Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Αληθεύει. Θέλει συστηματική μελέτη (όχι ότι δεν θα μπορείς να βγείς και από το σπίτι),αλλά έχει δουλειά.καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι να μάθω Ρώσσικα. Έχω ακούσει ότι είναι ρκετά δύσκολα. Αληθεύει αυτό;
Πόσο περίπου κοστίζουν τα μαθήματα;
Γενικότερα επίσης δεν θα πρότεινα με τίποτα να κάτσεις να μαθαίνεις μόνος σου Ρώσικα.
Ακόμα και με το καλύτερο εγχειρίδιο,θεωρώ ότι θα δυσκολευτείς. Θέλει κάποιον δάσκαλο να σε καθοδηγεί.
Αναφορικά με τα μαθήματα,είναι αναλόγως σε τι επίπεδο θέλεις να φτάσεις,υπάρχουν πολλοί φοιτητές που κάνουν μαθήματα με 10 ευρώ την ώρα. Ωστόσο αν θέλεις πλήρη κατάρτιση ή ενδιαφέρεσαι σοβαρά να μάθεις την γλώσσα,καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον εμπειρότερο. Ή έστω σε φοιτητή που θα κατέχει ένα καλό επίπεδο γνώσης της Ρωσικής γλώσσας. (Β2,C1,C2)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
ειναι ευκολα ομως;
Όχι.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα.ειναι ευκολα ομως;
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
А я согласна.Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται!
Για έλληνα είναι.
Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Έχεις κάνει μαθήματα?
Nιέτ,καθόλου μα καθόλου εύκολα.
Και εγώ αυτό πιστεύω.Я не согласен! (Δεν συμφωνώ!) Νομίζω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται!
Θα μου κάνεις μαθήματα?А я согласна.
Για έλληνα είναι.
Διαφορετικό αλφάβιτο,τρόπος γραφής,προφορά και ελάχιστες όμοιες λέξεις. Οι περισσότερες όμοιες έχουν να κάνουν με επιστημονικούς όρους κυρίως. Νταξ,αν ξέρεις κάποια άλλη σλάβικη γλώσσα είναι ευκολότερο.
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Η μητερα μου [ρωσιδα] κανει μαθηματα και εκανα και εγω σε μικρα παιδακια και εχω να πω πως ειδικα τους ελληνες τους δυσκολευει παρα πολυ και δεν μπορουν να αντιληφθουν καποια συμβολα και γραμματα. Για επιπεδο Lower δεν ξερω συγκεκριμενα, παει αναλογα με τις ωρες που κανει καποιος και το ποσο ευκολα μαθαινει.
Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις;
Izabella.N
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έναν μέσο όρο δεν μπορείς να μου πεις;
Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα
Loreley
Περιβόητο μέλος
Ρώτησα την μητέρα και μου ειπε οτι για να μπορεσεις να επικοινωνεις για καθημερινα πραγματα χρειαζεσαι γυρω στις 150 διδακτικες ωρες. Για να φτασεις στο ανωτατο ,σε λογικα πλαισια, επιπεδο ειναι γυρω στα 6 ακαδημαικα ετη. Αμα το πας για Lower υπολογιζε τα μισα
Μια χαρά το βρίσκω, αν σκεφτείς πως είναι μία δύσκολη γλώσσα. Ευχαριστώ για την βοήθεια και εσένα και την μαμά σου!
melina_skorpios
Νεοφερμένος
Τα ιδιαιτερα πανακριβα... No way!!!
Το skype το βρησκω ψυχρο! Και αναποτελεσματικο...(ιμο)...
Και τι, εμεις των νοτιων θα πρεπει να παιρνουμε λεωφορειο για αθηνα (pushkin institute);;;
Για δωστε καμια λυση... Χεχεχεχε
Spasiba daragiye druzia
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να πάρει κάποιος ένα δίπλωμα επιπέδου Lower στα ρωσικά;
Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Το lower είναι στη βαθμίδα Β2, που προς το παρόν στην ελλάδα το αγγίζουν στο 90-95% μόνοι οι ρωσόφωνοι, για να καταλάβεις πάνω κάτω το επίπεδο δυσκολίας. χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 χρόνια για να καλύψεις την ύλη που απαιτείται για το Β2, και ενδεχομένως και τέταρτος χρόνος για μεγαλύτερη προετοιμασία.
Κατάλαβα.. ευχαριστώ για την απάντηση!
Aalex
Νεοφερμένος
Είναι καλύτερα στο Πούσκιν ή στην Πρεσβεία;
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά είναι αναγνωρισμένο παντού.. ποιος ξέρει το Πουσκιν ινστ. εκτός Ελλάδας?!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- future.nurse.29
- Mariosm.
- Billprs
- Parsha
- Avalon12
- Avocadomaster
- pink_panther
- RGX
- KingOfPop
- Marple
- Philologist
- Alexismicro
- Louis Dasiras
- ninaki97
- sophielovegood
- Coraline31
- Paul33.gr
- Gus Roger10
- neurogirl
- vana_krlf
- Mukumbura
- Rose95
- giannhs2001
- Meow
- iminspain
- SlimShady
- calliope
- Stroka
- marian
- JohnGreek
- Jocaste
- Steffie88
- T C
- tsiobieman
- Revekka
- Λαμπρινηη
- Dimitris2001
- J.Cameron
- elena16
- ReniaCobain
- Wrong
- suaimhneas
- Φινεύς
- Κλημεντίνη
- Viedo
- uni77
- Scandal
- Elama On Peli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.