pirloandr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλε μην ξεχνας οτι φετος δεν πηγαν πολλοι λογω ΔΜΣ.Κυριως ομως οφειλεται στο γεγονος οτι η ΣΜΥΝ και η ΣΜΥ βγηκαν απο το 5ο πεδιο ετσι μειωθηκαν κατα πολυ αυτοι που την θελανε δλδ απο θεωρητικη και πηγε και σε δυσκολοτερο πεδιο..γεια σας παιδιά!μπορείτε να μου εξηγησετε πως η ΣΜΥ γενική σειρά φετος εχει 9100 μορια και επεσε 5000 μορια σε σχεση με περσυ ..και η ΣΜΥΝ εχει 13081 ενω περσυ ειχε 15200 επεσε και αυτη δηλαδη 2500 μορια σχεδον..πολυ περιεργο ρε παιδια...ενω οι αλλες στρατιωτικες διακυμανθηκαν φυσιολογικα..μπορειτε να μου λυσετε αυτην την απορια..περα απο τη ζητηση και οτι μπορει να κοπηκαν αρκετοι στα αθληματα εγω πιστευω οτι καποιο λαθος εχει γινει χωρις να ειμαι σιγουρος..ευχαριστω εκ των προτερων και να στε ολοι καλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pirloandr
Νεοφερμένος
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΜΣ ειναι αυτο που ειπες,σωστα.Ναι φιλε ηταν στο 5ο πεδιο.ΔΜΣ εννοεις δεικτη μαζας σωματος?ηταν σιγουρα τα προηγουμενα χρονια στο 5ο η ΣΜΥ και η ΣΜΥΝ?..δεν θυμαμαι κατι τετοιο παντως για να το λες θα ξερεις καλυτερα!
Ursubabe
Νεοφερμένος
pirloandr
Νεοφερμένος
george12345
Νεοφερμένος
PzH-2000GR
Νεοφερμένος
εγω θελω να πηγαινουν οσοι τις γουσταρουν πραγματικα αυτες τις σχολες συμπεριλαμβανομενης και της αστυνομιας και απο τη πλευρα αυτων των σχολων αν ειναι να μπαινουν οσοι πρεπει.. να φτασουν οι βασεις τους και 2000 μορια..!
Καλύτερα να μείνουν κλειστές, παρά να έχουν στόκους μέσα. Βέβαια συμφωνώ πως πρέπει να πηγαίνουν όσοι το θέλουν πραγματικά.
pirloandr
Νεοφερμένος
Φίλε PzH-2000GR σχημα λογου ηταν να φτάσει 2000 μορια η βαση τους... εννοώ απο πλευρα ζήτησης(δηλαδη να μπαινουν μονο οσοι πραγματικα το θελουν αρα θα ειναι πιο λιγοι αρα θα πεσει η βαση..) και οχι απο πλευρας δυσκολιας μαθηματων.. ισως να ημουν λιγο υπερβολικος που ειπα να φτασει 2000 μορια...να σαι καλα!
aektzhs
Νεοφερμένος
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά,sorry αν είμαι λίγο off αλλά μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς κάνει κάποιος αφού τελειώσει τη ΣΜΥΝ; Και για να γίνω σαφέστερη τι ακριβώς καθήκοντα έχει κάποιος αφού τελειώσει! Διάβασα ένα σχετικό απόσπασμα στην αντίστοιχη ιστοσελίδα αλλά δεν μιλάει για τα ακριβή καθήκοντα που έχουν! Αν ξέρετε κάτι πείτε μου please!
tolissg4
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoUrDoCtOr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Γκούγκλης είναι φίλος μας. Δες εδώ: https://www.esos.gr/images/esos/files/stratiotikes-sxol.pdfξερει κανεις ποσα ατομα πειραν περυσι Σ.Μ.Υ και ποσα φετος?? πλζζζ αμα ξερει κανεις ας με πει....
YoUrDoCtOr
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
356 !!!! (Είπαμε, ο Γκούγκλης είναι φίλος μας)Φιλε ευχαριστω αλλα το ειχα δει αυτο δηλαδη καπου στο 186 ατομα αλλα περυσι μηπως μπορουμε να βρουμε???
Να και το λίνκι: https://www.trikalacity.gr/art/stoys-356-oi-eisakteoi-sti-smy-akadimaiko-etos-2009-10?quicktabs_2=1
triantafillos
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioulia 16
Νεοφερμένος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
παιδια γνωριζω οτι μπορεις να δηλωσεις σχολες απο 2 πεδια.. εγω θελω να σας ρωτησω αν μπορουμε να δηλωσουμε στο μηχανογραφικο σχολες απο 4ο και 5ο πεδιο!!! δλδ εισαι τεχνολογικη και στο τελος γραφεις Μαθηματικα γενικης και ΑΟΘ για να εχεις προσβαση στο 5ο πεδιο..αλλα εχεις και στο 4ο???? ή χρειαζεται αλλο μαθημα???
Φυσικά και έχεις ,αφού είσαι τεχνολογική!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.