~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silia_italiki
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
ειμαι τοσο ευτυχισμενη που στην ελλαδα εχουμε πανελληνιες και στην αμερικη μπαινουν στο ντουκου τα αχρηστα στα πανεπιστημια ...
Ρε είστε μαλάκες; Ή σαν τον άλλο που δε θεωρεί γιατρό οποιονδήποτε σπούδασε έξω απ' την Ελλάδα; Μη σας γαμάει το μυαλό η τηλεόραση, ξυπνήστε.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Joaquín
Διάσημο μέλος
Ον: ΝΑΙναι.
silia_italiki
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
γιατι να μου αρεσει ;;;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι κοπελα μπορεις να βρεις , γιατι σπιτι μπορεις να αποκτησεις με τα χρονια , γιατι οικονομικη ανεξαρτησια δεν εχει σχεδον κανενας στην ηλικια σου , γιατι οι πανελληνιες δεν ειναι το τελος της ζωης μας , γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κανενα φιλο και γιατι οι φιλοι θα ρθουν οπου να ναι...γιατι ολα σου τα προβλημα με θεληση ειναι επιλυσημα και γιατι οπως ειπε και ο απο κατω εχει την υγεια σου οτι πιο σημαντικο δηλαδη!οχι,κοπελα δεν εχω,σπιτι δεν εχω,οικονομικη ανεξαρτησια δεν εχω,πανελληνιες δεν εγραψα και τοσο super,καλους φιλους εχω 2 και αυτη τη στιγμη δεν ειναι αθηνα
γιατι να μου αρεσει ;;;
Guest 045911
Επισκέπτης
Theseus
Νεοφερμένος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
crine
Εκκολαπτόμενο μέλος
fAzR
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
1.γιατι κοπελα μπορεις να βρεις ,
2.γιατι σπιτι μπορεις να αποκτησεις με τα χρονια ,
3.γιατι οικονομικη ανεξαρτησια δεν εχει σχεδον κανενας στην ηλικια σου ,
4.γιατι οι πανελληνιες δεν ειναι το τελος της ζωης μας ,
5.γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κανενα φιλο και γιατι οι φιλοι θα ρθουν οπου να ναι...
6.γιατι ολα σου τα προβλημα με θεληση ειναι επιλυσημα και
7. γιατι οπως ειπε και ο απο κατω εχει την υγεια σου οτι πιο σημαντικο δηλαδη!
εεεεεεεεε μην απαντας σε εξομολογήσεις απο την ψυχη μου νταλα βραδι νιωθω αβολα
τεσπα θα μπω στο κοπο να απαντησω
1.εεεεεεε κάποτε χαίρω πολυ εγω τωρα θελω
2.ε και και παλι αποτελει προβλημα αυτο...αλλο τωρα αν θα αποκτησω στο μελλον
3.δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι εγω βλεπω την υφισταμένη κατασταση to me only
4.οχι αλλα ειναι κατι που θα καθορίσει ενα πολυ μεγαλο μερος του υπολοιπου=σπουδες και επαγγελμα(κυριως το 1ο)
5.α ναι τι ωρα ακριβως θα ερθουν;;;αυτο που λες ειναι το μονο αβεβαιο
6.ναι καλα τρομερη συμβουλη και μετα θα ερθει η μαγικη νεραιδα και ολα θα γινουν μια χαρα...
7.σε αυτο συμφωνω
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
fAzR
Νεοφερμένος
εεεεεεεεε μην απαντας σε εξομολογήσεις απο την ψυχη μου νταλα βραδι νιωθω αβολα
τεσπα θα μπω στο κοπο να απαντησω
1.εεεεεεε κάποτε χαίρω πολυ εγω τωρα θελω
2.ε και και παλι αποτελει προβλημα αυτο...αλλο τωρα αν θα αποκτησω στο μελλον
3.δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι εγω βλεπω την υφισταμένη κατασταση to me only
4.οχι αλλα ειναι κατι που θα καθορίσει ενα πολυ μεγαλο μερος του υπολοιπου=σπουδες και επαγγελμα(κυριως το 1ο)
5.α ναι τι ωρα ακριβως θα ερθουν;;;αυτο που λες ειναι το μονο αβεβαιο
6.ναι καλα τρομερη συμβουλη και μετα θα ερθει η μαγικη νεραιδα και ολα θα γινουν μια χαρα...
7.σε αυτο συμφωνω
φιλε μου οσον αφορα το 1, εκ πειρας σου λεω οτι θα ερθει και θα φυγει πολλες φορες και θα ειναι διαφορετικη, μην ανησυχεις γιαυτο λλωστε ολοι στην ιδια θεση ειμαστε εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις που ειναι μετρημενα ατομα που αν και εχουν τα παντα χαλανε τη ζωη τους................
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Τίποτα λιγότερο από τα πάντα, ε?
τουλαχιστον υπαρχουν και αισιοδοξα ατομα σαν εσενα εγω παλι τωρα τελευταια εχω τις μαυρες μου.τεσπα αντε για να νιωσεις καλυτερα θα σου βαλω +1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.