Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ πριν την γέννηση τουΧρηστού!απο ποτε δηλαδη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Από τότε που δεν υπήρχε το κράτος και το ελληνικό έθνος προσπαθούσε ενωμένο να απελευθερωθεί.
δεν ηταν ενωμενο βασικα... και δεν ηταν μονο οι ελληνες
-----------------------------------------
Πολύ πριν την γέννηση τουΧρηστού!
τοτε ηταν που δεν υπηρχε εθνος.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Έθνος ονομάζεται ένα σύνολο ανθρώπων που μοιράζονται κοινά γνωρίσματα που διακρίνουν το σύνολο αυτό, σε παγκόσμια κλίμακα. Τα κυριότερα από τα γνωρίσματα αυτά μπορεί να είναι η φυλή, η γλώσσα, το θρήσκευμα, η κοινή ιστορία και πολιτισμός και η γεωγραφική καταγωγή. Ιστορικά όμως, βασικότερο στοιχείο για την ύπαρξη ενός έθνους είναι η ανάπτυξη της εθνικής του συνείδησης, δηλαδή ο ιδεολογικός παραγκωνισμός των υπόλοιπων στενότερων (π.χ. φατριασμός, τοπικισμός) ή και ευρύτερων (π.χ. φυλετισμός, αυτοκρατορισμός, οικουμενισμός) ομαδοποιήσεων, χάριν του εθνικισμού.
Αυτό δεν ήταν;
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Aπό τη Βικιπαιδεία
Αυτό δεν ήταν;
εθνικη συνειδηση δεν υπηρχε παντα.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Εννοείται..Πόσο δε μάλλον δεν υπάρχει από ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών, γι' αυτό έχω ενδοιασμούς για την εντάξη τους στο ελληνικό έθνος...
δεν νομιζω οτι εχει και νοημα να ενταχθουν
djimmakos
Διάσημο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
(σωστά καταλάβατε, ΔΕΝ πήγαινα για να πάρω βαθμό)
/offtopic
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εγώ θέλω δε θέλω να κάνω, είμαι υποχρεωμένος γιατί θα είμαι παραστάτης...Πάντως νιώθω ότι τουλάχιστον μ' αυτό, όποιος και αν είναι ο σκοπός του,τιμώ αυτούς που μου χάρισαν την ελευθερία μου...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
απο ποτε πανε οι υπολοιποι για βαθμο;
Παιδιά αν δεν ρθείτε δεν έχει 10 στο τρίμηνο.
Ψαρώσανε όλοι.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
10 στα 20;
Nαι, γενικά υπάρχουν πολλά δημοτικά που έχουν το 20 ως άριστα.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Nαι, γενικά υπάρχουν πολλά δημοτικά που έχουν το 20 ως άριστα.
α και εγω νομιζα οτι θα πας 3 γυμνασιου
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Alexoukos
Νεοφερμένος
φαναστητε οτι η εφηβεια ειναι εξαιρετικα δυσκολη ηλικια να εχεις και τυψεις για αυτο ειναι το κατι αλλο...
ολοι μα ολοι οι (ομο-αμφι)εφηβοι εχου ριξει κλαμα γι αυτο και περνανει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ δυσκολη εφηβεια.και το χειροτερο ειναι να μην μπορεις να τα πεις σε καποιον φιλο σου γιατι φοβασε οτι αμα μαθει θα αλλαξει η σταση του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
το χειροτερο ειναι να μην μπορεις να τα πεις σε καποιον φιλο σου γιατι φοβασε οτι αμα μαθει θα αλλαξει η σταση του.
Μα εκεί νομίζω ότι θα φανεί η αληθινή φιλία. Αν ο άλλος δεν σε αποδεχθεί όπως είσαι, τότε γιατί να αποκαλείται «φίλος» σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.