Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μόνο που εύχομαι είναι ο δικός της θάνατος να είναι πιο επώδυνος ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχουν σχόλια για τέτοιες πράξεις...
Το μόνο που εύχομαι είναι ο δικός της θάνατος να είναι πιο επώδυνος ...
Ο κύριος στην υπογραφή σου είχε πει και το "an eye for an eye..."
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κατάλαβα τι εννοείς...Ο κύριος στην υπογραφή σου είχε πει και το "an eye for an eye..."
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
ή
ήταν πολλοί οι ψυχασθενείς που σκέφτηκαν/υλοποίησαν/συμμετείχαν/φωτογράφισαν αυτό το..φόνο για τις ανάγκες φωτογράφισης;
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτον νομίζω ότι μια τέτοια πτώση θα προκαλούσε αιμορραγία (στις ταινίες έτσι γίνεται ), που δεν υπάρχει στη φωτογραφία.
Δεύτερον, αν όντως είχαν πετάξει το σκυλί, θα είχαν βγάλει μια φωτογραφία όσο αυτό ήταν στον αέρα. Το μόνο που φαίνεται όμως είναι η κίνηση του χεριού του μοντέλου, που σημαίνει ότι ή οι φωτογραφίες τελικά είναι μοντάζ, ή θέλανε να φανεί σα να συμβαίνει αυτό το αρρωστημένο κόνσεπτ.
Τρίτον, αυτή η τόσο τρομερή είδηση που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, και έχει ξανασυμβεί μάλιστα στο παρελθόν, δεν εμφανίζεται πουθενά αν γκουγλάρεις κάτι όπως "russian model kills dog"
Δεν κατάλαβα τι εννοείς...
Ότι η αντίδρασή σου δεν ταιριάζει με τον ειρηνιστή Γκάντι που έχεις στην υπογραφή σου
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι απαράδεκτη. Πως μπόρεσε;!
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ από κάθε προσωπικότητα καθένας αποκομίζει κάποια πράγματα.
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ειρηνηστή αλλά θαυμάζω τους ειρηνηστές.
Από τον Γκάντι πήρα αυτά που γράφω στην υπογραφή, αλλά δεν συμφωνώ με την αδρανή αντίδραση του στα καθεστώτα όπως έκανε.
Όπως και στον Χίτλερ, παρόλο που τον σιχαίνομαι τον θαυμάζω για το πάθος του. Δηλαδή, είχε μια ιδέα (όποια και να είναι αυτή) που έδωσε τα παντα για αυτήν και αφιερώθηκε σε αυτήν.
Τέλος πάντων, πολλά είπα, το συμπέρασμα είναι ότι δεν είμαι γενικά ειρηνηστής.
Και πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να τα βάζει με την φύση και ειδικά με άκακα ζώα όπως αυτό.
Δηλαδή, τι ποιο βάναυσο υπάρχει από το να σκοτώνεις κάτι εντελώς αθώο και μάλιστα χωρίς λόγο, έτσι για να ικανοποιηθείς...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!
EternalDreamer
Νεοφερμένος
Ένας σκύλος ηλικίας δύο ετών πέθανε στη διάρκεια μιας επίδειξης σκυλίσιας μόδας που έγινε στη Μαδρίτη, "στραγγαλισμένος από το ίδιο του το παλτό".
https://www.typicallyspanish.com/news/publish/article_25255.shtml
gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
κουταβακι μου γλυκο
παει η ψυχουλα
τι ''ανθρωποι'' υπαρχουν ομως! για να ικανοποιησουν τη ματαιοδοξια τους κανουν κακο σε αυτα τα πλασματακια
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
καταρχας αυτο το βοδι της φωτογραφιας ουδεμια σχεση εχει με μοντελο!
κουταβακι μου γλυκο
παει η ψυχουλα
τι ''ανθρωποι'' υπαρχουν ομως! για να ικανοποιησουν τη ματαιοδοξια τους κανουν κακο σε αυτα τα πλασματακια
ναι αλλά όταν ακούς στις ειδήσεις ότι σκοτώθηκαν παιδάκια σε μια περιοχή Αφρικής/Μέσης ανατολής ή αλλού,ή ότι υπάρχουν πολλοί φτωχοί άνθρωποι στην Ελλάδα το γράφουμε στα φρύδια μας.όταν Ακούμε μεμονωμένες περιπτώσεις κακοποιήσεις ζώου κάνουμε όλοι τους ευσυνείδητους ανθρώπους, Υποκρισία.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω να μην αναφερεσαι στη κοπελα-ψυχακιατι μωρο ειναι αυτο
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος
εμενα μου φενεται ψευτικο γιατί,όπως είπε ένα φιλος πριν το σκυλάκι θα αιμραγούσε,θα φαινόταν να πέφτει σε αυτήν την φωτογραφία που το αφήνει,και τρίτον,σε οικοδομή βρήκαν να κάνουν φωτογράφιση;που θα πουλήσουν αυτές οι φωτογραφίες;Μήπως έχει διαστρεβλωθεί ι είδηση και αυτή δεν είναι καν μοντέλο;
ναι αλλά όταν ακούς στις ειδήσεις ότι σκοτώθηκαν παιδάκια σε μια περιοχή Αφρικής/Μέσης ανατολής ή αλλού,ή ότι υπάρχουν πολλοί φτωχοί άνθρωποι στην Ελλάδα το γράφουμε στα φρύδια μας.όταν Ακούμε μεμονωμένες περιπτώσεις κακοποιήσεις ζώου κάνουμε όλοι τους ευσυνείδητους ανθρώπους, Υποκρισία.
μιλα για τον εαυτο σου.προσωπικα οταν ακουω τετοια γεγονοτα δεν τα γραφω γτ δεν ειναι του χαρακτηρα μου.αλλα δεν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω αμεσα για να το διορθωσω.η παραπανω κατασταση δεν αναιρει το γεγονος οτι δεν πρεπει να νιωθουμε ασχημα οταν κακομεταχειριζεται ενα ζωο.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αυτό δεν είναι φωτογράφιση, πιο πετυχημένες βγάζουν οι φίλες μου στο fb.
To κουτάβι, πάλι, δε μου φαίνεται ψόφιο. Το βλέπουμε από πολλές όψεις, και πουθενά δεν υπάρχει σκούρα περιοχή στο τρίχωμά του, από αίμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.