Dias
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά τους εξήγησα πως δεν είμαι χαζός να παραμελώ τα μαθήματα μου κ τους είπα απλά ότι θα μπορώ να το ελέγχω...
Έτσι και έγινε...Αφιερώνω μερικές ώρες για διάβασμα κ τις υπόλοιπες ή είμαι έξω ή κάθομαι στον υπολογιστή...
Βέβαια, οι γονείς μου είναι πολύ υπομονετικοί κ καλοί (σε γενικές γραμμές) και μου έχουν πολλή εμπιστοσύνη γιατί ξέρουν πως θα διαβάζω...(Τουλάχιστον τώρα, στις εξετάσεις)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ' την μία κάποια παιδιά μόνο έτσι διαβάζουν.. Απ' την άλλη υπάρχουν και άλλοι που το ελέγχουν και δεν χρειάζονται περιοριστικά μέτρα για να διαβάσουν.. Εξαρτάται απ'την περίπτωση λοιπόν αν είναι σωστό ή όχι.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχήν,το χρησιμοποιούν και οι ίδιοι και δεν τους συμφέρει,αλλά έχω και δικό μου laptop...οπότε...δεν τους παίρνει
Αυτό που λέει η Ίλια (απειλες του στυλ ''θα κόψουμε το ίντερνετ'')μου το λένε κι εμένα συχνά,αλλά δεν βλέπω να το κάνουν Απ'την άλλη ρε παιδιά,το θεωρώ ανόητο παιδιά άνω των 13 να χρειάζονται εκφοβισμό και απειλές για να διαβάσουν...
Ναι,θεωρώ ότι μου έχουν εμπιστοσύνη(βασικά το συμπεραίνω απο πολλά θέματα...)
Για το pc ,γενικά,μου φωνάζουν (να μην κάθομαι πολλές ώρες κτλ)αλλά δεν μου το έχουν πάρει ποτέ!Αντίθετα με τους γονείς φίλων μου...
Dias
Επιφανές μέλος
Πάντως τώρα που διαβάζω ιστορία ίσως θα ήταν πιο καλά να μην είχα ίντερνετ. Αυτό γιατί ενώ γενικά δεν παρασύρομαι, τώρα κάποια πράγματα στην ιστορία (που ιστορία δεν είχα διαβάσει στη χρονιά) μου κινούν το ενδιαφέρον και ψάχνω στο ίντρενετ για περισσότερες πληροφορίες και αυτό τελικά είναι καθυστέρηση. (Ο.Κ. μη βαράτε).
Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε μένα ποτε. Ουτε καν λέξη για τετοιο πράγμα. Εδώ με παρακαλάνε κιολας μερικές φορές να ανοίξω τον υπολογιστή να ξεχαστώ και να ξεκουραστώ λιγάκι από τα μαθήματα...
Σε μια φίλη μου παιδιά η μαμα της τον αποσύνδεσε και τον έβαλε στην ντουλάπα. Το είδα με τα μάτια μου και δεν το πίστευα. Τη λυπήθηκα την καημένη...!!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μπορούν βέβαια να απαγορέψουν σε συγκεκριμένο Η/Υ να έχει internet, αλλά εδώ πολλοί γονείς δεν ξέρουν να πιάσουν ένα mouse.
alex2395
Δραστήριο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Για εμένα η πιο σωστή συμπεριφορά από την μεριά των γονέων είναι να συμβουλεύουν τα παιδιά τους κι όχι να κόβουν το internet, για παράδειγμα. Ίσως, το πιο πιθανό σε ορισμένες οικογένειες είναι να προκληθούν τσακωμοί και όχι τελικά να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που περιμένουν οι γονείς από μια τέτοια ενέργεια...
Αν θέλει ο μαθητής να μην διαβάσει, δεν θα διαβάσει, ό,τι κι αν κάνουν οι γονείς του, αυτό είναι βέβαιο.
fockos
Επιφανές μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλωστε,αν θελω να μπω ,εχω προσβαση πια ,απο παντου.Οποτε δεν τους συμφερει,απο ολες τις αποψεις.
Οποτε με αφησαν στην ησυχια μου
SeCTeen
Νεοφερμένος
elenaki92
Δραστήριο μέλος
paparounas
Νεοφερμένος
Τωρα μπηκα γιατι πριν λιγο ξυπνησα...
prinCess.
Επιφανές μέλος
Βέβαια, πριν που μιλούσαμε με τη μητέρα μου μού είπε σε κάποια φάση "Από το Σεπτέμβριο δε θα έχεις ιντερνετ στο δωμάτιό σου για να διαβάζεις όλη τη χρονιά."
Από τη μία και γω το σκέφτομαι αυτό για να μην μπαίνω σε πειρασμούς, αλλά δε θα είμαι και 24ώρες το 24ωρο χωμένη στα βιβλία όλη τη βδομάδα. Οπότε ούτε αυτό το κόβω.
Γενικά οι δικοί μου φωνάζουν για τις ώρες στο pc αλλα επειδή είμαι υπάκουο παιδι () τους ακούω, το κλείνω όταν μου λένε και τελειώνει εκεί. Αυτά.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα εγω εχω βαλει την αδερφη μου να βαλει κωδικο στον υπολογιστη και να τον ανοιγει μονο μετα απο καθε μεθημα που δινω για καμια ωρα μονο.
Τωρα μπηκα γιατι πριν λιγο ξυπνησα...
Πλάκα κάνεις!!!
Αλλιώς δεν μπορείς να συγκρατηθείς;
Μου θυμίζει λίγο Οδυσσέα,που είπε στους συντρόφους του να τον δέσουν και να του βάλουν κερί στα αυτιά για να μην παρασυρθεί απο τις Σειρήνες...
paparounas
Νεοφερμένος
Βασικα οταν μπαινω ψαχνω για πολλα θεματα και περναει η ωρα χωρις να το καταλαβω και χανετε ολη η μερα.
kwstas_93
Νεοφερμένος
CSX2033
Νεοφερμένος
Πω πω τι θέμα είναι αυτό? Πω ρε ακούω τους φίλους μου να μου λένε "δεν μ'αφήνουν οι γονείς μου να μπω να παίξουμε ένα call of duty" και τα παίρνω στο κρανίο μιλάμε. Αν γινόταν αυτό σε 'μένα θα γινόταν της @@@@ μες το σπίτι. Πείτε με οξύθημο, πείτε με όπως γουστάρετε αλλά αυτό εγώ δεν θα το ανεχόμουν με την καμία όμως.
Kαι 'γω μαζί σου ρε μεγάλε(με λίγη ηρεμία παραπάνω βέβαια). Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα....
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιαυτο καλα κανουν οσοι το κανουν ετσι για να τους δωσουνε να καταλαβουνε,και δεν μιλαω μονο για την περιοδο των εξετασεων και ουτε για τις επιδοσεις στο σχολειο αλλα για τους ιδιους τους ευατους τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.