Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω με τη Δεσποινα..εγω πιστευω επισης πως οι δυσκολιες και τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε καθημερινα εκτος του οτι μας κανουν πιο δυνατους, μας κανουν και εκτιμαμε περισσοτερο και καποια πραγματα. Πιστευω πως αν δεν υπηρχαν και τα 'δυσκολα' δεν θα μπορουσαμε να γινουμε πραγματικα ευτυχισμενοι.Είναι πιστεύω έγκλημα για κάποιον να μην του αρέσει η ζωή του...
Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ζεις?? Να υπάρχεις, να αναπνεεις...
Μην είμαστε μίζεροι... Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες καθημερινά. Και εγώ και εσείς και όλοι...Δεν είναι λόγος αυτός να μας κάνει να μην μας αρέσει η ζωή μας.
Και άλλωστε αυτό είναι και το πιο ''ωραίο'' της υπόθεσης. Αν ήταν όλα ρόδινα δεν θα παλεύαμε και για τίποτα.. θα είμασταν απαθείς...
Τελοσπάντων... Ευχαριστημένη από την ζωή μου είμαι! Έχω αυτά που πρέπει. Και ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε αυτόυς που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Στη σκέψη και μόνο ότι άλλοι δεν έχουν κατοικία, χρήματα, ή φαγητό, απέλπίζομαι.
Κι ας μην παίρνω τους τέλειους βαθμούς αυτή τη περίοδο, κι ας περιμένω έναν αδερφό απο άλλη μητέρα, κι ας έχω τσακωθεί με την κολλητή μου, κι ας γράφω αύριο γαλλικά χωρίς να έχω διαβάσει, κι ας παραδεχτώ πως δεν είμαι τόσο έξυπνη και τόσο όμορφη όπως άλλα κορίτσια, κι ας συνειδητοποιήσω πως αυτός που είμαι ερωτευμένη εδώ και καιρό θέλει άλλη... Δεν βαριέσαι, θα τα ανεχτώ κι αυτά. Γιατί το χρώμα που θα πάρει η ζωή, εξαρτάται μόνο απο εμάς. Ακόμα και στα άσχημα, εσύ χαμογέλα και δείξε σ' όλους πως τίποτα δεν μπορεί να σε ρίξει. Σκέψου πάντα τα θεττικά, τους ανθρώπους που σ' αγαπάνε πραγματικά για αυτό που είσαι και λέγε πάντα ευχαριστώ, όχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Αλλά κι ο λόγος που είμαστε ζωντανοί, είναι μια αφορμή για να πούμε "ευχαριστώ" σε κάποιον που μας άφησε να ζήσουμε...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για την ζωή μου...αχάμ μου αρέσει. Έχω φίλους, έχω 2 γονείς και μία αδερφούλα, όλοι είναι γεροί. Είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση, και πιστεύω ότι ζω πολύ καλά. Στο σχολείο τα πάω καλά....
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πιστεύω έγκλημα για κάποιον να μην του αρέσει η ζωή του...
Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ζεις?? Να υπάρχεις, να αναπνεεις...
Μην είμαστε μίζεροι... Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες καθημερινά. Και εγώ και εσείς και όλοι...Δεν είναι λόγος αυτός να μας κάνει να μην μας αρέσει η ζωή μας.
Και άλλωστε αυτό είναι και το πιο ''ωραίο'' της υπόθεσης. Αν ήταν όλα ρόδινα δεν θα παλεύαμε και για τίποτα.. θα είμασταν απαθείς...
Τελοσπάντων... Ευχαριστημένη από την ζωή μου είμαι! Έχω αυτά που πρέπει. Και ο σκοπός είναι να βοηθήσουμε αυτόυς που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.
Ναι πολύ πολύ σωστά...Αυτά τα καθημερινά που αντιμετωπίζουμε όλοι τα έχουμε...Ας αναλογιστούμε λίγο τις τριτοκοσμικές περιοχές τους ανθρώπους με ανίατες ασθένειες...Τους ανθρώπους με τόσα προβλήματα...Πολύ σωστά λέει η Δέσποινα ας μην είμαστε μίζεροι...Έχει δίκιο...Ας μην έχουμε πια επίπλαστες ανάγκες...Αν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τα απαραίτητα είμαστε καλά κ ας είμαστε ευτυχισμένοι...Δε θα είμαστε όλοι Κροίσοι...Κ στο τέλος τέλος δεν φέρνουν τα χρήματα την ευτυχία...Ίσως μας εξασφαλίζουν το δρόμο προς αυτήν αλλά όχι πάντα...Ας τα δεχτούμε όλα δε χάνουμε κ τίποτα...Μπράβο Δέσποινα:no1:
Emmanuella
Νεοφερμένος
Εγώ βιώνω ακόμα το απόλυτο όνειρο ...
