Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,052 μηνύματα.
05-12-22
23:00
Σέρρες-Τραγωδία: Ένας μαθητής νεκρός από έκρηξη λέβητα Δημοτικού Σχολείου
Έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, με αποτέλεσμα δύο παιδιά να τραυματιστούν ελαφρά και άλλο ένα να έχει εντοπιστεί στο χώρο χωρίς τις αισθήσεις του. Η έκρηξη σημειώθηκε από άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους στο 9ο Δημοτικό Σχολείο...
www.esos.gr
Δεν ξέρεις από που θα σου ρθει Συλλυπητήρια στην οικογένεια.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,425 μηνύματα.
05-12-22
23:38
Ακριβώς, η ζωή είναι άδικη και μικρή. Γι' αυτό ας νιώσουμε λίγο την έννοια των λέξεων και ας χαιρόμαστε περισσότερο καθημερινά.
Σήμερα σκεφτόμουν στο δρόμο μετά την είδηση αυτή ότι πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να αγχώνομαι, να πιέζομαι ψυχολογικά λόγω δουλειάς ή σπουδών παλιότερα χωρίς να υπάρχει τελικά, ουσιώδης λόγος. Βέβαια τότε που περνάς τη φάση λες δεν ξέρεις τι τραβάω ή νιώθεις ότι βαλτώνεις. Κάνοντας όμως μια ιστορική αναδρομή δεν είδα να βγήκε κάτι από αυτό. Ακόμη και η τιμωρητική "στιγμή" πέρασε όπως και οι διάφορες εντάσεις, προσβολές, νεύρα κτλ, γονιών, αφεντικών, φίλων, καθηγητών, κτλ. Πάει, σαν μια ιστορία από τα παλιά. Τελείωσε. Πολλοί καθηγητές, προϊστάμενοι, συνεργάτες κα, μπορεί να γέρασαν ή και να πέθαναν άρα η γνώμη τους έληξε. Όλα εξωμαλύνονται στο χρόνο και πάμε μπροστά. Έχει μεγαλύτερη σημασία να βλέπουμε λίγο τις αγχωτικές καταστάσεις με περισσότερη απόσταση βγάζοντας τον εαυτό μας έξω από αυτό, γιατί απλά χάνεται χρόνος ζωής σε όχι και τόσο ουσιώδη θέματα. Μετά έρχονται και κάτι τέτοιες αναποδιές με το κακόμοιρο παιδάκι, και λες δόξα τω θεώ που είμαι ζωντανός και σήμερα. Είναι από τις στιγμές που μηδενίζεις ψυχοσωματικά και βλέπεις πόσο τοξική κοινωνία έχουμε φτιάξει χάνοντας τη ζωή μέσα από υποκειμενικά νεύρα και εντάσεις χωρίς πραγματική σημασία.
Σήμερα σκεφτόμουν στο δρόμο μετά την είδηση αυτή ότι πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να αγχώνομαι, να πιέζομαι ψυχολογικά λόγω δουλειάς ή σπουδών παλιότερα χωρίς να υπάρχει τελικά, ουσιώδης λόγος. Βέβαια τότε που περνάς τη φάση λες δεν ξέρεις τι τραβάω ή νιώθεις ότι βαλτώνεις. Κάνοντας όμως μια ιστορική αναδρομή δεν είδα να βγήκε κάτι από αυτό. Ακόμη και η τιμωρητική "στιγμή" πέρασε όπως και οι διάφορες εντάσεις, προσβολές, νεύρα κτλ, γονιών, αφεντικών, φίλων, καθηγητών, κτλ. Πάει, σαν μια ιστορία από τα παλιά. Τελείωσε. Πολλοί καθηγητές, προϊστάμενοι, συνεργάτες κα, μπορεί να γέρασαν ή και να πέθαναν άρα η γνώμη τους έληξε. Όλα εξωμαλύνονται στο χρόνο και πάμε μπροστά. Έχει μεγαλύτερη σημασία να βλέπουμε λίγο τις αγχωτικές καταστάσεις με περισσότερη απόσταση βγάζοντας τον εαυτό μας έξω από αυτό, γιατί απλά χάνεται χρόνος ζωής σε όχι και τόσο ουσιώδη θέματα. Μετά έρχονται και κάτι τέτοιες αναποδιές με το κακόμοιρο παιδάκι, και λες δόξα τω θεώ που είμαι ζωντανός και σήμερα. Είναι από τις στιγμές που μηδενίζεις ψυχοσωματικά και βλέπεις πόσο τοξική κοινωνία έχουμε φτιάξει χάνοντας τη ζωή μέσα από υποκειμενικά νεύρα και εντάσεις χωρίς πραγματική σημασία.
Jim175
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Jim175 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 852 μηνύματα.
