Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Και σε εμάς από φέτος μπήκαν εισοδηματικά κριτήρια και μάλιστα για περιορισμένο αριθμό φοιτητών (γύρω στα 1000 νομίζω άτομα) αν έχεις δηλαδή οικογενειακό και ατομικό εισόδημα πάνω από 45 χιλιάρικα θεωρείσαι γιος του Λάτση και δεν δικαιούσαι τίποτα!Μεγαλεία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking
Δραστήριο μέλος
Αααα επειδη και εγω απθ ειμαι και θα παω απο εβδομαδα για εγγραφη τα χαρτια για την σιτηση τα εκανεσ εκει που εκανες και την εγγραφη????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
για την σιτιση μου ζητησαν μια φωτογραφια,ενα εκκαθαριστικο του 2012.τους ειπα οτι οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και οτι πρεπει να δωσω και αλλα χαρτια αλλα μου ειπαν να παω στην φοιτητικη λεσχη.γενικα εχω μπερδευτει.αυριο λεω να παω στην λεσχη μπας και βγαλω ακρη.γενικα στην γραμματεια δεν ελεγαν και πολλα πραγματα,δεν ηταν τοσο επεξηγηματικοι.Αααα επειδη και εγω απθ ειμαι και θα παω απο εβδομαδα για εγγραφη τα χαρτια για την σιτηση τα εκανεσ εκει που εκανες και την εγγραφη????
keep walking
Δραστήριο μέλος
για την σιτιση μου ζητησαν μια φωτογραφια,ενα εκκαθαριστικο του 2012.τους ειπα οτι οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι και οτι πρεπει να δωσω και αλλα χαρτια αλλα μου ειπαν να παω στην φοιτητικη λεσχη.γενικα εχω μπερδευτει.αυριο λεω να παω στην λεσχη μπας και βγαλω ακρη.γενικα στην γραμματεια δεν ελεγαν και πολλα πραγματα,δεν ηταν τοσο επεξηγηματικοι.
Ναι καλυτερα να πας!!!θα σας πω εντυπωσεις απο εβδομαδα!!!απο σαλονικα εισαι?!??τι περασες????
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ειμαι απο καλαματα.περασα γαλλικη φιλολογια.παντως μην ανυσηχεις με την εγγραφη.θα σε βοηθησουν οι κομματικοι.χαχαχαχαχα εσυ τι περασες?Ναι καλυτερα να πας!!!θα σας πω εντυπωσεις απο εβδομαδα!!!απο σαλονικα εισαι?!??τι περασες????
keep walking
Δραστήριο μέλος
οχι ειμαι απο καλαματα.περασα γαλλικη φιλολογια.παντως μην ανυσηχεις με την εγγραφη.θα σε βοηθησουν οι κομματικοι.χαχαχαχαχα εσυ τι περασες?
Πω πω απο μακρια μας ερχεσε!!!εγω απο εδω ειμαι!!!βιολογικο περασα!!!!θα καλοπερασεις στην πολη μας!!!!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ειναι υπεροχη πολη!ειμαι ηδη 11 μερες εδω!Πω πω απο μακρια μας ερχεσε!!!εγω απο εδω ειμαι!!!βιολογικο περασα!!!!θα καλοπερασεις στην πολη μας!!!!
keep walking
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
αρχη ανω πολης.ειναι σχετικα κοντα στο πανεπιστημιο.το βρηκα μεσω ιντερνετ το σπιτι .βγηκαμε οφφτοπικ οι διαχειριστες θα μας βρισουν!χαχαχαχΑαααααα εχεις μερες εδω!!!!που νοικιασες σπιτι????
keep walking
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω παρολο που η πολη μου ειναι μικρη.δεν τα παω καλα με τις οδους ειμαι κυριως οπτικος τυπος.ετσι προσανατολιζομαι.παντως η σαλονικα δεν ειναι δυσκολη πολη.ειναι προσβασιμη!Χαχαχαχχαχα οκ σταματαω!!!οτι χρειαστεις ρωτα αν και μην νομιζεις παρολο που ειμαι απο εδω περα απο την περιοχη μου δεν ξερω και πολλα!!!χαχαχαχαχ!!!!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως τα εκανα τουρλου τυρλου οπως μου ειπαν στην γραμματεια και πρεπει να παω στην λεσχη τωρα.ελεος αυτη η ατερμονη γραφειοκρατια στην ελλαδα χωρις αποτελεσμα και προφανη λογο υπαρξης!γινεται τα δικαιολογητικα για τη σιτιση να τα καταθεσεις λιγο αργοτερα και οχι με δικαιολογητικα για την εγγραφη?
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
γινεται τα δικαιολογητικα για τη σιτιση να τα καταθεσεις λιγο αργοτερα και οχι με δικαιολογητικα για την εγγραφη?
ναι δεν είναι απαραίτητο να γίνουν μαζί!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
στο απθ ισως να το θεωρουν αναγκαιο να γινουν μαζι.εμενα μου εδωσαν χαρτα για την λεσχη και μου ειπαν να τα συμπληρωσω απο την γραμματεια.ναι δεν είναι απαραίτητο να γίνουν μαζί!
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
στο απθ ισως να το θεωρουν αναγκαιο να γινουν μαζι.εμενα μου εδωσαν χαρτα για την λεσχη και μου ειπαν να τα συμπληρωσω απο την γραμματεια.
στο απθ εισαι??? και μενα για μια καρτα μου ειπαν..οταν ρωτησα για τα χαρτια για την λεσχη ειπαν δε χρειαζεται τπτ θα βγαλετε μια καρτα
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα κατι δεν παει καλα με τις γραμματειες!!!τα νευρα μου!ελεος πια.δεν πειραζει θα παω στην λεσχη αυριο αν ειναι αλλα και παλι δεν πιστευω να βγαλω ακρηστο απθ εισαι??? και μενα για μια καρτα μου ειπαν..οταν ρωτησα για τα χαρτια για την λεσχη ειπαν δε χρειαζεται τπτ θα βγαλετε μια καρτα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
για την λέσχη δεν χρειάζεται ρε παίδες καμία αίτηση. Το επίδομα σίτισης που έδιναν για τα σ/κ το έκοψαν.
τι εννοείς?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.