Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το παρόν μήνυμα προήλθε από το thread Γενικές φοιτητικές απορίες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε μιλαμε για τους καθηγητες που εχουν πει για τις ρητρες..και φυσικα ειναι ενα δυσκολο και επικινδυνο σεναριο νομιζω..εχει ρισκο σε πολλες περιπτωσειςΣχετικά με τις ρήτρες, μην τις έχετε εύκολες...Δεν είναι για όλους τους καθηγητές, και επίσης δεν είναι για όλα τα μαθήματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
ε μιλαμε για τους καθηγητες που εχουν πει για τις ρητρες..και φυσικα ειναι ενα δυσκολο και επικινδυνο σεναριο νομιζω..εχει ρισκο σε πολλες περιπτωσεις
Ακριβώς. Γενικά, τις ρήτρες τις βλέπουν θετικά, μόνο στα τελευταία εξάμηνα...
Ζαννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
οταν θελεις να περασεις ενα μαθημα μονο με ενα συγκεκριμενο βαθμο και πανω..δηλαδη αν βαλεις ρητρα 7 και γραψεις 6 ο καθηγητης δεν σε περναει ενω κανονικα περνας με 5Παιδια τι ειναι οι ρητρες ?
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Παιδια τι ειναι οι ρητρες ?
λοιπον:
η βαση στο καθε μαθημα ειναι το 5.
αν ομως σε ενα μαθημα θες βαθμο και το επιτρεπει ο καθηγητης μπορεις να βαλεις ρητρα δηλαδη να δηλωσεις οτι αμα δεν γραψεις πανω απο ενα συγκεκριμενο βαθμο (πχ 7) να μην σε περασει.
γενικα ειναι ενα ρισκο και πρεπει να σε καλα προετοιμασμενος αμα βαλεις ρητρα
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και εννοείται ότι αν ο καθηγητής είναι αρνητικός δεν βάζεις...
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Και μιλάω και για δύσκολες και για εύκολες σχολές. Αν πας για υποτροφία ή ένα καλό μεταπτυχιακό, πάνω από 8 θέλεις...
Πολλοί κάνουν το λάθος και βάζουν ρήτρες και πιστεύουν ότι αν έχουν βάλει 7 και γράψουν 6 θα τους χαριστούν...
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλά να χαριστούν αποκλείεται αλλά (υποθέτω) δεν το διορθώνουν τόσο βιαστικά όπως τα άλλα...
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Και εγω ρε συ,ξεχασα να βαλω ρητρα σε 7 μαθηματα,ασε το μετανιωσα πικραΒέβαια δεν έβαλα ρήτρα σε ένα - δυο μαθήματα που ήθελα, αλλά έχουμε πολλά ακόμα μπροστά μας, δεν αγχώνομαι.
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα Πρώτη εξεταστική
isabella
Νεοφερμένος
αλλα εχω βαλει στοιχημα οτι θα γραψω 8 και πανω μαθηματικα για οικονομολογους 1.χο χο... θα περασουμε καλα!!!
το καλο ειναι οτι 10 φλεβαρη τελειωνουμε(κυριολεκτικα και μεταφορικα με "οικονομια 1" με ανοιχτες σημειωσεις και βιβλια!!!)
αντε γειαααα!!!!
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
γιατί πιστεύεις οτι σε αυτά τα μαθήματα μπορείς να γράψεις καλά..οπότε ναι για να ανεβάσαεις τον βαθμό του πτυχιουπαιδια και εγώ είμαι πρωτος έτος..δεν καταλαβαίνω ωστόσο..γιατί να βάλω ρήτρα σε κάποια μαθήματα; απλά γιατί σε αυτά μπορώ να πάρω υψηλό βαθμό και να ανεβάσω τον γενικό του πτυχίου;
isabella
Νεοφερμένος
ειναι καλη η ρητρα.εκτος απο το αντικτυπο που εχει στο πτυχιο(δεν το 'χω ψαξει ετσι κι αλλιως),αλλα δειχνεις περιπου αν ξερεις τι αξιζεις.
εχω ακουσει περιστατικο απο κοπελα στη νομικη του απθ που εβαλε ρητρα 10(πού πας κοπελα μου με ρητρα 10 στο συνταγματικο δικαιο??!!) και ο καθηγητης της εβαλε 0!!! αυτα ειναι!!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε είναι βλάκας ο καθηγητήςοχι,δεν εχουμε ρητρα...τι να πεις...ειμαστε περιφρονημενοι....
ειναι καλη η ρητρα.εκτος απο το αντικτυπο που εχει στο πτυχιο(δεν το 'χω ψαξει ετσι κι αλλιως),αλλα δειχνεις περιπου αν ξερεις τι αξιζεις.
εχω ακουσει περιστατικο απο κοπελα στη νομικη του απθ που εβαλε ρητρα 10(πού πας κοπελα μου με ρητρα 10 στο συνταγματικο δικαιο??!!) και ο καθηγητης της εβαλε 0!!! αυτα ειναι!!!
isabella
Νεοφερμένος
Τη ρήτρα δεν την "έχει" ένα τμήμα, είναι σαν δικαίωμα του φοιτητή ας πούμε. Το ότι μερικοί καθηγητές δεν τη δέχονται είναι γεγονός, αλλά γενικά δεν σου κόβουν και το κεφάλι.
εγω δεν την εχω δει σε κανεναν καθηγητη δικο μας...ειναι περιφρονημενοι και μας περιφρονουν!!!
δεν πειραζει,εμεις να μαστε καλα! να την παθουμε κι εμεις οπως μερικοι αλλοι?
να χεις το "αγχος" σου να περασεις , να χεις και το "αγχος" της ρητρας? δεν πειραζει καστανο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.