georgen
Νεοφερμένος
Ο georgen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

13-07-23

12:48
Σκέφτομαι να βάλω την ΣΜΑ ως πρώτη επιλογή μου στο μηχανογραφικό η ερώτηση μου είναι αν όταν κάνω κάποιο μεταπτυχιακό (γνωρίζω ότι πληρώνομαι) πρέπει ταυτόχρονα να δουλεύω κανονικά η αν το κράτος με πληρώνει για να αποκτήσω το μεταπτυχιακό μου
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 236 μηνύματα.

13-07-23

12:53
Απ' όσο γνωρίζω, τουλάχιστον για τους Υπαξιωματικούς της ΠΑ, δουλεύεις κανονικά καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σου και τα λεφτά βγαίνουν από την δική σου τσέπη.
Ness
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 120 μηνύματα.

14-07-23

11:54
Δεν είμαι σίγουρη αλλά έχω ακούσει ότι το μεταπτυχιακό σου το πληρώνει ο στρατός
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

14-07-23

16:01
Δεν υπαρχει περιπτωση το δημοσιο να πληρωσει μεταπτυχιακο.Σκέφτομαι να βάλω την ΣΜΑ ως πρώτη επιλογή μου στο μηχανογραφικό η ερώτηση μου είναι αν όταν κάνω κάποιο μεταπτυχιακό (γνωρίζω ότι πληρώνομαι) πρέπει ταυτόχρονα να δουλεύω κανονικά η αν το κράτος με πληρώνει για να αποκτήσω το μεταπτυχιακό μου
Αυτο γινεται μονο στον ιδιωτικο τομεα (σπανιο) αν και αφοσον η εταιρια ειναι πολυ καλη και χρειαζεται τις γνωσεις του μεταπτυχιακου σου .
Ναι κανονικα εργαζεσαι ..αντε να δωσουν καμια αδεια για εξετασεις .
Η ξαδελφη μου δουλευε κανονικα σε μεθ και εκανε μεταπτυχιακο στο εκπα και το πληρωνε αυτη.
Ο ξαδελφος εργαζεται σε νοσοκομειο αθηνας κανει ματαπτυχιακο στο απθ και το πληρωνει αυτος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...