπο να κανω) παιζει να εχεις προβλημα???μπορει να περασα σε σχολη με βαση 14.600 αλλα ειχα σχεδον 18.000 μορια....ποσο να δυσκολευτω αν τα παρακολουθω?
Βασικὰ τὸ θέμα εἶναι πὼς τὰ λατινικὰ τοῦ σχολείου δὲν ἔχουν καμία σχέση μὲ αὐτὰ τοῦ Πανεπιστημίου
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Άντε δεν πειράζει έχουμε καιρό να αγχωθούμε μέχρι τον ιανουάριο!!
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλὲ ναί! Τὰ μόρια δὲν παίζουν ρόλο στὸ ἑλληνικὸ σύστημα.
Βασικὰ τὸ θέμα εἶναι πὼς τὰ λατινικὰ τοῦ σχολείου δὲν ἔχουν καμία σχέση μὲ αὐτὰ τοῦ Πανεπιστημίου
ελπιζω να μην εχω τεραστιο προβλημα παντως
Άντε δεν πειράζει έχουμε καιρό να αγχωθούμε μέχρι τον ιανουάριο!!
σε ποια πολη εισαι??φιλολογια αν καταλαβα καλα?
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελπιζω να μην εχω τεραστιο προβλημα παντως
Καλὴ δύναμη!!! Εὔχομαι ὅ,τι καλλίτερο!
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεσσαλονίκη θα είμαι... Ναι φιλολογίασε ποια πολη εισαι??φιλολογια αν καταλαβα καλα?
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλὴ δύναμη!!! Εὐχομαι ὅ,τι καλλίτερο!
ευχαριστω πολυ...καλη δυναμη και σε σενα
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεσσαλονίκη θα είμαι... Ναι φιλολογία
περνουσα και εγω θεσ/νικη αλλα δεν την εβαλα
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειράζει....περνουσα και εγω θεσ/νικη αλλα δεν την εβαλα
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
art1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Plato97
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.