14-12-22
19:02
Η ζωή είναι ωραία, εμείς τη δυσκολευουμε τόσο πολύ. Εγώ κάθε μέρα σκέφτομαι θετικά και ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένω. Η ζωή δεν είναι καθόλου μικρή, τουλάχιστον 80 χρόνια είναι πάρα πολλά για να ζήσεις όπως εσύ θεςΑκριβώς, η ζωή είναι άδικη και μικρή. Γι' αυτό ας νιώσουμε λίγο την έννοια των λέξεων και ας χαιρόμαστε περισσότερο καθημερινά.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,052 μηνύματα.
09-10-24
13:54
Σέρρες: Σε δίκη 11 άτομα για τον θάνατο μαθητή σε σχολείο ύστερα από έκρηξη λέβητα
Σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών παραπέμπονται 11 άτομα για τον θάνατο 11χρονου μαθητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη, στο προαύλιο του 9ου
www.enikos.gr
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
09-10-24
18:30
Αυτη η αλητεία των δήμων εχει φτασει στο απροχωρητο..παιρνουν τα χρηματα (λιγα) απο το κρατος που σκίζεται για την εκπαιδευση και ανακοινωνει ηλεκτρονικους πινακες και lockers ( ζητείται οριο μαλακιας). Και τα χρηματα αυτα τα κανουν οτι αλλο θες απο αυτο για το οποιο προοριζονται. Και οι λυκειαρχες χτυπανε στο ντουβαρι οταν εχουν αναγκη.Σέρρες: Σε δίκη 11 άτομα για τον θάνατο μαθητή σε σχολείο ύστερα από έκρηξη λέβητα
Σε δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών παραπέμπονται 11 άτομα για τον θάνατο 11χρονου μαθητή και τον τραυματισμό δύο ακόμη, στο προαύλιο του 9ουwww.enikos.gr
Το σχολειο που πηγαινα ειχε στην τραπεζα 2 μυρια ευρω και καθε χρονο μαζευαι 0,5 μυριο ευρω... Με νομο τα πηρε ο δημος πειραια και δεν του εδωσε ουτε να πληρωσει το αεριο θερμανσης.
Και απο συντηρηση αστα ... αυτη την εκανε ο λυκειαρχης του νυχτερινου λυκειου οπου ειχε και μεγαλα παιδια μαστορους και τα εκαναν μοναχοι τους.
Καμια φορα παραδεχονται και μονοι τους την μαλακια τους και μετα την ξεχνανε..
Ομολογία Κ. Πιερρακάκη: Είναι αντιφατικό να βάζουμε διαδραστικούς πίνακες σε σχολεία και δίπλα να πέφτουν σοφάδες
"Είναι τελείως αντιφατικό-το έχω ακούσει ως κριτική αλλά το λέω κι εγώ ο ίδιος- να βάζεις ένα διαδραστικό πίνακα σε ένα σχολείο του 2024 και δίπλα να πέφτουν σοβάδες, που είναι οι συνθήκες ασφαλείας μαθητών και εκπαιδευτικών". Τη δήλωση αυτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης...
www.esos.gr
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 21,425 μηνύματα.
09-10-24
19:03
Γι αυτό βάζεις ένα ρομπότ ΑΙ που να κάθεται να μαζεύει σοφάδες άμα πέσουν. Εμ ιδέες δίνω.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
09-10-24
19:16
Να δω ρομποτ στην σκαλωσια και τι στην ευχη!Γι αυτό βάζεις ένα ρομπότ ΑΙ που να κάθεται να μαζεύει σοφάδες άμα πέσουν. Εμ ιδέες δίνω.
nPb
Επιφανές μέλος
09-10-24
19:18
Να δω ρομποτ στην σκαλωσια και τι στην ευχη!
και ο κυρ Μάκης ετών 65 να του ρίχνει μπινελίκια!
και το ρομπότ να του λέει: "δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είπατε, παρακαλώ δώστε μου με απλά λόγια τι εννοείτε" με επανάληψη λούπας αλγορίθμου
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
09-10-24
19:34
χμ..ναι ειναι και αυτο ενα θετικο ..θα βελτιωθει το λεξιλογιο των μαστορων.και ο κυρ Μάκης ετών 65 να του ρίχνει μπινελίκια!
και το ρομπότ να του λέει: "δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είπατε, παρακαλώ δώστε μου με απλά λόγια τι εννοείτε" με επανάληψη λούπας αλγορίθμου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- EFAKIT
- Drglitterstar
- NeosUser2023
- Nala
- Leo komm
- Maynard
- tsiobieman
- constansn
- Kate1914
- AggelikiGr
- charmander
- panosT436
- FNC_Sophia
- Scandal
- Lia 2006
- iiTzArismaltor_
- Reader
- iew
- DiKar
- Than003
- Corfu kitty
- ειδήμων
- sophiaa
- jYanniss
- giannhs2001
- Praxis
- nearos
- phleidhs
- Αναστασία197
- nucomer
- snowy
- rempelos42
- Athens2002
- Steliosgkougkou
- vasilis123321
- Χάρις
- ggl
- Wonderkid
- hirasawayui
- tfghp
- korlef
- Joji
- katerinavld
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.