gregory nub
Διάσημο μέλος
Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,619 μηνύματα.

07-09-13

17:41
Εδώ θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Εφόσον μιλάμε για τον ελληνικό χώρο, που ακριβώς έχουν ψωμί οι μαθηματικοί? Στα ιδιαίτερα μαθήματα? Που έχουν ψωμί οι ιατροί? Όσοι δεν έχουν ιατρείο από γονιό ή κεφάλαιο. Οικονομικά? Τι οικονομικά μου λες, η πιο κατευθυνόμενη "επιστήμη", που την διαλέγουν για την ευκολία της. Κάτι σαν νομική των αριθμών είναι.
Και σε φροντιστήρια, ναι. Οι γιατροί άνετα βγάζουν 1000€ το μήνα δουλεύοντας σε δημόσιο νοσοκομείο ή σε ιδιωτικό, που απ ότι έχω ακούσει, δεν είναι τόσο δύσκολο να μπεις (μην αρχίσουν οι πίπες για τις ειδικότητες

Τα οικονομικά δεν ξέρω τι κάνουν, ένας καθηγητής μου λεγε πως βρίσκουν δουλειές, η ευκολία της σχολής δεν έχει καμία σχέση με την αποκατάσταση όμως. ΠΧ ΤΕΙ νοσηλευτικής βσ βιολογικό, το πρώτο σίγουρα είναι πολύ πιο εύκολο, όμως βρίσκουν δουλειά, στο δεύτερο πεινάν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.