Δεν μπορώ να απαντήσω αν είμαι ευχαριστημένη ... σε κάποια χρόνια ... ίσως ... ναι ...
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεχρι τα 18 ονειρευεσαι. Απο 18 εως 20 μαθαινεις να αποδεχεσαι. Απο τα 20 μεχρι τα 24 μαθαινεις να επιβαλλεσαι ( στη ζωη ). Απο τα 24 εως τα 30 προσπαθεις να πετυχεις το ονειρο των 18 χρονων που ωριμασε. Απο τα 30 μεχρι τα 60 επιβιωνεις. Απο τα 60 και μετα ελπιζεις..
Εγώ βιώνω ακόμα το απόλυτο όνειρο ...
Δεν μπορώ να απαντήσω αν είμαι ευχαριστημένη ... σε κάποια χρόνια ... ίσως ... ναι ...
Μια και είμαι στην ηλικία από 30 εως 60 (...) να διορθώσω ότι και σ' αυτήν την ηλικία ονειρεύεσαι, ενώ επιβιώνεις.
single
Νεοφερμένος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια το προβλημα ειναι οτι μενω στην αθηνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή ή δυστυχισμένη ζωή, υπάρχουν μόνο ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές.
eiii κλεμμενοοοο!
BYG123
Νεοφερμένος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
(τα γραψα καπως μπερδεμενα αλλα μετα απο μια μερα φυσικης ειναι λιγο λογικο )
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
SICX
Διάσημο μέλος
"για να καταλαβεις την αξια της ζωης, ειναι μαλλον απαραιτητο να καταλαβεις την αξια του ενος δευτερολεπτου" [ανωνυμος]
"εδω στου δρομου τα μισα,
εφτασε η ωρα να το πω
αλλα ειναι κεινα που αγαπω
γι'αλλου γι'αλλου ξεκινησα
στα αληθινα στα ψευτικα
το λεω και τ'ομολογω
σαν να ημουν αλλος κι οχι εγω
μες τη ζωη πορευτηκα
οσο κι αν κανεις προσεχει
οσο κι αν το κυνηγα
παντα παντα θα 'ναι
δευτερη ζωη δν εχει..."
[οδυσσεας ελυτης]
μου αρεσει η ζωη μου, την απολαμβανω, οπως και να ταν θα μου αρεσε διοτι ετσι ειναι η ζωη, και ειναι γλυκια ακριβως επιδη ειναι ετσι.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
επειδη αυτη η παλια μου υπογραφη δεν ειναι λογια δικα μου αλλα ενος ινδου φιλοσοφου, του Osho, θα ηθελα να τη γραψουμε ετσι οπως ακριβως ειναι..."η ζωη δν ειναι γριφος για να λυσεις αλλα μυστηριο για να απολαυσεις." [παλια υπογραφη απο μελος blue_butterfly]
"για να καταλαβεις την αξια της ζωης, ειναι μαλλον απαραιτητο να καταλαβεις την αξια του ενος δευτερολεπτου" [ανωνυμος]
"εδω στου δρομου τα μισα,
εφτασε η ωρα να το πω
αλλα ειναι κεινα που αγαπω
γι'αλλου γι'αλλου ξεκινησα
στα αληθινα στα ψευτικα
το λεω και τ'ομολογω
σαν να ημουν αλλος κι οχι εγω
μες τη ζωη πορευτηκα
οσο κι αν κανεις προσεχει
οσο κι αν το κυνηγα
παντα παντα θα 'ναι
δευτερη ζωη δν εχει..."
[οδυσσεας ελυτης]
μου αρεσει η ζωη μου, την απολαμβανω, οπως και να ταν θα μου αρεσε διοτι ετσι ειναι η ζωη, και ειναι γλυκια ακριβως επιδη ειναι ετσι.
"Η ζωη δεν ειναι ενας γριφος για να τον λυσεις. Η ζωη ειναι ενα μυστηριο για να το ζησεις."
συγνωμη για αυτην την παρεμβαση...
και οι στιχοι του ελυτη που εγραψες γιωργο ειναι παρα πολυ ωραιοι και με πολυ νοημα και αν δεν κανω λαθος εχουν μελωποιηθει κιολας...
να το, το βρηκα... https://www.youtube.com/watch?v=66rlRHeafWU
ναι μ' αρεσει η ζωη μου... ειναι κατι που μου δοθηκε και θα ηθελα να την κανω οσο πιο ομορφη (για μενα) γινεται, και αυτο προσπαθω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.