Petunia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epsilon
Δραστήριο μέλος
Βρήκα άπειρους και δεν ξέρω ποιον να διαλέξω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορει οχι στο σχολειο αλλα ομως για κρατικο πιστοποιητικο γλωσσομαθειας ,αναμενουμε την ρωσικη γλωσσα!Θα ενταχθεί η ρώσικη γλώσσα στο πρόγραμμα ξένων γλωσσών του γυμνασίου;;;;;;Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο!!!!
υπαρχει εξεταση και την διεξαγει το ρωσικο ινστιτουτο της αθηνας πουσκιν!αν καταλαβα και εγω καλα βεβαια! https://www.pushkin.gr/portal/Υπάρχουν [SIZE=-1]140,702,094 ομιλητές ανά τον κόσμο Μάρτιος 2009. Αριθμός χρηστών ανα γλώσσα Από πτυχεία νομίζω ότι δεν υπάρχουν ακόμα. Είναι μια γλώσσα που είχει πολύ μεγάλη ανάπτυξη στο Ίντερνετ τα τελευταία 8 χρόνια και με πολλούς ομιλητές εκτός Ρωσίας24 πρώτες γλώσσες οι ομιλητές έφταναν περίπου στα 275 εκατομμύρια το 2006. Ελπίζω να βρεις γρήγορα απάντηση στα ερωτήματά σου. Είσαι από Πιερία μήπως;[/SIZE]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
για να τελειοποιηθει καποιος,εχω διαβασει καπου,θελει περιπου 6 χρονια!(για προφισιενσι αλλα χωρις να σημαινει οτι εισαι ο καλυτερος της γλωσσας,το fluency δεν επιτυγχανεται ευκολα!)για πληροφοριες πατα στο γκουγκλ ινστιτουτο πουσκιν!πόσα χρόνια χρειάζονται για να πάρει κανείς ένα καλό πτυχίο ?
pennyy
Εκκολαπτόμενο μέλος
για να τελειοποιηθει καποιος,εχω διαβασει καπου,θελει περιπου 6 χρονια!(για προφισιενσι αλλα χωρις να σημαινει οτι εισαι ο καλυτερος της γλωσσας,το fluency δεν επιτυγχανεται ευκολα!)για πληροφοριες πατα στο γκουγκλ ινστιτουτο πουσκιν!
ευχαριστώ πάρα πολύ
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
irinapakousina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως το που μπορώ να δώσω εξετάσεις,ποια είναι η ΄θλη του κάθε επιπέδου κτλ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα όμως να πάρω ένα "χαρτί" για να εξασφαλίσω τη γλώσσα αυτή στο βιογραφικό μου.
ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος
είμαι μεταξυ ρωσσικων και κινεζικων ή καποιας άλλης "περίεργης" γλώσσας..
ξέρετε πόσο περίπου πάνε οι τιμές σε φροντιστήρια (φαντάζομαι κέντρο αθηνας θα ειναι πιο φτηνα)?
Johnny15
Επιφανές μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
σκέφτομαι να τα αρχισω από του χρόνου, αν όλα πάνε καλά με τις πανελλήνιες!
είμαι μεταξυ ρωσσικων και κινεζικων ή καποιας άλλης "περίεργης" γλώσσας..
ξέρετε πόσο περίπου πάνε οι τιμές σε φροντιστήρια (φαντάζομαι κέντρο αθηνας θα ειναι πιο φτηνα)?
Νομίζω ότι η πιό φτηνή λύση είναι το Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ. Ειδικά για τους φοιτητές οι τιμές είναι πολύ χαμηλές, αλλά και για τους μη φοιτητές και πάλι συμφέρει, είναι χωρίς αμφιβολία φθηνότερο από κάθε άλλο φροντιστήριο. Και γίνεται και αρκετά καλή δουλειά απ' όσο γνωρίζω, σε αυτές τις γλώσσες. Οπότε αν θέλεις να πάρεις μια πρώτη ιδέα, είναι μια καλή λύση.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκινησα να μαθαινω το αλφαβητο και μερικες φρασουλες απο εναν φιλο μου που ειναι Ρωσσος, αλλα δεν γινεται ετσι. Ξέρω απειροελάχιστα πράγματα και με δυσκολία διαβάζω κάτι στα ρώσσικα.
Αίτνα
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Χαρακτηριστικό της γλώσσας.Η προφορά είναι κάπως δύσκολη αλλά με τον καιρό συνηθίζεις.
Λογικό. Ουσιαστικά το ελληνικό αλφάβητο είναι.Αυτό που μου αρέσει με αυτήν τη γλώσσα πιο πολύ είναι η γραφή της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- future.nurse.29
- Mariosm.
- Billprs
- Parsha
- Avalon12
- Avocadomaster
- pink_panther
- RGX
- KingOfPop
- Marple
- Philologist
- Alexismicro
- Louis Dasiras
- ninaki97
- sophielovegood
- Coraline31
- Paul33.gr
- Gus Roger10
- neurogirl
- vana_krlf
- Mukumbura
- Rose95
- giannhs2001
- Meow
- iminspain
- SlimShady
- calliope
- Stroka
- marian
- JohnGreek
- Jocaste
- Steffie88
- T C
- tsiobieman
- Revekka
- Λαμπρινηη
- Dimitris2001
- J.Cameron
- elena16
- ReniaCobain
- Wrong
- suaimhneas
- Φινεύς
- Κλημεντίνη
- Viedo
- uni77
- Scandal
- Elama On Peli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.