maraki362
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arsenia
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MeLianno0zz
Νεοφερμένος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Κοίτα,εγώ κατάλαβα τι εννοούσες...αλλά δεν είναι όλοι,οκ?...κάποιοι...Συγγνώμη αλλά μου την έδωσε αυτό..Από που έως που να γίνει κάτι τέτοιο..
Φέτος όμως, μόλις ρωτήσουμε κάτι πέρα από το μάθημα, η κυρία αμέσως μας επαναφέρει γιατί λέει έχουμε μείνει πίσω... αφήστε που όταν αποφασίζει να απαντήσει σε μια ερώτηση, πλατειάζει τόσο πολύ, που στο τέλος χάνεται και δεν δίνει μια ουσιαστική απάντηση στην ερώτηση!
Όμως οι συζητήσεις και οι συμβουλές των καθηγητών στα παιδιά, είναι που μένουν στην μνήμη τους και μετά το τέλος του σχολείου, όχι οι εκατοντάδες σελίδες που μάθαμε παπαγαλία...
mapa
Νεοφερμένος
vaggeliss
Νεοφερμένος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Από πότε Ραφαελίτσα μου???Μου αρέσουν τα θρησκευτικά
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
καταρχην πρεπει να πω οτι δεν περιμενα με τιποτα να εχω τοσο διαφορετικη γνωμη για τα θρησκευτικα στο γυμνασιο, γιατι στο δημοτικο ηταν το δευτερο χειροτερο μου μετα την κοινωνικη και πολιτικη αγωγη (η ευελικτη ζωνη,μπαχ,δεν πιανεται!δεν ειναι μαθημα αυτο!!!) και εκανα graffiti πανω στο βιβλιο...βαριομουνα που ζουσα στην ωρα αυτη! αλλα φετος ειναι τελεια!πραγματικα! γιατι κανουμε πολυ ενδιαφερουσες συζητησεις στην ταξη γενικοτερα,και δινει η καθηγητρια σημασια χωρις να την ενδιαφερει να βγαλλει απλα την υλη, αλλα ουτε ειναι κανα ατομο γεια σου, σαν αυτα που περιγραφονται σε διαφορα μνμτα (...ειπαμε ελεος!) το ακριβως αντιθετο... μεχρι και οι αθεοι το λενε καθαρα,γιατι ακριβως το μαθημα δεν ειναι μονοπλευρο ακομη κι αν δεν διδασκομαστε αλλες θρησκειες...! το οτι δεν λεμε υπερβολες εκει μεσα ειναι φανταστικο
school_is_dumb
Νεοφερμένος
Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραία γιατί είναι σαν παραμυθάκι και μόλις τα διαβάσω μια φορά, εκτός του ότι με παίρνει ο ύπνος τα μαθαίνω και πολύ εύκολα!! (Βγάζω και 18!!)
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
karkatsoulis
Νεοφερμένος
Εμένα θα μου άρεσαν μόνο αν δεν ήταν υποχρεωτικά και αν μαθαίναμε μόνο τα απαραίτητα.Δηλαδή να μαθαίναμε 1-2 χρόνια τα βασικά για τη θρησκεία μας και έπειτα να κάναμε άλλες θρησκείες!Γιατί το μάθημα λέγετε Θρησκευτικά και όχι Χριστιανικά!
Κάπως έτσι...Νταξ,πάνε και έρχονται τα θρησκευτικά...στο λύκειο ομως δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά του γυμνασίου!στο λύκειο μιλάμε(μιλάει) για τη σατανική ροκ,τους σατανικούς αλλόθρησκους,τη δήθεν σατανική μαγεία και πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή..Εγώ λέω οτι παίζεται στη τρέλα του εκαστοτε θεολόγου...
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάπως έτσι...Νταξ,πάνε και έρχονται τα θρησκευτικά...στο λύκειο ομως δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά του γυμνασίου!στο λύκειο μιλάμε(μιλάει) για τη σατανική ροκ,τους σατανικούς αλλόθρησκους,τη δήθεν σατανική μαγεία και πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή..Εγώ λέω οτι παίζεται στη τρέλα του εκαστοτε θεολόγου...
Στο Λύκειο τα θρησκευτικά είναι μακράν καλύτερα από αυτά του Γυμνασίου.Αλλά είναι και στη βούληση του καθηγητή.Η δικιά μας ας πούμε μας έκανε περισσότερο για τα δόγματα του Χριστιανισμού αντί να μας κάνει άλλες θρησκείες και αθεΊα που είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα!!
karkatsoulis
Νεοφερμένος
Στο Λύκειο τα θρησκευτικά είναι μακράν καλύτερα από αυτά του Γυμνασίου.Αλλά είναι και στη βούληση του καθηγητή.Η δικιά μας ας πούμε μας έκανε περισσότερο για τα δόγματα του Χριστιανισμού αντί να μας κάνει άλλες θρησκείες και αθεΊα που είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα!!
Εμάς παλι,τα πέρασε ολα τα θέματα,μονο που,αφού τελειώσει τη 'παρουσιαση' με κάποια πανάρχαια video και διαφάνιες,αρχίζει το κύριγμα πως όλα αυτα δε μας φέρνουν πιο κοντά στο θεό,αρα μας απομακρίνουν απο αυτόν,ergo είναι σατανικά.Και ενα καρφί μεσ'τη μέση ενος διαδρόμου σατανικό μπορεί να το βγάλει..(να μήν είναι σε κάποιο σύμπαν?...)
Alekouras
Νεοφερμένος
giorgakis26234
Νεοφερμένος
Το πιο τραγικό βέβαια ήταν ότι όταν φτάσαμε στις άλλες θρησκείες, η παράδοση της καθηγήτριας μας συνέχεια πήγαινε στο πόσο κατώτερες είναι σε σχέση με το χριστιανισμό. Ο ορισμός της πλύσης εγκεφάλου.
Και δυστυχώς μας έχει βάλει και 50-60 σελίδες ύλη για τις εξετάσεις, που σημαίνει ότι θα έχουμε δράματα.....
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιζει να μην το εχω κανει ποτε μετα το δημοτικο
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
μην μετανοειτε...
Indigo_Blue
Νεοφερμένος
korineto
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.