Dias
Επιφανές μέλος
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μου πάρουν το pc, θα παίρνω το netbook (το κρύβω και δεν ξέρουν που είναι ) και αν μου κόψουν το internet, έχω και παιχνίδια στον υπολογιστή για να παίζω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος
Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις (και είμαστε όλοι εδώ): Υπάρχει κάποιος που του είχαν αποσυνδέσει οι ...μεγάλες δυνάμεις τον υπολογιστή? Αν θέλει ας μας πει την άποψη του...
ναι
δεν εχω οθονη...και τωρα πια αυτο συμβαινει για τους πιο ασημαντους λογους οπως το οτι δεν πηγα να πεταξω τα σκουπιδια
αλλα καλα δεν υπαρχει προβλημα...παω νετ καφε η διαβαζω κανα βιβλιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις (και είμαστε όλοι εδώ): Υπάρχει κάποιος που του είχαν αποσυνδέσει οι ...μεγάλες δυνάμεις τον υπολογιστή? Αν θέλει ας μας πει την άποψη του...
Ποτέ δεν χρειάστηκε, αν και σκέφτομαι να το δώσω οικειοθελώς από τον Σεπτέμβρη και μετά για να αφοσιωθώ στο διάβασμα. ^^
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
*πολυ αποφασιστικη το εχω δει τωρα τελευταια*
fockos
Επιφανές μέλος
Το πσ ειναι σε ουδετερο μερος ....δηλαδη σε μερος που μπορουν ολοι να μπουν οποιαδηποτε στιγμη...προσωπικα εχω βαλει πολυ ψηλα τον στοχο και δεν εχω καμια ορεξη να αποτυχω λογο του πισιου !οποτε λεμε οχι στο ιντερνετ και ναι στο διαβασμα !Παρολαυτα,φυσικα και θα εχω προσβαση αλλα πιο λιγες ωρες και με μετρο ..ισα ισα για να παιρνω τις πληροφοριες μου και τελος!Απο εδω και περα το πσ θα λειτουργει σαν ενα βοηθημα για εμενα ..εγω θα χρησημοποιω αυτο και οχι αυτο εμενα
όχι στο ιντερνετ ναι στο Ischool
Zaraki
Δραστήριο μέλος
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Καποια στιγμη διαπιστωσα οτι δεν μπορουσα να διαβασω στο σπιτι, με καμια δυναμη. Ημουν 22 χρονων μαντραχαλος, και ο υπολογιστης κυριολεκτικα με εθιζε. Το χερι μου πηγαινε απο μονο του στο κουμπακι, με καποιον μαγικο, πλην ανεξηγητο τροπο. Ετσι, προτιμουσα στις εξεταστικες να ξυπναω πολυ πρωι, να πηγαινω μεχρι το πανεπιστημιο και να διαβαζω εκει απομονωμενος, απο το να εχω τον πειρασμο διπλα μου. Σας πληροφορω οτι εκεινες οι εξεταστικες ηταν οι πιο αποδοτικες.
Θεωρω οτι ειναι δυσκολο ενα παιδι να συγκεντρωθει στα μαθηματα του, οταν εχει ανοιχτο εναν ολοκληρο κοσμο στην οθονη του, πλεον, με την ευρυτατη διαδοση του ιντερνετ. Ειχαμε και εδω στο ischool την περιπτωση ενος μαθητη, ο οποιος εμπαινε στο φορουμ και καλα για "αποριες", και καλα ελεγε οτι "διαβαζε", και καθε 10 λεπτα εγραφε απαντησεις στα διαφορα θεματα.
Γενικα θα ελεγα πως, αν ημουν γονιος, δεν θα το ρισκαρα. Θα προσπαθουσα να ελαχιστοποιησω τους πειρασμους μεσα στο σπιτι, ετσι ωστε ακομη και αν το παιδι μου ηθελε να διαβασει, να μην το αποσπουν πολλα πραγματα. Αν το παιδι δεν θελει να διαβασει, δεν πα' να το κλειδωσεις και στους τεσσερις τοιχους, δεν προκειται να διαβασει.
avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cherie
Δραστήριο μέλος
Μαίρη τι θα κάνουμε από φέτος? Eύγε κοριτσάρα μου! Στο θέμα μας.Το πσ ειναι σε ουδετερο μερος ....δηλαδη σε μερος που μπορουν ολοι να μπουν οποιαδηποτε στιγμη...προσωπικα εχω βαλει πολυ ψηλα τον στοχο και δεν εχω καμια ορεξη να αποτυχω λογο του πισιου !οποτε λεμε οχι στο ιντερνετ και ναι στο διαβασμα !Παρολαυτα,φυσικα και θα εχω προσβαση αλλα πιο λιγες ωρες και με μετρο ..ισα ισα για να παιρνω τις πληροφοριες μου και τελος!Απο εδω και περα το πσ θα λειτουργει σαν ενα βοηθημα για εμενα ..εγω θα χρησημοποιω αυτο και οχι αυτο εμενα
Ποτέ δεν μου έχουν πάρει το λάπιτόπι για να διαβάσω. Μπορώ (ακόμη) να κρατάω ισορροπίες. Άμα έχω διάβασμα δεν πρόκειται να χάσω πολύ χρόνο στο πισί. Ειδικά φέτος που θα έχω και φροντιστήρια θα το αποχωριστώ.
Έχω γνωστό που οι γονείς του είχαν πάρει την οθόνη του πισιού όταν έδινε εξετάσεις για να περάσει στη Γ' Λυκείου. Εκείνος λέει πως τον βοήθησε γιατί θα είχε μείνει κολλημένος σε μια οθόνη παίζοντας και από διάβασμα ούτε λόγος. ΑΝ ποτέ φτάσω σε τέτοιο σημείο πιστεύω να έχω τη δύναμη να σταματήσω μόνη μου και να μην ανακατευτούν οι γονείς μου. Παίζει ρόλο και το πόσο αποφασιστικός και επιρρεπής είναι ο άλλος.
Μαίρη ενωμένες θα νικήσουμε.
DoKi
Νεοφερμένος
Δεν έχεις δηλαδή εσύ συναίσθηση του πότε πρέπει να σηκωθέις από τον υπολογιστή?
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πσ ειναι σε ουδετερο μερος ....δηλαδη σε μερος που μπορουν ολοι να μπουν οποιαδηποτε στιγμη...προσωπικα εχω βαλει πολυ ψηλα τον στοχο και δεν εχω καμια ορεξη να αποτυχω λογο του πισιου !οποτε λεμε οχι στο ιντερνετ και ναι στο διαβασμα !Παρολαυτα,φυσικα και θα εχω προσβαση αλλα πιο λιγες ωρες και με μετρο ..ισα ισα για να παιρνω τις πληροφοριες μου και τελος!Απο εδω και περα το πσ θα λειτουργει σαν ενα βοηθημα για εμενα ..εγω θα χρησημοποιω αυτο και οχι αυτο εμενα
σας παρακαλω μην μπαινεται στον χρηστη του νιονιου γιατι αυτος που το εγραψε αυτο δεν ειναι ο νιονιος
mariza_93
Δραστήριο μέλος
σας παρακαλω μην μπαινεται στον χρηστη του νιονιου γιατι αυτος που το εγραψε αυτο δεν ειναι ο νιονιος
συμφωνω......παρατηρω την μαιρη τελευταια να μιλα σοβαρα και αρχίζω και ανησυχώ!
μαιρη εχεις αρχίσει και χαλάς!
roseberry
Διάσημο μέλος
στα διαλα
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Το θέμα είναι να καταφέρει ο γονιός να περάσει την νοοτροπία του διαβάσματος στο παιδί. Τώρα το πώς θα το κάνει αυτό, είναι διαφορετικό για κάθε παιδί..
mariza_93
Δραστήριο μέλος
χαχαχχαχα σκαστε ρε εγω καταβαθος ειμαι ενα πολυ ισορροπημενο ατομο !
στα διαλα
εχεις απόλυτο δίκιο..εκατομυρια φορες κάθομαι με ένα βιβλίο και μπορεί να περάσουν και 3 ώρες και να έχω διαβάσει μόνο μια παράγραφος... άμα δεν θέλεις να διαβάσεις ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν θα διαβάσεις......Παιδιά, αν κάποιος δεν θέλει να διαβάσει, και σ' ένα άδειο δωμάτιο 1χ1 να τον βάλεις μόνο με το βιβλίο δεν θα διαβάσει. Και το βιβλίο να κοιτάει και να νομίζεις ότι διαβάζει, πάλι δεν θα διαβάζει, ποιός ξέρει που θα ταξιδεύει με το μυαλό του...
Το θέμα είναι να καταφέρει ο γονιός να περάσει την νοοτροπία του διαβάσματος στο παιδί. Τώρα το πώς θα το κάνει αυτό, είναι διαφορετικό για κάθε παιδί..
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.