vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
ναι εεε... σε όσους δεν γράφει πείτε και τι σχολή είστε!!
ούτε εσύ γράφεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasrousmath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι ΠΑΛΟΥΚ ΓΚΙΟΥΖΕΛ όμως.πφφ
Πρόοδοι και πάλι πρόοδοι κάθε τρεις και λίγο.Διάβασμα και συνεχής παρακολούθηση διαλέξεων, αλλα είναι εξεραιτικά ενδιαφέρον το αντικείμενο που σπουδάζω.
Θα ήθελα βέβαια να μπορούσα να ήμουν στην Ιατρική.Αν δεν γίνει κάποια στιγμή αυτό, θα κάνω μεταπτυχιακό στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά με ειδίκευση στην Εφαρμοσμένη Μαθηματική Βιολογία-Υπολογιστική Νευροβιολογία.
Αυτα τα ολίγα.
Πάμε για διάβασμα τώρα....
πφφφ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι γιατί δεν ξέρεις; ποτέ δεν το έκρυψα...ούτε εσύ γράφεις
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
ναι γιατί δεν ξέρεις; ποτέ δεν το έκρυψα...
να πω τότε το ίδιο και για μένα;
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Nina Zazety
Νεοφερμένος
εσύ πρέπει ή φυσικό να είσαι ή μαθηματικό...να πω τότε το ίδιο και για μένα;
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
εσύ πρέπει ή φυσικό να είσαι ή μαθηματικό...
μέσα έπεσες
μου θυμιζεις τυην αδερφη μου που σπουδασε 5 χρονια ιατρικη κ τ παρατησε ενω της εμειναν 3 μαθηματα ( ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ Τ ΙΔΙΟ!! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Σ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ!!!Δε μου αρεσει
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αντε ωραια ΚωσταΕιδικα τωρα που αρχισαμε να μπαινουμε και σε σχολικες ταξεις, δηλωνω ενθουσιασμενος και ερωτευμενος με το επαγγελμα που εχω επιλεξει!!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
αντε ωραια Κωστα
offtopic: Να δω ποτε θα διορθωθει και το προβλημα με το ριμαδοchat, για να μπορουμε να μπαινουμε και εμεις οι καημενοι να λεμε καμια μ@@@@α...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και είναι νωρίς...ΠΟΛΥ
Παντως σημερα στην εισαγωγη σκυλοβαρεθηκα
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Πλάκα είχε!
Είναι ένας που θέλω να του χώσω μπουνιά πάντως.
β΄ κλιμάκιο δεν είσαι εισαγωγή?
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Πλάκα είχε!
Είναι ένας που θέλω να του χώσω μπουνιά πάντως.
β΄ κλιμάκιο δεν είσαι εισαγωγή?
Ώστε εδώ είστε...
Λογική η αντίδραση αλλά δώστε όση προσοχή μπορείτε.
Γενικά οι εντυπώσεις σε σχέση με τις προσδοκίες σας ποιες είναι?
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Ώστε εδώ είστε...
Λογική η αντίδραση αλλά δώστε όση προσοχή μπορείτε.
Γενικά οι εντυπώσεις σε σχέση με τις προσδοκίες σας ποιες είναι?
Όπως είπα είναι νωρίς ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα, αλλά γενικά είναι καλύτερα απ' ότι περίμενα (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι περίμενα). Λίγο λιγότερο να φλυαρούσαν κάποιοι καθηγητές..
*να υποθέσω ότι στο παράδειγμα με την εγγραφή των φοιτητών στην εισαγωγή στο δίκαιο δε θα πάρουμε ποτέ απάντηση, ε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- K Mpou
- Hased Babis
- ch2006
- nearos
- Ken
- Reader
- Msp1
- peter347
- VIVA
- eleftheriaG
- ScarletFox
- Kate1914
- P.Dam.
- g59
- Aggel0sss
- Τρελας123
- an_gk
- giorgos5002
- phleidhs
- youresovain
- antonis97
- hello1234
- Ιωάννης1234
- eukleidhs1821
- Dionyshs1
- Abiogenesis
- AggelikiGr
- Ryuzaki
- Frozensun
- Ilovemycats27
- Lifelong Learner
- thecrazycretan
- iew
- Meow
- ivannag
- Obi-Wan Kenobi
- Alessandra Eliza
- Nala
- constansn
- Pharmacist01
- giannhs2001
- Unboxholics
- Νικολινα
- Startx0
- elevag
- ggl
- tsiobieman
- GeorgePap2003
- Scandal
- dmav
- bill09876
- iiTzArismaltor_
- Steliosgkougkou
- Drglitterstar
- Jesse_
- Peter Pan13
- kiyoshi
- estrela
- SoyN
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- Nemesiis
- angies
- allall1
- Γατέχων
- spring day
- Verikoko17
- thenutritionist
- AnnaRd
- Ness
- MrDna
- Φινεύς
- Leo komm
- jimis2001
- flaura
- George.S
- ikigai
- georgios03
- Joji
- xanthippiad
- Giannis_19
- fockos
- Giii
- Αναστασία197
- Magigi
- χημεια4λαιφ
- Helen06
- PanMoonlight
- nicole1982
- suuuuiiii
- BatGuin
- Than003
- SlimShady
- panagiotis12
- aggorf
- Gus Roger10
- Athens2002
- arko
- Enhypen
- SaaruTheDracthyr
- Praxis
- clevercat
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.